Nutusia Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Bunia będzie miała jak w raju! No, prawie tak dobrze, jak u Pokerków - tego jestem więcej niż pewna ;) No i kciuki trzymam za pocieszyciela/pocieszycielkę! :) Quote
arnold Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Odwiedzam Dziunie ale chyba bardziej teraz Pokerków :) Quote
Poker Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 U Dziuni wszystko dobrze. Wczoraj nie pisałam , bo nie miałam siły ze strachu. Pani wygadała się ,że puścili Dziunię na spacerze luzem :mad: na ogródkach działkowych i była taka grzeczna, przychodziła na zawołanie ,Nogi się pode mną ugięły jak pomyślałam co się mogło stać.A przecież na wizycie zapoznawczej mówiłam ,żeby tego nie robić. Jeszcze raz wytłumaczyłam co i jak i błagałam ,żeby tego nie robili. Byłam tak wściekła i przerażona, że nawet pisać mi się nie chciało. Dziś dzwoniłam wieczorem. Pani powiedziała ,że przemyślała sprawę, przyznała mi rację i powiedziała ,że na pewno nie zrobią tego dopóki Dziunia nie przyzwyczai się do niech porządnie i nie pozna drogi do domu i tras spacerowych. UFFFF. A Dziunia/Bunia ma się bardzo dobrze. Je spokojnie, nie próbuje podbierać Fenkowi. Bardzo polubiła pana i wyleguje się na kanapie kołami do góry u jego boku. Pan zamarzył ,że chętnie poleżałby w łóziu z córeczką i Bunią. Stwierdziła ,że Suńka skradła ich serca do końca,że jest słodka i przeurocza z czym my się zgadzamy w pełni. Bardzo nam jej brakuje.Nawet basowego szczeku. Quote
Nutusia Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Wyobrażam sobie, jak się wściekłaś i przeraziłaś! Człowiek się nagada, aż mu w paszczy zaschnie, a ludzie swoje :( Ale w sumie dobrze, że się przyznała. No i uznała Twoją rację (oby!!!). A Dziunia/Bunia w łóżeczku z panem i małą pańcią - czemu nie? ;) Quote
Ewanka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Krążyłam gdzieś opłotkami, a tu Dziunia już w nowym domu :multi: ale ten czas galopuje:crazyeye:. Faktycznie Pani wyobraźnią nie grzeszy, ale dobrze, że ta kwestia wypłynęła, mam nadzieję, że dotarło do niej, że raz się udało, a kolejnym razem ... różnie może być. Quote
arnold Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Może to jest tak, że poczuli się pewnie i beztrosko. Najważniejsze, ze teraz mają już wiedzę. Quote
Poker Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 QUOTE=arnold;21821186]Może to jest tak, że poczuli się pewnie i beztrosko. Najważniejsze, ze teraz mają już wiedzę.[/QUOTE] Wiedzę to oni mieli , bo im mówiłam tylko ,że nie skorzystali z niej :mad: Quote
Aimez_moi Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Wiesz jak to jest...... pewnie wcale o tym nie pomysleli co Dama nasza moglaby wymodzic... Quote
Anula Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Wydaje mi się,że Bunia zachowuje się w nowym domu tak jakby była tam już dłuższy czas i Państwo chyba po jej zachowaniu zaufali jej i puścili ze smyczy.Jednak gdyby się pomylili to dla wszystkich byłby to koszmar.No ale dobrze,że tak się szczęśliwie skończyło. Quote
Ewanka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Ciekawe jak mija kolejny dzień Dziuni - Buni w nowym domu? Quote
Poker Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Dzwoniłam do Ds dziuni.Wszystko w jak najlepszym porządku. Pieszczocha nad pieszczochami, w domu prawie nie szczeka,ale na spacerach drze japkę na psy. Z Fenkiem super, podchodzą do siebie , machają ogonkami. Dziuńka zostawia pokarm w miseczce i łakomstwo zniknęło :crazyeye: A my nadal tęsknimy.Jak patrzę na jej posłanko , to,serce mi się ściska Quote
malawaszka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 cudowne wieści od Dziuni :loveu: a jak zdrówko Dolarka? Quote
Poker Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Z Dolarkiem dobrze, dałam mu srebro koloidalne, Engystol i ozdrowiał migusiem. Quote
malawaszka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 o wow - napisz coś więcej o stosowaniu srebra koloidalnego - w jakich przypadkach i jak podajesz? kiedyś to miałam i niedawno zastanawiałam się nad nim znowu - ale brak mi ze srebrem wiedzy Quote
Nutusia Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Piękne wieści!!!! Czyli Dziunia to też taki deesowicz z wersją eksportową ;) A jakiś psinek na rozkurcz serducha już jest na widoku?... :) Quote
halszka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Bunia zadomowiona,Pokerek zdrowy:) świetnie:) Quote
Ewanka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='Nutusia']Piękne wieści!!!! Czyli Dziunia to też taki deesowicz z wersją eksportową ;) A jakiś psinek na rozkurcz serducha już jest na widoku?... :) Przyznam po cichu, że też mnie to pytanie nurtuje :eviltong: Quote
Nutusia Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Doczytałam już na innym wątku jakie są plany, ale niech Pokerek sam opowie co "knuje" ;) :) Quote
Ewanka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Nutusia']Doczytałam już na innym wątku jakie są plany, ale niech Pokerek sam opowie co "knuje" ;) :)[/QUOTE] Pokerku wyjaw proszę swe knowania ;) Quote
Poker Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='Ewanka']Pokerku wyjaw proszę swe knowania ;)[/QUOTE] Okaże siem, :eviltong: bo ja sama jeszcze nie wiem do końca choć kandydatka ponoć jest.Jeszcze jej nie widziałam.Jutro się okaże co i jak. Tęsknimy za JęDziunią :loveu: Quote
Ewanka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Jutro - tzn. dzisiaj :multi:.......................... puchnę z ciekawości :lol: Quote
Poker Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Ewanka']Jutro - tzn. dzisiaj :multi:.......................... puchnę z ciekawości :lol:[/QUOTE] Jeszcze trochę musisz popuchnąć. Quote
Ewanka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Poker']Jeszcze trochę musisz popuchnąć.[/QUOTE] Pokerku, już jestem jak balon ... miej litość nad jedną z licznych fanek :evil_lol: Quote
Poker Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Ewanka']Pokerku, już jestem jak balon ... miej litość nad jedną z licznych fanek :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246237-PRZYTULISKO-G-skrajne-zaniedbanie-i-potworna-potrzeba-MI%C5%81O%C5%9ACI!-wlkp?p=21837164#post21837164 To zajrzyj tu i kibicuj Quote
Recommended Posts