Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
Tak, tylko że u nas w schronie jest chyba ponad 300 psów i jest wymiana.Jedne idą do DS ,a ni ich miejsce przychodzą nowe.

Wiem, wiem, podobnie jest w Kaliszu: na miejsce jednego wyadoptowanego trafiają dwa nowe psy. Tak tylko sobie narzekam, bo fajnie by było, gdyby i przytuliskowe psiaki poznajdywały domki... ;)

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Jestem bardzo dumna z Dziuni.
Rana pięknie się zagoiła jak na przysłowiowym psie ,więc postanowiłam zdjąć szwy.
Suńka leżała u męża na kolanach ,a ja działałam.Nawet kochaniutka nie drgnęła ,a musiałam je podciągnąć , bo zaczęły wrastać.
Dostała w nagrodę wątróbkowe ciasteczka.
Nie pojechałam z nią do przyszłego DSu, bo zrobiło się zimno i nie mam ochoty ciągnąć jej na dłuższy spacer.
Jutro zadzwonię do państwa i jeżeli się dogadamy to odstawilibyśmy Dziunię w niedzielę.
Już serce mi pęka, a mąż to już tylko wzdycha .

Edited by Poker
Posted

Ale ruch się tu zrobił.
Dzwoniłam do przyszłej pańci i jesteśmy umówieni w niedzielę na 16. Mówi ,że nie mogą się doczekać.
Teściowa ma zamówić grawerowaną adresatkę.
Mało tego, przyszły DS chce zwrócić koszty operacji Dziuni !! Będzie więc na następne bidy :multi:
Oby tylko Dziuńka nie chciała za dużo szczekać i wyżerać z michy Fenkowi.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Jak Dziunia pojedzie do domu.....:) musimy zadbac o Pokerka i Jej Tz-ta.....:):)[/QUOTE]
Już Wy o nas nie dbajcie. :eviltong:
Coraz gorzej znoszę rozstania. :-( Patrzę na tę dziumdzię i serce mi się kraje.Ona niesamowicie się związała z nami. Całkowicie ufa. A my też ją pokochaliśmy.

Posted

Bardzo porządnie ze strony DS, że zwróci koszty zabiegu. Jestem pozytywnie zaskoczona.

Poker, gdybyś jej nie zabrała do siebie, Dziunia pewnie dożyłaby końca swoich dni w przytulisku.
To co robicie z mężem jest niesamowite.
Uszanowanie dla Was :)

Posted

[quote name='rutta']Bardzo porządnie ze strony DS, że zwróci koszty zabiegu. Jestem pozytywnie zaskoczona.

Poker, gdybyś jej nie zabrała do siebie, Dziunia pewnie dożyłaby końca swoich dni w przytulisku.
To co robicie z mężem jest niesamowite.
Uszanowanie dla Was :)

I piękne jest to , że Państwo Pokerostwo tak; ".. wespół w zespół.." te bidy ratują i przywracają Światu.:razz:

Posted

Możecie przecież Dziumdziunię adoptować, ale wtedy będziecie cierpieć z innego powodu... Jak nie kijem go, to pałką! Przynajmniej wiadomo, że do cudnego domku pójdzie, a kolejna bida wygra los na loterii...

Posted

[quote name='Nutusia']Możecie przecież Dziumdziunię adoptować, ale wtedy będziecie cierpieć z innego powodu... Jak nie kijem go, to pałką! Przynajmniej wiadomo, że do cudnego domku pójdzie, a kolejna bida wygra los na loterii...

Możemy ,ale tym się kierujemy co napisałaś powyżej.
Tym razem już wybrany kandydat stąd
http://www.dogomania.pl/forum/threads/191040-Bezdomne-ze-Szczebrzeszyna-BRAK-SPONSOR%C3%93W-DLUGI/page510
Oto pan BRYŚ

Mam troszkę pietra czy się pogodzą z Dolarkiem, bo Bryś nie jest kastrowany , no i czy nie będzie podlewał rogów ścian i mebli.A;e zakochałam się w nim ,a miłość wszystko wybaczy ( do czasu :eviltong: )