danka4u1 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Olena84']Tinka ma sterylizacje w poniedziałek o 11 i prawdopodobnie ma ropomacicze:([/QUOTE] Witajcie wszyscy "starzy" wątkowicze i nowoprzybyli:loveu: Olu, ropomacicze???? Trzymamy kciuki... Quote
ania0112 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 ropo? o kurcze, to tym bardziej sterylka musi być szybciutko. Trzymam kciuki! Quote
Nutusia Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='Olena84']Dziękuje, pewnie ja bym przejęla, ale po zmianie szefa nie wyjde z pracy przed 16:([/QUOTE] Olenka, a gdzie pracujesz? Może mój TZ zdołałby jakoś podrzucić w ciągu dnia. Ja jestem w Wwie zazwyczaj do 16.30. Aha, 12 grudnia spotykamy się dogomaniacko na pl. Bankowym - może mogłabyś dołączyć i wtedy bym Ci dała paczkę, co? ;) Quote
Olena84 Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='Nutusia']Olenka, a gdzie pracujesz? Może mój TZ zdołałby jakoś podrzucić w ciągu dnia. Ja jestem w Wwie zazwyczaj do 16.30. Aha, 12 grudnia spotykamy się dogomaniacko na pl. Bankowym - może mogłabyś dołączyć i wtedy bym Ci dała paczkę, co? ;)[/QUOTE] Tak by było najlepiej! Obieży ja Twoj bazarek zrobię jutro, dopiero weszłam na dogo, a na oczy ledwo widzę, noc do niczego była, przez ten wiatr a i w pracy kiepawo i długo. Może jutro przejadę sie do niuni! Quote
Olena84 Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 Dziękuje za: - 30azł -agat21 - 30zł - Ania0112 - 100zł - moja mama !!! Quote
Olena84 Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 Zapraszam na bazarek dla Tinki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249370-Ksiażki-Spindler-Lackberg-na-małą-Tinkę-21-12-13r?p=21635305#post21635305[/URL] Quote
Maciek777 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='Olena84']Tinka ma sterylizacje w poniedziałek o 11 i [B]prawdopodobnie ma ropomacicze[/B]:([/QUOTE] Jak dobrze, że ją zabrałaś z ulicy:p Quote
zozola77 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 o bidusia..to bedziemy jutro kciukac za maleńką... ide na bazarek :) Quote
Awit Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 O kurcze, trzymam kciuki za udany zabieg. Wysłałam 20zł. Wiem, że mało, ale tyle mogłam. Quote
Olena84 Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='Awit']O kurcze, trzymam kciuki za udany zabieg. Wysłałam 20zł. Wiem, że mało, ale tyle mogłam.[/QUOTE] Dziękuje, to bardzo dużo! Na bazarku dałam plamę bo za mało dałam kt za ksiązki, już poszło 6;). Byłam u małej, jest kochana, wpatrzona w Dif, mnie troche olała. Sunia wykazuje trochę agresji lękowej w stosunku do innych psów:(, powarkuje nawet na szczeniory, nie wiem czy to ze względu na strach przed utratą jedzenia czy Dif;), widac, że ktoś ją bił też niestety:(. Quote
asiuniab Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Olena84'] Byłam u małej, jest kochana, wpatrzona w Dif, mnie troche olała. Sunia wykazuje trochę agresji lękowej w stosunku do innych psów:(, powarkuje nawet na szczeniory, nie wiem czy to ze względu na strach przed utratą jedzenia czy Dif;), widac, że ktoś ją bił też niestety:(.[/QUOTE] Straszne to, jak można bić tak niewinne stworzenia; a Ty Olena chyba nie masz Jej za złe, że była nieco niełaska w stosunku do Ciebie;) wiadomo, że ta przydzielająca jedzenie jest naj:) Quote
Olena84 Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Troche było mi przykro:(, myślałam, że pies wyskoczy na dwór i wskoczy mi na ręcę i sie poprzytulamy, a tak nastepnym razem muszę się "wytarzać" w czekoladzie:( Quote
grazia60 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Witam w piątek przelałam 50 zl dla Tiny, mam nadzieje,że doszło :-) Quote
Olena84 Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 O kurczę dziękuje, jeszcze nie ma, pewnie bedzie po 12 jutro! Quote
danka4u1 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Jestem już u Tinki, bo mnie trochę wywiało w świat, ale jestem i trzymam za poniedziałkową sterylkę psinki. Quote
agat21 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Wielkie kciuki za udaną sterylkę - trzymaj się psineczko :thumbs: będzie dobrze. Lęki też powoli opadną na pewno. Czas i spokój zrobią swoje. Quote
wiewoira Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Też trzymam kciukacze za maleństwo słodkie :happy1: Bedzie dobrze,nie ma innej opcji ;) Quote
Nutusia Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Olena, to daj znać czy będziesz na spotkaniu 12-go, czy mam szykować fanty dla Ciebie ;) Za małą kciuki trzymam, rzecz jasna. A Ty się nie przejmuj, że Cię olała. W końcu zbyt dobrze jej się nie kojarzysz - złapałaś, wywiozłaś... Dopiero ta na miejscu pokazała psu "ludzką twarz" ;) Następnym razem zaopatrz się w jakieś smakołyki (najlepiej przebojowe ciasteczka wątróbkowe ;)), a założę się, że zrobisz furorę! :) Quote
Hotel KADIF Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Tinka po sterylizacji. Wszystko się udało, psina jest dzielna, ale przerażona. Nie wie co się dzieje i co ma na sobie (kubraczek ;) ). Na razie nie chce wychodzić z klatki, odpoczywa. Dzisiaj tylko woda, jutro z rana jedzonko. Mam zdjęcia, ale nie mogę ich wkleić.. Coś się znowu dzieje z dogo? Quote
mdk8 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 kochana sunieczka. Do "mordki" jej w tym kubraczku :loveu: Quote
JOHANNALIND Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Olena84']Zapraszam, moze ktos wystawia bazarek i odda z 10% tince?[/QUOTE] Mam dużo rzeczy do oddania: książki, ubrania, jakieś bibeloty. Jak jest chętna osoba to ode mnie zabrać i wystawić to bardzo bym się ucieszyła i byłoby 100% dla Tinki:) Quote
Recommended Posts