Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasę zawsze można zbierac - zrobic skarpetkę AFN :) Dzisiaj ide robic jej zdjęcia. Menel odda ją napewno - teraz więc tylko kwestia domku...

Posted

a duza jest? taka do kolan czy mniejsza?
moze uda mi sie cos wyszukac choc DT :)
tylko musi byc mala i zeby sie dogadala w prawdzie z 1 psem :lol::loveu:

Posted

Ten mój znajomy jeszcze nie rozmawiał z dziewczyną z Ostrowca, którą może dała by jej tymczas. Obiecał, że na pewno to zrobi w najbliższych dniach.

Posted

Czyim? Bo wiedziałam że ma spać w łóżku tylko że wszyscy chcieli aby z nimi spał :evil_lol:
Oni go doszczętnie rozpuszczą:cooldevi: a taki grzeczny piesek był...

Posted

u mrowki23 niestety nie da rady(: ma kilka kotow i psa na socjalizacji....czekam jeszcze na odpowiedz z zamoscia
ale moze erce sie uda w ostrowcu
trzymam kciuki

Posted

Fiona nie przypomina w niczym dzikuska sprzed 2 miesięcy! To cudna, slodka przylepka, ktora jeżdzi z menelem na rowerze w koszyczku! :-( sama nadstawia sie do piezczot. :loveu: Jestem nieprzytomnie zakochana w Fionie - to najcudniejszy, najukochańszy kudłaczek jakiego spotkałam! Ale jezeli zostanie w "posiadłości" menela to długo taka cudna nie bedzie... Błagam o dom dla Fionki - słodkiej dziewczynki z Lasu. Fionka nie ma więcej niz rok, ma 35 cm w"wzrostu" JEST PIĘKNA:loveu:

" class="ipsImage" alt="">

Posted

iwop.. ja zagladam caly czas :loveu: ja sie w niej zakochalam sama juz a jeszcze dalas te zdjecie i filmik :loveu::loveu:
ja w prawdzie szukam malej suni, ale po pierwsze musi moj pies ja zaakceptowac a po 2 moge dopiero za miesiac jakas wziasc tzn pod koniec lipca :placz::placz::placz: a tu taka bida wielka i za to jaka piekna :placz::placz:

Posted

[quote name='erka']Ależ ona jest piękna:loveu: !!! A wogóle to kocham kudłacze!:lol:

Aż się dziwię,że takiego cuda nikt nie chce.:shake:[/quote]

Nikt jej nie chce, bo ona nigdzie nie jest oglaszana...:roll:, a dogomaniaczki juz zazwyczaj sa "zapsione" od stop do glow...

Iwop, prosze daj cynka kiedy bede mogla jej porobic ogloszenia... :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
prześliczna panienka :loveu::loveu::loveu: ma coś ze sznaucerka :loveu::loveu::loveu:

No właśnie - już nic nie chcialam mówić, ale takie mialam odczucie, jak na nią patrzyłam:loveu: :loveu: