Jump to content
Dogomania

Zibi - 2 lata w przytulisku G ! Chłopak aklimatyzuje się w nowym domu :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='LILUtosi']Ech, potwierdzam że wszystko ok. Wpłaty doszły.
Zibiczek w dzień szaleje w nocy śpi mi w łóżku przytulony.
Na razie kłopoty bo auto mi się psuje - nie ładuje akumulatora i w każdej chwili może stanąć. Pralkę szlak trafił ale Misiu przeżył :multi:[/QUOTE]
Lilu,ale się wszystko do koopy posypało...:shake: Dobre wiadomości to takie,że Zybulek OK i biedaczek Misiu Ok :smile:

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LILUtosi']Nie jedziesz do Polski na święta? I znalazłabyś miejsce? :diabloti:[/QUOTE]

Nie, nie jade.Teraz bardzo rzadko w pl bywam.A calkiem siadla? Moze filtr sie zapchal (to czesta przypadlosc pralek psiaczy:))

Posted

[quote name='Doda_']LILUtosi - w aucie masz zepsuty alternator ..
na pralkach się nie znam :evil_lol:[/QUOTE]

Taa, wiem. 500zł - już zamówiony. Jadę zaraz wymienić - jak mi jeszcze prądu na dojazd starczy!!

Za to udało się odpalić pralkę i wyprała jeden wkład. Ona mnie ostrzegła że czas zbierać kasę na nową .

Posted

[quote name='LILUtosi']Taa, wiem. 500zł - już zamówiony. Jadę zaraz wymienić - jak mi jeszcze prądu na dojazd starczy!!

Za to udało się odpalić pralkę i wyprała jeden wkład. Ona mnie ostrzegła że czas zbierać kasę na nową .[/QUOTE]

zawsze tak wszystko naraz siada, my dopiero okna wymienilismy (15 sztuk) a cos z piecem olejowym nie tak, no juz stoi od poczatku w tym domu, to 25 lat, trzeba zbierac tez na nowy (ok 6tys €):( Skarbonka bez dna..

Posted

[quote name='LILUtosi']Taa, wiem. 500zł - już zamówiony. Jadę zaraz wymienić - jak mi jeszcze prądu na dojazd starczy!!

Za to udało się odpalić pralkę i wyprała jeden wkład. Ona mnie ostrzegła że czas zbierać kasę na nową .[/QUOTE]

Niefajna cena :(
czesto tak jest.. naraz wszystko siada, naraz wszyscy chorują, naraz kilka nieszczęść czy pechów..

Posted

[quote name='Doda_']Niefajna cena :(
czesto tak jest.. naraz wszystko siada, naraz wszyscy chorują, naraz kilka nieszczęść czy pechów..[/QUOTE]

No fakturę dostałam na 675 zł z czego 50zł wymiana opon. Normalnie rozbój w biały dzień. 500zł to był sam alternator. :-(
Przy wymianie opon się okazało że mam klocki z tyłu do wymiany bleee

Posted

[quote name='wujek & ciocia']ja do swojego kupiłem (i to w hurtowni , a nie u dealera) tarcze i klocki przód i tył - ponad 1700 zł :( masakra[/QUOTE]

loj to sporo, ja za wymiane tarczy i tylnich klockow 300€ plus przeglad 100€, bo bez tych nowych czesci przegladu by nie przeszedl.Masakra, ale bez auta jak bez nóg.

Posted

Mi klocki wymieniali teść z tżtem ;) więc koszt robocizny mi odszedł. Ale mam do wymiany przednią szybę - ktoś wyrwał mi rejestrację i rzucił na okno i pękła - zamiennik robiony na zamówienie kosztuje 800 zł.
Pewnie wszystko zależy od auta. Moje, mimo że niezbyt popularne, ma z tego co widzę dość tanie części zamienne.

Posted

Ponawiam swoje pytanie: czy Zybi ma aktualne ogłoszenia? Cisza,jak makiem zasiał w spr.adopcji.Teraz trzeba się skupić na tym,aby go intensywnie ogłaszać.Zasiedzi się chłopak w hoteliku,a ja nie mam zamiaru płacić stałych bez końca.Czekają inne biedy w potrzebie.

Posted

[quote name='Bogusik']Ponawiam swoje pytanie: czy Zybi ma aktualne ogłoszenia? Cisza,jak makiem zasiał w spr.adopcji.Teraz trzeba się skupić na tym,aby go intensywnie ogłaszać.Zasiedzi się chłopak w hoteliku,a ja nie mam zamiaru płacić stałych bez końca.Czekają inne biedy w potrzebie.[/QUOTE]

No właśnie :mad: :mad: :mad:

Posted

to tezeba nowy tekst ulozyc i fotki ma fajne od lilu, namiary chyba tez na lilu? Wykupie mu pakiecik , widzialam , chyba dwa aktualne baz.ogloszeniowe. Tylko nad tekstem trzeba pomyslec.

Posted (edited)

Zibi-i Twoje zycie stanie sie weselsze!

Zibi to cudowny, mlody ,ok 3-4 letni , energiczny piesek, ktory wprowadzi wiele radosci do Twojego domu! Zmobilizuje Cie do codziennych spacerkow na swiezym powietrzu..moze nawet od czasu do czasu do joggingu, lub jazdy na rowerze? Za kazde mile slowo odwdzieczy sie merdaniem ogonka.Cierpliwie Cie wyslucha i bedzie wyczekiwal kazdego Twojego powrotu do domu.Zibi bedzie Twoim przyjeciel. Daj mu te szanse..
Zibi prawie cale swoje dotychczasowe zycie spedzil w schronisku, od niedawna mieszka w psim hoteliku pod Wroclawiem.Swietnie dogaduje sie z innymi zwierzakami, kocha ludzi. Jest zdrowy i gotowy do adopcji.
Tel...
mail..

Edited by monika083
Posted

No niestety auto to wydatek bez dna, ale jak się kocha markę, to wydatki nie bolą :lol::evil_lol:
bez auta? nawet mi nie mówcie. W autobusie czy tramwaju czuję się jak kosmita, ktoś 'inny' . . bez rąk i nóg..

W tygodniu zrobie przelew stalej deklaracji dla Zibusia. a Tekst piekny.

Posted

[quote name='Anula']A kto robił ogłoszenia Zibiemu,czy są aktualne,ktoś je odnawia?
Jest bazarek ogłoszeniowy,może trzeba mu wykupić ogłoszenia?[/QUOTE]

Aniu, Bonsai mnie Tu przygnała. Przecież ja mam ciągle pakiety ogłoszeń do wykorzystania. muszę je wykorzystać do końca tego tygodnia. Kto jest od ogłoszeń na wątku?

Posted

Mam pytanko,czy Zibuś dogaduje się z dziećmi i kotkami? Mam zapytania o moją tymczasię Sawanę,bym mogła podsyłać Zybka:lol:
Tekst fajny i z tym tekstem trzeba puścić ogłoszenia.

Posted

[quote name='docha']Aniu, Bonsai mnie Tu przygnała. Przecież ja mam ciągle pakiety ogłoszeń do wykorzystania. muszę je wykorzystać do końca tego tygodnia. Kto jest od ogłoszeń na wątku?
docha,to super jak możesz jeden pakiecik podarować Zibiemu :smile: Ja do tekstu,który napisała monika083 wybrałam zdjęcia.Oczywiście można zmienić,Potrzebny jest mail i nr tel.Lilu do ogłoszeń.Zibi jest u niej,więc będzie mogła sporo o piesku powiedzieć.Mam nadzieję,że Lilu się zgodzi?Jeszcze trzeba podać na jakie miasto,województwo

ZYBI - i Twoje życie stanie się weselsze!

Zibi to cudowny, młody ,ok 3-4 letni , energiczny piesek, który wprowadzi wiele radości do Twojego domu! Zmobilizuje Cię do codziennych spacerków na świeżym powietrzu..może nawet od czasu do czasu do joggingu, lub jazdy na rowerze? Za każde miłe słowo odwdzięczy się merdaniem ogonka.Cierpliwie Ciebie wysłucha i będzie wyczekiwał każdego Twojego powrotu do domu.Zibi będzie Twoim wiernym przyjacielem. Daj mu tę szansę...
Zibi prawie całe swoje dotychczasowe życie spędził w schronisku, od niedawna mieszka w psim hoteliku pod Wrocławiem.Świetnie dogaduje się z innymi zwierzakami, kocha ludzi. Jest zdrowy i gotowy do adopcji.
Tel..
mail..