Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak ciociu yono :oops: Jak zabierałysmy Norke i Kikusia to nas obszczekiwała chroniąc sie za jego nogą!:diabloti:

On po prostu kojarzył jej się z namiastką domu

Posted

iwop napisał(a):
Proponuje załozenie skarpety na fundusz dla Fiony: hotel, sterylizacja itp.

skarpeta: Fiona z Ostrowca ŚW.

Ok, ja daje pierwsza stówe... Kto nastepny???

Posted

Ja mam zastój finansowy. Mąż traci już cierpliwość bo ostatnio wydałam na psy 200 zł (200 zł na Tofika ale Ania oddała mi 50 i 50 na Norkę ) a on nie jest typem społecznika, oj nie :shake:

Posted

Sonata78 napisał(a):
Ja mam zastój finansowy. Mąż traci już cierpliwość bo ostatnio wydałam na psy 200 zł (200 zł na Tofika ale Ania oddała mi 50 i 50 na Norkę ) a on nie jest typem społecznika, oj nie :shake:

Moj mąż to nawet o niczym nie wie...:evil_lol:

Posted

Fiona disiaj rano sie oczczeniła pod w jamce koło domu menela, ktory mieszka obok lasu! zyje tylko 1 szczeniak. Menel zapałał miłością do psa i zapowiedział, ze ich nie odda...
Juz wiemy dlaczego została wyrzucona w lesie...:oops: Zdjęc nie udało mi sie zrobic bo szybko wlazła do jamy do dziecka:-(

Posted

Nie wiem. :shake: Trzeba czekac jak odchowa troche szczeniaka i ukraść ją. Powiem szczerze mam dosyc! Czuj e sie jak kurator sądowy - ci agle musze te pijane mordy oglądac! trzeba przenieśc przytulisko w cywilizowane miejsce. :oops: Ale ludzie "cywilizowani" w ostrowcu nie chca miec w poblizu psów...

Posted

taaa... Teraz nie chce jej oddać... Zapytaj czy da pieniądze na zaszczepienie obydwu psów? Znalazł mi się opiekun:mad: W Polsce szczepienie jest obowiązkowe...

Posted

Może nie ma co czekać, tylko trzeba obydwoje zabrać do hoteliku albo do DT. Ktoś oferował tutaj DT...
Na jakie konto wysłać Wam pieniądze? dużo nie mogę, ale zawsze coś wyskrobię...