Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pudel to chyba nie jest bo wątpię aby biało-czarne istniały :oops:
Jeśli już to najbardziej przypomina przerośniętego Hawańczyka albo rosyjskiego Bolończyka:niewiem:

Posted

napiszcie do Rybka z Lublina, stud weterynarii
oferowala w Mapie Pomocy Dogo DT - moze ma wolne miejsce, a moze u jakiejs kolezanki sutdentki znajdzie - juz raz tak poratowala w awaryjnej sytuacji
choc pewnie kolejka do niej dluga...
nic nie szkodzi sprobowac
trzymam kciuki....Mama z Klebuszkiem musza znalezc dom, ale najpierw wydostac sie od menela
czy to znaczy ze trzeba wykupic, czy "wyprowadzic"?

Posted

pixie - wykupic sie nie da bo to honorowy menel zwany'głupi Fred'. trzeba fione z synkiem zabrać i juz :oops: Dzisiaj wieczorem bede wiedziec co u niej.

Posted

Głupie i infantylne to co teraz napiszę ale jakby taka Fionka i jej dzidziuś stanęły u nas na wycieraczce to pewnie Marek nie miałby serca zamknąć przed nimi drzwi...:placz: Przecież ona kiedyś miała jakiś dom. wątpię aby całkiem nie nadawała się do mieszkania...

Posted

sonnata tego to ja nie wiem - nie wyglada na kundelka, ktory całe zycie siedział na dworze... Za m\ładna jest. Takie piesiulki maja dom potem tylko sa wyrzucane ...

Posted

naprawde nie wiem - musiałabym jej zęby obejrzeć chociaz to tez o niczym nie świadczy. ja uważam, że trzeba ja złapac ale najpierw trzeba miec przygotowana opcje - tymczasu bo inaczej to co z nia zrobimy :oops:

Posted

napisalam juz do Rybka.

byla dzis aktywna na dogo, wiec nadal zaglada..choc ostatnio prosilam ja o pomoc juz dawno temu, wiec i kontaktu nie mialam

sadze, ze zajrzy niebawem

transport w razie czego jak sadze uda sie zorganizowac, chyba ze gdzies blizej bedzie pewny DT

Posted

Stała sie prawdziwa tragedia. Mały (to był piesek) został rozszarpany przez psy z sąsiedztwa. Stało sie to w nocy... Fiona nie jest juz dzikuską, Pawłowi daje się brac na ręce - to młoda suczka, ma około 1 - 1,5 roku.

mały nie miał nawet imienia
[*]

Czuje się winna - smierc każdego psa jest dla mnie tragedią.

Posted

Straszne, co się stało z tym szczeniaczkiem :placz: Mam nadzieje że Fionie lepiej się powiedzie. Bardzo bym chciała jej pomóc, ale po przeczytaniu wątku o Ajku rozumiem Was. Jakby trzeba było płacić za hotelik to od razu prosze o podanie konta.
Oby Fiona znalazła dom.

Posted

Menel mieszka obok przytuliska i dzisaj przybiegl podobno z płaczem, ze szczeniak zostal zagryziony. Fione odda bez problemu. Tak mi powiedziano :oops:

Posted

Tytuł wątku wydaje mi sie mylący. Niezorientowani mogą sądzić, że dotyczy tego biednego:placz: szczeniaczka. Może więc dla dobra Fiony, która przecież potrzebuje domku lepiej byłoby zmienić?:oops:

Posted

Co z tym hotelikiem w Niepolomnicach????? Trzeba zbierac kase i ja tam zabrac. Juz tu kilka osob chce pomoc w oplaceniu hoteliku (wlacznie ze mna)...

Widze ze na tym watku to samo biadolenie i zastanawianie sie, a zero organizacji.... Maluch juz zginal, na co my jeszcze czekamy????

Foskia i Dzekus, czy przyjmiecie ta mala do hoteliku jak uzbieramy kase???

Posted

sabina - było biadolenie bo nie wiadomo było jak ja zabrać... Ale o zadnym hoteliku nic nie wiem. Propozycji było wiele ale nic konkretnie. poza tym pieniedzy nie ma...:oops:
mamy do załatwienia daleki transport Moruska i jutro w Lublinie operacje dwoch kotek (musze tam jechac), biegam z Biała na kontrole pooperacyjna i wierz mi ja sama tego nie ogarniam. Mam w domu tez swoje zwierzeta. Koniec roku szkolnego i sesje - ciagle jakies poprawianie... Mozesz wierzyć albo nie ale nie daje fizycznie rady. Dnia mi nie starcza.

Posted

iwop napisał(a):
sabina - było biadolenie bo nie wiadomo było jak ja zabrać... Ale o zadnym hoteliku nic nie wiem. Propozycji było wiele ale nic konkretnie. poza tym pieniedzy nie ma...:oops:
mamy do załatwienia daleki transport Moruska i jutro w Lublinie operacje dwoch kotek (musze tam jechac), biegam z Biała na kontrole pooperacyjna i wierz mi ja sama tego nie ogarniam. Mam w domu tez swoje zwierzeta. Koniec roku szkolnego i sesje - ciagle jakies poprawianie... Mozesz wierzyć albo nie ale nie daje fizycznie rady. Dnia mi nie starcza.

Moj post byl kierowany do nas wszystkich (wlacznie ze mna), nie bierz tak tego do siebie...;)