Jump to content
Dogomania

Zibi - 2 lata w przytulisku G ! Chłopak aklimatyzuje się w nowym domu :)

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bogusiu, przepraszam, ale już wczoraj napisałam na pw do Bonsai, iż przekazuję pakiet ogłoszeń na Zibi i drugi na innego pieska do jej wyboru. Bonsai odpisała mi dzisiaj ,że zabiera się do ogłoszeń. Tak więc pewnie jest wszystko na dobrej drodze. Sama nie zajęłam się tym, gdyż nie znam dokładnie wątku. Zdjęcia wybrałaś b. ładne. Teraz wykupię nowe pakiety dla Lilki od Romki to zostawię jeden znowu dla Zibi.

Posted

[quote name='docha']Bogusiu, przepraszam, ale już wczoraj napisałam na pw do Bonsai, iż przekazuję pakiet ogłoszeń na Zibi i drugi na innego pieska do jej wyboru. Bonsai odpisała mi dzisiaj ,że zabiera się do ogłoszeń. Tak więc pewnie jest wszystko na dobrej drodze. Sama nie zajęłam się tym, gdyż nie znam dokładnie wątku. Zdjęcia wybrałaś b. ładne. Teraz wykupię nowe pakiety dla Lilki od Romki to zostawię jeden znowu dla Zibi.[/QUOTE]
Ok Dorotko :smile: Najważniejsze,aby ogłoszenia leciały i nie było zastoju ;)

Posted

Dziękuję docha za ogłoszenie dla Zibiego :):):):)

Żeby się nie zdublować, Zibi jest na gumtree Wrocław. W marcu zrobiłam mu wyróżnione ogłoszenie na gumtree: http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/wroclaw/zibi-sportpsiak-577169579

Z taką treścią: [FONT=Tahoma]Ten śliczny, otwarty i pozbawiony lęków piesek (nie przesadzam ani trochę) do niedawna mieszkał w przytulisku. Tam uległ wypadkowi i zranił pyszczek. Aby mógł szybko wrócić do zdrowia, został zabrany do domu tymczasowego pod Wrocławiem. Rana już się zagoiła a radosny Zibi czeka na kogoś, kto pokocha go na zawsze.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Ma ok. 3-4 lat, waży ok. 10 kg, jest nieduży – sięga do kolana. Jest bardzo kontaktowy i bystry. Bardzo cieszy się, gdy poświęca mu się czas. Uwielbia aportować. Jest pozytywnie nastawiony do innych psów. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. [/FONT]

[FONT=Tahoma]Kontakt w sprawie adopcji pod numerem telefonu 609547554 Ania (jeśli nie odbieram, proszę o cierpliwość - oddzwonię) lub e-mail adopcje.wolontariat/małpa/gmail.com
[/FONT]

Odsłon do tej pory miał 224, z tego niestety tylko dwa telefony. Po Wielkanocy ponownie wyróżnię mu ogłoszenie.

Posted

Ciotki ja mam nie wiele więcej bo 1,64 a ten ostatni cm jak się siłą woli naciągnę :evil_lol:

A ten łobuz w taką pogodę to niechętnie wychodzi, a jak już wyjdzie to robi swoje i pędem do domu.

Posted

[quote name='Anula']Ja mam pytanko,w ogłoszeniu zamieszczonym przez rutta,kontakt jest na kogo? Czy te dane do kontaktu mogę podsyłać zainteresowanym adopcją?[/QUOTE]

To jest kontakt telefoniczny jest na ruttę, mailowy na mnie. Jak najbardziej można podsyłać te dane do kontaktu. :)

Posted

[quote name='Bonsai']To jest kontakt telefoniczny jest na ruttę, mailowy na mnie. Jak najbardziej można podsyłać te dane do kontaktu. :)[/QUOTE]
Podesłałam Zibusia domkowi z Opola.Dom z ogrodem na obrzeżach Opola.Tata,mama cały czas w domku +licealistka,która raczej dla siebie szuka psiaka.Wysłałam fotki,króciutki opis i kontakt jaki potwierdziłaś.

Posted

[quote name='Anula']Podesłałam Zibusia domkowi z Opola.Dom z ogrodem na obrzeżach Opola.Tata,mama cały czas w domku +licealistka,która raczej dla siebie szuka psiaka.Wysłałam fotki,króciutki opis i kontakt jaki potwierdziłaś.[/QUOTE]

Dzięki!!! Trzymamy kciuki, może się spodoba. :) Wtedy to byłby już drugi psiak z G., który zamieszkałby w Opolu, ale ciiii... nie zapeszajmy :)

Posted

[quote name='Bonsai']Dzięki!!! Trzymamy kciuki, może się spodoba. :) Wtedy to byłby już drugi psiak z G., który zamieszkałby w Opolu, ale ciiii... nie zapeszajmy :)[/QUOTE]

A te obrzeza Opola to ktore strony? Moj Tz pochodzi z Opola,mamy ütam rodzine, znajomych i czasem tam wpadamy:)

Posted

[quote name='monika083']A te obrzeza Opola to ktore strony? Moj Tz pochodzi z Opola,mamy ütam rodzine, znajomych i czasem tam wpadamy:)[/QUOTE]
Tego nie wiem,dom duży z ogrodem usytuowany jest pod lasem.Nie wypytywałam się szerzej,ponieważ dla mojej Sawany to nie jest ten dom,który poszukuję.