Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podałam link do tematu na forum o chińskich grzywaczach (Fiona wygląda na małą suńkę - może jakiś amator powder puffów się nią zachwyci?)

Posted

Urodziła tylko jednego czy tylko jeden przezył? w sumie jakie to ma znaczenie...szkoda suczydła...Trochę serca i kąpiel, a mogła by być wystawowa :cool3:

Posted

To że będzie piękna jest pewne
Wystarczy spojrzeć jak zmienił się inny piesek z Ostrowca po rozczesaniu kołtunów i wykąpaniu go.

PRZED KĄPIELĄ I SZCZOTKOWANIEM

PO KĄPIELI - TO NAPRAWDĘ TEN SAM PIES, CHOCIAŻ ZMIENIŁ KOLOR

Posted

iwop jak ją z tamtąd wyciągniesz? I gdzie ta bida może się chwilowo zatrzymać?Napisz czy już można coś dla niej wpłacać na ANF...
Co do szczeniaczka to jestem pesymistką ...Ma naprawdę marne szanse..:-(

Posted

tylko jak ja przetransportować z maluchem tyle kilometrów?Może coś bliżej się znajdzie.Nie zauwałyłam,żeby Argat zrezygnowała z zapewnienia jej DT.A to przecież blisko!

Posted

Kochani na razie wszystko zawieszone w próżni... menel jej na razie nie odda a nikt nie wkroczy na jego podwórko... Jeżeli chodzi o wodę i jedzenie to powinno być dobrze bo Zosia tego pilnuje - wszystkie psy z okolicznych domów są dokarmiane). Paweł twierdzi, że jeszcze trochę i menel zacznie pić a wtedy bez problemu Paweł z Zosią capną Fionę z małym... Tylko co dalej... :(
Ona podobno nie jest juz dzikuska - da głaskać się i Pawłowi i Zosi. Kto wie dlaczego tak sie bała... przeciez ktos ja wyrzucił jak była szczenna...:-(

Posted

agusiazet napisał(a):
iwona, czy sunię mozna zlapać, bo Hotel Kubuś w Kątach wrocławskich może przyjąc sunię za 20 zł dziennie, tylko, czy tyle uzbieramy?

Ja juz zadeklarowalam 100 zl, wiec jest juz na 5 dni... Potrzebne jest chociaz na 2 tygodnie pobytu po sterylce, to brakowaloby ok. 180 zl plus koszty transportu...

Posted

agusiazet napisał(a):
Sabinko, tylko co potem?

Ja jej wystawie Allegro w wyroznieniem (jest bardzo efektywne), no i bedziemy tez szukac DT i funduszy na dalszy pobyt w hoteliku. Niestety wiem ze nie ma w zyciu zadnej gwarancji, ale (choc nie chce o tym nawet myslec) jesli sie nic nie znajdzie i zabraknie kasy na hotel, to bedzie musiala wrocic do lasku....:shake: Ale przynajmniej bedzie po sterylce, to duzo lepiej niz jest obecnie... Nie bedzie rodzic wiecej niechcianych psich nieszczesc. W innym wypadku za pol roku bedziemy sie martwic nie o nia sama, a jeszcze o jej potomstwo...:shake:

Posted

Allegro z wyróżnieniem może w ogóle nie przynieść efektu, bo idą wakacje. Ludzie nie chcą psów przed i w czasie wakacji. Nam oddają wyadoptowanego do Siedlc pieska Rudiego, bo przewrócił dziecko. Ze spokojem powiedzieli, że nie chcą go już i oddają do schronu w Bydgoszczy! A psa mieli dostarczonego za friko do domu i jeszcze comiesięczne dotację na jego utrzymanie! Ludzie sa podli.

Posted

iwop napisał(a):
). Paweł twierdzi, że jeszcze trochę i menel zacznie pić a wtedy bez problemu Paweł z Zosią capną Fionę z małym... Tylko co dalej... :(

A nie można trochę pomóc manelowi i podrzucić mu butelczynę , tak , żeby nie wiedział od kogo ?