BasiaD Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Od tego menela to lepiej trzymać Fionkę z daleka .... On za bardzo "smalcowny" :mad: Quote
Yona Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Oj, Ciociu, Fiona polubiła menela? :evil_lol: Tyz piknie :evil_lol: Quote
iwop Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 No tak ciociu yono :oops: Jak zabierałysmy Norke i Kikusia to nas obszczekiwała chroniąc sie za jego nogą!:diabloti: On po prostu kojarzył jej się z namiastką domu Quote
Sabina02 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 iwop napisał(a):Proponuje załozenie skarpety na fundusz dla Fiony: hotel, sterylizacja itp. skarpeta: Fiona z Ostrowca ŚW. Ok, ja daje pierwsza stówe... Kto nastepny??? Quote
Sonata78 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ja mam zastój finansowy. Mąż traci już cierpliwość bo ostatnio wydałam na psy 200 zł (200 zł na Tofika ale Ania oddała mi 50 i 50 na Norkę ) a on nie jest typem społecznika, oj nie :shake: Quote
Sabina02 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Sonata78 napisał(a):Ja mam zastój finansowy. Mąż traci już cierpliwość bo ostatnio wydałam na psy 200 zł (200 zł na Tofika ale Ania oddała mi 50 i 50 na Norkę ) a on nie jest typem społecznika, oj nie :shake: Moj mąż to nawet o niczym nie wie...:evil_lol: Quote
Argat Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jak ja kocham takie psiaki :placz: Szkoda że jest dość daleko ode mnie Quote
Sabina02 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Argat napisał(a):Jak ja kocham takie psiaki :placz: Szkoda że jest dość daleko ode mnie A wzielabys ja? Quote
Argat Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Na stałe to nie, bo mam już psy, ale na jakiś czas w wakacje pewnie bym mogła. Quote
iwop Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Fiona disiaj rano sie oczczeniła pod w jamce koło domu menela, ktory mieszka obok lasu! zyje tylko 1 szczeniak. Menel zapałał miłością do psa i zapowiedział, ze ich nie odda... Juz wiemy dlaczego została wyrzucona w lesie...:oops: Zdjęc nie udało mi sie zrobic bo szybko wlazła do jamy do dziecka:-( Quote
Argat Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Hm... można by powiedzieć że w Mielcu, jakieś 60 km od Rzeszowa Quote
iwop Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Nie wiem. :shake: Trzeba czekac jak odchowa troche szczeniaka i ukraść ją. Powiem szczerze mam dosyc! Czuj e sie jak kurator sądowy - ci agle musze te pijane mordy oglądac! trzeba przenieśc przytulisko w cywilizowane miejsce. :oops: Ale ludzie "cywilizowani" w ostrowcu nie chca miec w poblizu psów... Quote
Agnie Koty Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 te fioletowe gęby menelskie są wszędzie, iwop. A żul zachowuje się klasycznie że nie chce ich oddać. Zauważyłam u nas w mieście, ze żule często mają szczeniaczki. :-( Quote
Sonata78 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 taaa... Teraz nie chce jej oddać... Zapytaj czy da pieniądze na zaszczepienie obydwu psów? Znalazł mi się opiekun:mad: W Polsce szczepienie jest obowiązkowe... Quote
Yona Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No tak, to temat sterylki, DT chwilowo padł...:shake: Quote
Sonata78 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Problem ze sterylką nam chwilowo zamienił się w inny, martwię się o nią i o szczeniaka teraz tyle deszczy, żeby nie utonęły w tej dziurze:shake: Quote
Sonata78 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Co ty Yona, moim zdaniem DT stał się jeszcze bardziej potrzebny... Jak mały przeżyje to będzie kolejny dzikusek:shake: Quote
AMIGA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czy ona biedulka wyżywi to maleństwo, przecież sama pewnie jest niedożywiona!:shake: Quote
Sonata78 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ona jest dokarmiana, tam obok jest schronisko. A ten menel to ten który nie bije psów? Quote
BoWa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Może nie ma co czekać, tylko trzeba obydwoje zabrać do hoteliku albo do DT. Ktoś oferował tutaj DT... Na jakie konto wysłać Wam pieniądze? dużo nie mogę, ale zawsze coś wyskrobię... Quote
Recommended Posts