Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Argat dziekuję ci za pomoc ale niestety... wakacje to okres bardzo trudny do znalezienia domu:shake:
Dziekuje za dobre chęci ale do sierpnia to ja ostatecznie fione mogłaby u siebie przetrzymac.:oops:
to musi byc tymczas na okres znalezienia stałego domu...

Posted

No trudno, mam nadzieje ze znajdzie się jakiś tymczas na dłuższy okres. Niestety w sierpniu mam już zaplanoway wyjazd i po prostu jechać musze.
Zostaje mi tylko trzymać kciuki za Fionke.
A wakacje to rzeczywiście trudny okres, więcej psów się oddaje niż zabiera. :shake:

Posted

Aya a jak długo fiona mogłaby zostac u ciebie?

Jeżeli chodzi o transport to załatwiałybysmy przez dogo albo płatny bo ja nie mam tez samochodu ...:(

Posted

Iwop, skoro piszesz,że mogłabyś Fionkę przetrzymać do sierpnia, to nie mogłabys jej juz teraz zabrać? A przez ten czas spokojnie sie będzie jej szukać domu, a jeżeli nie wyjdzie, w co wątpie, to tymczasu.

Bo skończy sie to w końcu tak, że rzeczywiście menel sprzeda ją na wódę za pare groszy, tym bardziej jak widzi,że ona się ludziom podoba.

Iwop proszę zrób to już dzisiaj, bo zaczynam się denerwować. Pomogę Ci szukać dla niej domu na pewno.

Posted

erka napisałam w ostateczności - ja mam małe mieszkanie dwa koty i duza chora na kręgosłup suczke... wiec to ostatecznosc :oops: i nie chodzi o finanse ale o brak miejsca
Poza tym nie moge zaryzykowa c - wyjeżdzam 1 sierpnia dośc daleko - juz mam kłopot kto się zajmie moimi kotami a jezeli fiony nikt nie weźmie...?

Posted

iwop.. jak juz bym ja brala to na stale :oops: albo jak kto woli tymczas dozywotni :evil_lol:

edit: moi rodzice nie moga pojac o co chodzi tymczas i zal im pieska jak przechodzi z rak do rak.. ;)

Posted

iwop napisał(a):
ayia wybacz ale ja nie bardzo zrozumiałam na jaki telefon czekasz...:oops:

od rodzicow :oops: niestety jeszcze mieszkam z nimi i musza oni tez wyrazic zgode na psa 2 w domku :oops: