Marycha35 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Wszystko pycha:):):) KCIUKAM WŚCIEKUSOWO ZA DOMOR FAJOCHA!!!! Quote
docha Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Bogusiu, przepraszam, ale już wczoraj napisałam na pw do Bonsai, iż przekazuję pakiet ogłoszeń na Zibi i drugi na innego pieska do jej wyboru. Bonsai odpisała mi dzisiaj ,że zabiera się do ogłoszeń. Tak więc pewnie jest wszystko na dobrej drodze. Sama nie zajęłam się tym, gdyż nie znam dokładnie wątku. Zdjęcia wybrałaś b. ładne. Teraz wykupię nowe pakiety dla Lilki od Romki to zostawię jeden znowu dla Zibi. Quote
Bogusik Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='docha']Bogusiu, przepraszam, ale już wczoraj napisałam na pw do Bonsai, iż przekazuję pakiet ogłoszeń na Zibi i drugi na innego pieska do jej wyboru. Bonsai odpisała mi dzisiaj ,że zabiera się do ogłoszeń. Tak więc pewnie jest wszystko na dobrej drodze. Sama nie zajęłam się tym, gdyż nie znam dokładnie wątku. Zdjęcia wybrałaś b. ładne. Teraz wykupię nowe pakiety dla Lilki od Romki to zostawię jeden znowu dla Zibi.[/QUOTE] Ok Dorotko :smile: Najważniejsze,aby ogłoszenia leciały i nie było zastoju ;) Quote
rutta Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Dziękuję docha za ogłoszenie dla Zibiego :):):):) Żeby się nie zdublować, Zibi jest na gumtree Wrocław. W marcu zrobiłam mu wyróżnione ogłoszenie na gumtree: http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/wroclaw/zibi-sportpsiak-577169579 Z taką treścią: [FONT=Tahoma]Ten śliczny, otwarty i pozbawiony lęków piesek (nie przesadzam ani trochę) do niedawna mieszkał w przytulisku. Tam uległ wypadkowi i zranił pyszczek. Aby mógł szybko wrócić do zdrowia, został zabrany do domu tymczasowego pod Wrocławiem. Rana już się zagoiła a radosny Zibi czeka na kogoś, kto pokocha go na zawsze.[/FONT] [FONT=Tahoma]Ma ok. 3-4 lat, waży ok. 10 kg, jest nieduży – sięga do kolana. Jest bardzo kontaktowy i bystry. Bardzo cieszy się, gdy poświęca mu się czas. Uwielbia aportować. Jest pozytywnie nastawiony do innych psów. [/FONT] [FONT=Tahoma]Jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. [/FONT] [FONT=Tahoma]Kontakt w sprawie adopcji pod numerem telefonu 609547554 Ania (jeśli nie odbieram, proszę o cierpliwość - oddzwonię) lub e-mail adopcje.wolontariat/małpa/gmail.com [/FONT] Odsłon do tej pory miał 224, z tego niestety tylko dwa telefony. Po Wielkanocy ponownie wyróżnię mu ogłoszenie. Quote
Poker Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Zibi na pewno sięga do kolana? Przy wadze 10 kg byłby bardzo chudy. Quote
rutta Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Hmm... dopytam o to jeszcze Lilu... Bo za każdym razem jak go widzę, wydaje mi się mały :???: Quote
Poker Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 rutta, jak sięga do Twojego kolana, to rzeczywiście jest mały:evil_lol: Quote
rutta Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 mam całe 160 cm wzrostu :D Ponoć małe jest wredne, bo ma serce blisko d... :D Quote
Poker Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ja też mam 160 cm ,a wydawało mi się ,że jestem wyższa od filigranowej rutty. :evil_lol: Quote
LILUtosi Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Ciotki ja mam nie wiele więcej bo 1,64 a ten ostatni cm jak się siłą woli naciągnę :evil_lol: A ten łobuz w taką pogodę to niechętnie wychodzi, a jak już wyjdzie to robi swoje i pędem do domu. Quote
monika083 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 [quote name='Poker']rutta, jak sięga do Twojego kolana, to rzeczywiście jest mały:evil_lol:[/QUOTE] oj to jakby siegal do mojego ,to mozna byloby go pod jorka podciagnac :cool3: Quote
Bonsai Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 Ja mam 1,65 m i Zibi sięga mi poniżej kolana. ;) Quote
Anula Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Ja mam pytanko,w ogłoszeniu zamieszczonym przez rutta,kontakt jest na kogo? Czy te dane do kontaktu mogę podsyłać zainteresowanym adopcją? Quote
Bonsai Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 [quote name='Anula']Ja mam pytanko,w ogłoszeniu zamieszczonym przez rutta,kontakt jest na kogo? Czy te dane do kontaktu mogę podsyłać zainteresowanym adopcją?[/QUOTE] To jest kontakt telefoniczny jest na ruttę, mailowy na mnie. Jak najbardziej można podsyłać te dane do kontaktu. :) Quote
Anula Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 [quote name='Bonsai']To jest kontakt telefoniczny jest na ruttę, mailowy na mnie. Jak najbardziej można podsyłać te dane do kontaktu. :)[/QUOTE] Podesłałam Zibusia domkowi z Opola.Dom z ogrodem na obrzeżach Opola.Tata,mama cały czas w domku +licealistka,która raczej dla siebie szuka psiaka.Wysłałam fotki,króciutki opis i kontakt jaki potwierdziłaś. Quote
Bonsai Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 [quote name='Anula']Podesłałam Zibusia domkowi z Opola.Dom z ogrodem na obrzeżach Opola.Tata,mama cały czas w domku +licealistka,która raczej dla siebie szuka psiaka.Wysłałam fotki,króciutki opis i kontakt jaki potwierdziłaś.[/QUOTE] Dzięki!!! Trzymamy kciuki, może się spodoba. :) Wtedy to byłby już drugi psiak z G., który zamieszkałby w Opolu, ale ciiii... nie zapeszajmy :) Quote
Nutusia Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Nie zapeszamy, ale kciuki warto potrzymać ;) Quote
monika083 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 [quote name='Bonsai']Dzięki!!! Trzymamy kciuki, może się spodoba. :) Wtedy to byłby już drugi psiak z G., który zamieszkałby w Opolu, ale ciiii... nie zapeszajmy :)[/QUOTE] A te obrzeza Opola to ktore strony? Moj Tz pochodzi z Opola,mamy ütam rodzine, znajomych i czasem tam wpadamy:) Quote
Anula Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='monika083']A te obrzeza Opola to ktore strony? Moj Tz pochodzi z Opola,mamy ütam rodzine, znajomych i czasem tam wpadamy:)[/QUOTE] Tego nie wiem,dom duży z ogrodem usytuowany jest pod lasem.Nie wypytywałam się szerzej,ponieważ dla mojej Sawany to nie jest ten dom,który poszukuję. Quote
Poker Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Rozkoszny , jak wszystkie dzieci gdy śpią. A jak się wygoił jego pysior? Quote
halszka Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Kochani wraz z moją Lorcią (w roli zająca ;-) ) życzę Pięknego Weekendu Wielkanocnego :calus: Quote
Recommended Posts