Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc dziewczyny
wszystko w porządku najlepszym. Poprostu ostatnio mam całą masę rzezcy na głowie a w domu kiedy mogłabym Wam coś napisać moje córy okupują komputer więc ...
Ale Mala na sterylkę idzie w piątek. Wiem że późno ale tak wyszło:oops:
Futerko zarosło niemiłosiernie, przyznam że trudno nad nim zapanować, ale wygląda prześlicznie, puszyście kudłato:evil_lol:. Szkoda tylko że grzebień i szczotka cały czas wywołują u Mali panikę, ucieka chowa się (chociaż zawsze staram się czesać bardzo delikatnie, nie szarpać).
Jest przekochana, (tylko Pućka tego nie potwierdzi).
No i syndrom "głodzonego psa" niestety daje znać o sobie cały czas. Mala szuka jedzenia wszędzie, nauczyła się otwierać szafkę w kuchni i wywala wszystkie śmieci:diabloti:. No ale teraz przynajmniej częściej musimy wyrzucać.
Gun Malę uwielbia tak jak i ja:loveu:.
To narazie tyle napiszę jeszcze , pozdrawiam Was gorąco

Posted

Mala po sterylce, była bardzo dzielna:loveu:
Gun sie opiekuje swoją dzieczynką, jest bardzo ostrożny, ustąpił jej miejsca na posłanku, zresztą Pućka też(bo dotąd ona okupowała w nocy posłanie Guna:evil_lol:).

Posted

To świetnie. Mam nadzieję, że będzie grzecznie chodzić w kaftaniku i rana szybko się zagoi.
A czy pojawią się jakieś fotki Malej, Guna i Pućki? :smile:

Posted

Kaftanik ok ale szwy swędzą i Mala się wscieka. Ale ogólnie jest bardzo dzielna i w miarę spokojnie znosi wszystkie zabiegi.
Zdjęcia będą tylko muszę przysiąść na dłużej do komputera

• 2 weeks later...
Posted

melduję posłusznie że szwy zdjęte, Mala ma nadmiar energii :evil_lol: teraz tylko poczekamy trochę i musimy panienkę podstrzyc bo trochę kołtunków się przez te ubranka porobiło. Ale już mamy spokój.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

no dobra ale nie za dużo bo Mala nie daje sobie robić zdjęć nie wiem jak ona to wyczuwa:evil_lol:

tak wyglądała w zimie (chociaż otoczenie mało zimowe;)) ale musicie uwieżyć na słowo - to las na Młocinach

a tak teraz:

Posted

teraz tak bo wcześniej...:evil_lol:
ale robi się z niej "niedobruch"
jak zostaje sama (znaczy z Gunem i Pućką) wyciąga śmieci z szafki, łazi po stołach i biurkach i jak tylko coś sobie znajdzie - to jej :cool3:.
Ale najgorsze jest to że z nami jest kochaniutka, milusia no sam miód ale na dworzu rzuca się na ludzi, chce gryźć :angryy:, zaczepia inne psy nie mówiąc o listonoszu ale to norma wśród psów (chociaż ja nigdy z moimi psami tego nie miałam:shake:).
Wychodzi na to że Mala będzie chodzić na smyczy i w kagańcu:crazyeye: zamiast biegać sobie swobodnie jak Gun po parku. Na szczęście mamy zamiar się niedługo przeprowadzić i będzie miała ogródek dla siebie.

• 6 months later...
Posted

to nasza kicia przyzwyczaja się do mieszkania w domku a nie w bloku na 4 piętrze- wreszcie można wyglądać i wychodzić:multi::multi:

ratunku !!!!
zamknęli nas w jakiejś przyczepie:evil_lol::evil_lol:

tu jestem baaaardzo blisko swojej pańci;)

• 1 month later...
Posted

iwop napisał(a):
Tak, podpisywałam z Zuraw umowę, wszystko było OK.

jestem zaszokowana historią Loli...:shake:

Iwop, ja też. Sprawdzałam dom u żuraw, widziałam jej zwierzaki, pojechałam z nią po Lulu i Nikę... Naprawdę wszystko było w porządku...