Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Tinka ma sterylizacje w poniedziałek o 11 i prawdopodobnie ma ropomacicze:([/QUOTE]
Witajcie wszyscy "starzy" wątkowicze i nowoprzybyli:loveu:
Olu, ropomacicze???? Trzymamy kciuki...

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olena84']Dziękuje, pewnie ja bym przejęla, ale po zmianie szefa nie wyjde z pracy przed 16:([/QUOTE]

Olenka, a gdzie pracujesz? Może mój TZ zdołałby jakoś podrzucić w ciągu dnia. Ja jestem w Wwie zazwyczaj do 16.30. Aha, 12 grudnia spotykamy się dogomaniacko na pl. Bankowym - może mogłabyś dołączyć i wtedy bym Ci dała paczkę, co? ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Olenka, a gdzie pracujesz? Może mój TZ zdołałby jakoś podrzucić w ciągu dnia. Ja jestem w Wwie zazwyczaj do 16.30. Aha, 12 grudnia spotykamy się dogomaniacko na pl. Bankowym - może mogłabyś dołączyć i wtedy bym Ci dała paczkę, co? ;)[/QUOTE]

Tak by było najlepiej!
Obieży ja Twoj bazarek zrobię jutro, dopiero weszłam na dogo, a na oczy ledwo widzę, noc do niczego była, przez ten wiatr a i w pracy kiepawo i długo.
Może jutro przejadę sie do niuni!

Posted

[quote name='Awit']O kurcze, trzymam kciuki za udany zabieg.
Wysłałam 20zł. Wiem, że mało, ale tyle mogłam.[/QUOTE]

Dziękuje, to bardzo dużo!
Na bazarku dałam plamę bo za mało dałam kt za ksiązki, już poszło 6;).

Byłam u małej, jest kochana, wpatrzona w Dif, mnie troche olała.
Sunia wykazuje trochę agresji lękowej w stosunku do innych psów:(, powarkuje nawet na szczeniory, nie wiem czy to ze względu na strach przed utratą jedzenia czy Dif;), widac, że ktoś ją bił też niestety:(.

Posted

[quote name='Olena84']
Byłam u małej, jest kochana, wpatrzona w Dif, mnie troche olała.
Sunia wykazuje trochę agresji lękowej w stosunku do innych psów:(, powarkuje nawet na szczeniory, nie wiem czy to ze względu na strach przed utratą jedzenia czy Dif;), widac, że ktoś ją bił też niestety:(.[/QUOTE]

Straszne to, jak można bić tak niewinne stworzenia;
a Ty Olena chyba nie masz Jej za złe, że była nieco niełaska w stosunku do Ciebie;) wiadomo, że ta przydzielająca jedzenie jest naj:)

Posted

Troche było mi przykro:(, myślałam, że pies wyskoczy na dwór i wskoczy mi na ręcę i sie poprzytulamy, a tak nastepnym razem muszę się "wytarzać" w czekoladzie:(

Posted

Olena, to daj znać czy będziesz na spotkaniu 12-go, czy mam szykować fanty dla Ciebie ;)
Za małą kciuki trzymam, rzecz jasna. A Ty się nie przejmuj, że Cię olała. W końcu zbyt dobrze jej się nie kojarzysz - złapałaś, wywiozłaś... Dopiero ta na miejscu pokazała psu "ludzką twarz" ;) Następnym razem zaopatrz się w jakieś smakołyki (najlepiej przebojowe ciasteczka wątróbkowe ;)), a założę się, że zrobisz furorę! :)

Posted

Tinka po sterylizacji. Wszystko się udało, psina jest dzielna, ale przerażona.
Nie wie co się dzieje i co ma na sobie (kubraczek ;) ). Na razie nie chce wychodzić z klatki, odpoczywa.
Dzisiaj tylko woda, jutro z rana jedzonko.

Mam zdjęcia, ale nie mogę ich wkleić.. Coś się znowu dzieje z dogo?

Posted

[quote name='Olena84']Zapraszam, moze ktos wystawia bazarek i odda z 10% tince?[/QUOTE]

Mam dużo rzeczy do oddania: książki, ubrania, jakieś bibeloty. Jak jest chętna osoba to ode mnie zabrać i wystawić to bardzo bym się ucieszyła i byłoby 100% dla Tinki:)