Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rutta']Poker, na jaki adres wysylasz ogloszenia psow do wyborczej?

Ja rowniez trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte!
Wysyłam na : [email protected]

Trzymajcie, trzymajcie.Trochę się martwię tym jej szczekiem ,żeby dzidziusia nie budziła.
Ale oddamy ją i tak po zdjęciu szwów czyli za ok.10 dni.
Obawiam się ,że przy kontakcie z ich psem, który ma na imię Fenek, może ją zaboleć boczek.
Dziś mąż chciał ją wziąć do łózia na pieszczoty, coś nie tak chwycił , zaskowyczała
i aż posiusiała się:-(.
Musiałam zapierać puchową kołdrę.
Czekałam na telefon od pani i nie byłam pewna kto ma zadzwonić, więc zadzwoniłam.
Odebrał pan tłumacząc ,że żona karmi córcię. Powiedziałam,że dzwonię w sprawie Dziuni ,a pan bardzo zmartwionym głosem spytał czy mają nie przyjeżdżać jutro. Odpowiedziałam,że nie, że czekamy.Bardzo się ucieszył.

Posted

Jesteśmy po bardzo miłym spotkaniu.
Pani wygląda jak 15.letnia dziewczynka.
Przywitanie psów w parku było ze strony Dziuni dość gwałtowne,ale smaczki wyciszyły reakcję MenDziuni.
Po chwili zgodnie szły obok siebie .Wielokrotnie wąchały się i nastąpił rozejm.
Fenek jest sympatycznym psem z błękitnymi oczami. Normalnie nie lubi smaczków ,ale chyba ze względu na obecność Dziuni zjadał je ze smakiem.
Po powrocie ze spaceru pod naszym domem, Fenek chyba chciał za bardzo sprawdzić co Dziunia ma pod ogonkiem co oczywiście damę wkurzyło i dała temu dobitny wyraz basowym szczekiem.
Fenek bardzo grzecznie ustąpił damie :evil_lol: jak na dobrze wychowanego kawalera przystało.
Państwo są bardzo na TAK. Panią zauroczyły uszyska Dziuni , a pana wszystko. Jak na razie również jestem na TAK.
Mówiłam o wszystkich swoich wątpliwościach związanych ze szczekaniem , raczkowaniem dziecka za parę miesięcy ,o żarłoczności suni i walce o michę.Uznali ,że to wszystko nie jest problemem i da się rozwiązać.
Psy mają legowisko na dole wielkiej szafy 120 X 90 cm. Chodzą do dobrej lecznicy.
Jesteśmy umówione w tygodniu na jeszcze 1 spacer.Ja podjadę do państwa i pójdziemy na wspólny spacer.Przy okazji zobaczę warunki.
Dziunia poszłaby do nich po zdjęciu szwów czyli za 10 - 14 dni.

Posted

Nutusia napisał(a):
No i to psiątko, które trafiło do niedoszłego domku Dziuni ;)

Ano tak, sunia z naszego schronu.I bardzo dobrze.

Posted

Bonsai napisał(a):
Kurde, a te przytuliskowe stoją... :shake:

Tak, tylko że u nas w schronie jest chyba ponad 300 psów i jest wymiana.Jedne idą do DS ,a ni ich miejsce przychodzą nowe.