hop! Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 (Ż)żuraw, co u Was słychać? ;) Przepraszam, że się nie odzywałam. Zadzwonię w pierwszych dniach stycznia... Quote
iwop Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Co słychac u Malej...? Czy wszystko dobrze...?:oops: Quote
hop! Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 U Malej podobno wszystko dobrze. Jak Agnieszka znajdzie moment to sama napisze. Quote
żuraw Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 czesc dziewczyny wszystko w porządku najlepszym. Poprostu ostatnio mam całą masę rzezcy na głowie a w domu kiedy mogłabym Wam coś napisać moje córy okupują komputer więc ... Ale Mala na sterylkę idzie w piątek. Wiem że późno ale tak wyszło:oops: Futerko zarosło niemiłosiernie, przyznam że trudno nad nim zapanować, ale wygląda prześlicznie, puszyście kudłato:evil_lol:. Szkoda tylko że grzebień i szczotka cały czas wywołują u Mali panikę, ucieka chowa się (chociaż zawsze staram się czesać bardzo delikatnie, nie szarpać). Jest przekochana, (tylko Pućka tego nie potwierdzi). No i syndrom "głodzonego psa" niestety daje znać o sobie cały czas. Mala szuka jedzenia wszędzie, nauczyła się otwierać szafkę w kuchni i wywala wszystkie śmieci:diabloti:. No ale teraz przynajmniej częściej musimy wyrzucać. Gun Malę uwielbia tak jak i ja:loveu:. To narazie tyle napiszę jeszcze , pozdrawiam Was gorąco Quote
żuraw Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Mala po sterylce, była bardzo dzielna:loveu: Gun sie opiekuje swoją dzieczynką, jest bardzo ostrożny, ustąpił jej miejsca na posłanku, zresztą Pućka też(bo dotąd ona okupowała w nocy posłanie Guna:evil_lol:). Quote
hop! Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 To świetnie. Mam nadzieję, że będzie grzecznie chodzić w kaftaniku i rana szybko się zagoi. A czy pojawią się jakieś fotki Malej, Guna i Pućki? :smile: Quote
żuraw Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kaftanik ok ale szwy swędzą i Mala się wscieka. Ale ogólnie jest bardzo dzielna i w miarę spokojnie znosi wszystkie zabiegi. Zdjęcia będą tylko muszę przysiąść na dłużej do komputera Quote
iwop Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Zuraw ciesze się bardzo, że Mala czuje się dobrze. :p Quote
żuraw Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 melduję posłusznie że szwy zdjęte, Mala ma nadmiar energii :evil_lol: teraz tylko poczekamy trochę i musimy panienkę podstrzyc bo trochę kołtunków się przez te ubranka porobiło. Ale już mamy spokój. Quote
hop! Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 A ja czekam na zdjęcia i nie mogę się doczekać. Żuraw znajdź trochę czasu i wstaw chociaż jedno. ;) Quote
Ayia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 moze byc oczywiscie wiecej nie obrazimy sie :evil_lol: Quote
żuraw Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 no dobra ale nie za dużo bo Mala nie daje sobie robić zdjęć nie wiem jak ona to wyczuwa:evil_lol: tak wyglądała w zimie (chociaż otoczenie mało zimowe;)) ale musicie uwieżyć na słowo - to las na Młocinach a tak teraz: Quote
Sonata78 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 dzięki Żuraw:loveu: A Mala wygląda jak prawdziwy sznaucerek :lol: Quote
żuraw Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 teraz tak bo wcześniej...:evil_lol: ale robi się z niej "niedobruch" jak zostaje sama (znaczy z Gunem i Pućką) wyciąga śmieci z szafki, łazi po stołach i biurkach i jak tylko coś sobie znajdzie - to jej :cool3:. Ale najgorsze jest to że z nami jest kochaniutka, milusia no sam miód ale na dworzu rzuca się na ludzi, chce gryźć :angryy:, zaczepia inne psy nie mówiąc o listonoszu ale to norma wśród psów (chociaż ja nigdy z moimi psami tego nie miałam:shake:). Wychodzi na to że Mala będzie chodzić na smyczy i w kagańcu:crazyeye: zamiast biegać sobie swobodnie jak Gun po parku. Na szczęście mamy zamiar się niedługo przeprowadzić i będzie miała ogródek dla siebie. Quote
żuraw Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 piękna ale kawał łobuzicy:evil_lol: chyba kaganiec na spacerki nieunikniony:shake: Quote
hop! Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Dawno nie było zdjęć Mali... Skandal. :eviltong: Quote
żuraw Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 to nasza kicia przyzwyczaja się do mieszkania w domku a nie w bloku na 4 piętrze- wreszcie można wyglądać i wychodzić:multi::multi: ratunku !!!! zamknęli nas w jakiejś przyczepie:evil_lol::evil_lol: tu jestem baaaardzo blisko swojej pańci;) Quote
BIANKA1 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Żuraw , gdzie jest LOLA ? Co z nia zrobiłas ? Quote
hop! Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Tola']A co z Fioną? Fiona jest u żuraw. Zdjęcia Fiony - Mali wstawione na innym wątku... http://www.dogomania.pl/forum/11235274-post49.html Mala na zdjęciach wygląda bardzo dobrze. Natomiast sprawa Loli jest dla mnie ogromną zagadką. Nie wiem, co o tym myśleć... Iwop, czy Ty podpisałaś z żuraw umowę adopcyjną? Quote
iwop Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Tak, podpisywałam z Zuraw umowę, wszystko było OK. jestem zaszokowana historią Loli...:shake: Quote
hop! Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 iwop napisał(a):Tak, podpisywałam z Zuraw umowę, wszystko było OK. jestem zaszokowana historią Loli...:shake: Iwop, ja też. Sprawdzałam dom u żuraw, widziałam jej zwierzaki, pojechałam z nią po Lulu i Nikę... Naprawdę wszystko było w porządku... Quote
Recommended Posts