Sonata78 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 To ona już nie w lasku tylko u niego na podwórku? Quote
iwop Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 sonnata ona jest na podwórku u innego menela - wczoraj weszła tam żeby sie oszczenic w jamie pod deskami...:-( Quote
Dudek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 podałam link do tematu na forum o chińskich grzywaczach (Fiona wygląda na małą suńkę - może jakiś amator powder puffów się nią zachwyci?) Quote
Dudek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 kurcze - trzeba się nią zająć jak najszybciej to tragiczna sytuacja a do tego szczeniaki:shake: Quote
Sonata78 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Tylko jeden szczeniak żyje, mam nadzieję że jeszcze żyje :shake: Quote
malagos Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Urodziła tylko jednego czy tylko jeden przezył? w sumie jakie to ma znaczenie...szkoda suczydła...Trochę serca i kąpiel, a mogła by być wystawowa :cool3: Quote
Sonata78 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 To że będzie piękna jest pewne Wystarczy spojrzeć jak zmienił się inny piesek z Ostrowca po rozczesaniu kołtunów i wykąpaniu go. PRZED KĄPIELĄ I SZCZOTKOWANIEM PO KĄPIELI - TO NAPRAWDĘ TEN SAM PIES, CHOCIAŻ ZMIENIŁ KOLOR Quote
Alpina Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 iwop jak ją z tamtąd wyciągniesz? I gdzie ta bida może się chwilowo zatrzymać?Napisz czy już można coś dla niej wpłacać na ANF... Co do szczeniaczka to jestem pesymistką ...Ma naprawdę marne szanse..:-( Quote
malagos Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Jak sytuacja? Czy ten menel da jej chociaż wody, taki skwar dziś?.... Quote
agusiazet Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 iwona, czy sunię mozna zlapać, bo Hotel Kubuś w Kątach wrocławskich może przyjąc sunię za 20 zł dziennie, tylko, czy tyle uzbieramy? Quote
Poker Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 tylko jak ja przetransportować z maluchem tyle kilometrów?Może coś bliżej się znajdzie.Nie zauwałyłam,żeby Argat zrezygnowała z zapewnienia jej DT.A to przecież blisko! Quote
iwop Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Kochani na razie wszystko zawieszone w próżni... menel jej na razie nie odda a nikt nie wkroczy na jego podwórko... Jeżeli chodzi o wodę i jedzenie to powinno być dobrze bo Zosia tego pilnuje - wszystkie psy z okolicznych domów są dokarmiane). Paweł twierdzi, że jeszcze trochę i menel zacznie pić a wtedy bez problemu Paweł z Zosią capną Fionę z małym... Tylko co dalej... :( Ona podobno nie jest juz dzikuska - da głaskać się i Pawłowi i Zosi. Kto wie dlaczego tak sie bała... przeciez ktos ja wyrzucił jak była szczenna...:-( Quote
agusiazet Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ale Poker pisze, ze Argat obiecała suni DT, czy to prawda, ja jakoś tego nie czytałam, ale może przeoczyłam! Quote
Sabina02 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 agusiazet napisał(a):iwona, czy sunię mozna zlapać, bo Hotel Kubuś w Kątach wrocławskich może przyjąc sunię za 20 zł dziennie, tylko, czy tyle uzbieramy? Ja juz zadeklarowalam 100 zl, wiec jest juz na 5 dni... Potrzebne jest chociaz na 2 tygodnie pobytu po sterylce, to brakowaloby ok. 180 zl plus koszty transportu... Quote
Sabina02 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 agusiazet napisał(a):Sabinko, tylko co potem? Ja jej wystawie Allegro w wyroznieniem (jest bardzo efektywne), no i bedziemy tez szukac DT i funduszy na dalszy pobyt w hoteliku. Niestety wiem ze nie ma w zyciu zadnej gwarancji, ale (choc nie chce o tym nawet myslec) jesli sie nic nie znajdzie i zabraknie kasy na hotel, to bedzie musiala wrocic do lasku....:shake: Ale przynajmniej bedzie po sterylce, to duzo lepiej niz jest obecnie... Nie bedzie rodzic wiecej niechcianych psich nieszczesc. W innym wypadku za pol roku bedziemy sie martwic nie o nia sama, a jeszcze o jej potomstwo...:shake: Quote
agusiazet Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Allegro z wyróżnieniem może w ogóle nie przynieść efektu, bo idą wakacje. Ludzie nie chcą psów przed i w czasie wakacji. Nam oddają wyadoptowanego do Siedlc pieska Rudiego, bo przewrócił dziecko. Ze spokojem powiedzieli, że nie chcą go już i oddają do schronu w Bydgoszczy! A psa mieli dostarczonego za friko do domu i jeszcze comiesięczne dotację na jego utrzymanie! Ludzie sa podli. Quote
iwop Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Kochani na razie nie mozna robic Fionie allegro bo jej nie mamy :( Nic mi nie jest wiadomo o żadnym tymczasie...:shake: Quote
Sabina02 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 No tak jak pisalam, Allegro zrobie jak juz Fiona bedzie w hoteliku :lol:. No, i pisalam tez ze nie ma gwarancji.... Oj cioteczki, nie czytacie uwaznie...:mad: Quote
BIANKA1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 iwop napisał(a): ). Paweł twierdzi, że jeszcze trochę i menel zacznie pić a wtedy bez problemu Paweł z Zosią capną Fionę z małym... Tylko co dalej... :( A nie można trochę pomóc manelowi i podrzucić mu butelczynę , tak , żeby nie wiedział od kogo ? Quote
Czaka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 To chyba dobry pomysł, bo nie wiadomo co takiemu przyjdzie do głowy:shake: Quote
Recommended Posts