Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwop..dlaczego mówisz na tego mężczyznę menel..przecież to też człowiek, cokolwiek by robił. I z tego co czytam psu krzywdy nie robi.
Poza tym kochając zwierzęta nie zapominajmy o ludziach.

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hala to człowiek, ktory siedział w więzieniu - skatował tak swoja żonę, że poronila i została kaleką. Zajmował sie też mordowaniem kotów na skóry.
Jezeli chodzi o dobroc dla psow to tez nie bede pisać... w każdym razie zgodzil sie oddac jeszcze jednego psa - sliczna sucke Ajkę ( ma około 1,5 roku)

Posted

Ayia napisał(a):
iwop.. ja zagladam caly czas :loveu: ja sie w niej zakochalam sama juz a jeszcze dalas te zdjecie i filmik :loveu::loveu:
ja w prawdzie szukam malej suni, ale po pierwsze musi moj pies ja zaakceptowac a po 2 moge dopiero za miesiac jakas wziasc tzn pod koniec lipca :placz::placz::placz: a tu taka bida wielka i za to jaka piekna :placz::placz:

pomyśl, dziweczyno, pomysl :evil_lol: Taka okazja się nie powtórzy, a sunia potrzebuje pomocy....

Posted

Nawet jak sie rozmysli to potem znowu bedzie chciał oddać. Potrzebny jej dom jak najszybciej dlatego, że Paweł opowiadał, że w ubiegłym roku gdyby nie zainterweniował to facet zakatowałby własnego psa Foksa deską. Potem tego nie pamietał bo miał delirium.

Posted

Fiona bardzo go lubi i razem z nim czesto jeździ na wino - ona siedzi z tyłu w koszyczku. Istnieje tez niebezpieczeństwo, że komus sie spodoba i facet sprzeda ja za wino. Z tymi ludźmi wszystko jest możliwe...

to jest zupełnie inny pies niz ten 2 miesiace temu. Jest prawdziwą przylepką, taka do spania w łóżku. :loveu:

Oczywiście wymaga gruntownej pielęgnacji.

Posted

hala ja własnie szukam chcoiaz tymczasu bo zwyczajnie ise o nią boję :(
wziełabym ja nawet do siebie mimo, że nie mam warunkow ale wyjeżdzam prawie na miesiąc i co z nia wtedy zrobie... oddam tam z powrotem? :shake:
Serce by mi pekło.

Posted

malagos napisał(a):
pomyśl, dziweczyno, pomysl :evil_lol: Taka okazja się nie powtórzy, a sunia potrzebuje pomocy....

ja tu mysle, rozmyslam jak to wszystko zrobic :evil_lol: juz nawet poswiecilabym wakacje ktore mam zaplanowane aby ja wziasc jednak :evil_lol:
jeszcze tylko rodzice ale to najmniejszy szczegol bedzie :diabloti: ja troche sie obawiam o swojego psa jak on zareaguje na nia :placz: bo coz jak jej nie zaakceptuje? :-o przywiaze go do...? kaloryfera i sunia se bedzie biegac po domku :evil_lol::lol::loveu:

Posted

iwp.. niby tak ale czasem mu w glowce sie przekreci cos i nie wazne co jest..
ja juz wykastrowalam psa nawet zeby nie odbilo mu bardziej :evil_lol:

(juz namawiam rodzicow :oops::oops: ) oni to mnie juz niedlugo powiesza poprostu :evil_lol::cool3:

Posted

ayia ja bym Fione wzięla mimo, ze mam male mieszkanie dwa koty i strasznie zazdrosna sukę ale co ja z nia zrobie - wyjazdu odłozyć niestety nie moge...:shake:
Boje sie , że jak tu zostanie to cos jej się może stac :-(

Posted

O tymczasie na jakiś czas (niestety ograniczony) już pisałam. Jednak nie jestem pełnoletnia i z tego co zrozumiałam nie mogła bym suni wziąć. A po przeczytaniu wątku z Ajkiem (czy też Gryzkiem) rozumiem o co chodzi. No ale suni bym bardzo chętnie pomogła.