Agnie Koty Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 to co, iwop, zbieramy na nią kasę czy nie? Quote
iwop Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Kasę zawsze można zbierac - zrobic skarpetkę AFN :) Dzisiaj ide robic jej zdjęcia. Menel odda ją napewno - teraz więc tylko kwestia domku... Quote
Ayia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 wskakujemy na gore :loveu: a jak sunia z innymi psami sie dogaduje? i jak reaguje na kotki? Quote
iwop Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 w stosunku do innych zwierzat jest łagodna - u menela sa dwa psy i kot Quote
Ayia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 a duza jest? taka do kolan czy mniejsza? moze uda mi sie cos wyszukac choc DT :) tylko musi byc mala i zeby sie dogadala w prawdzie z 1 psem :lol::loveu: Quote
iwop Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Jest mała - dzisiaj ide robic jej zdjęcia to zaobaczysz :p Quote
erka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ten mój znajomy jeszcze nie rozmawiał z dziewczyną z Ostrowca, którą może dała by jej tymczas. Obiecał, że na pewno to zrobi w najbliższych dniach. Quote
iwop Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 erka DT w Ostrowcu? Musiałabym najpierw sprawdzic ten dom...:oops: Ogłaszamy sie od lat i jeszcze nikt nigdy sie nie zgłosił ... Quote
Sonata78 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 I co się dziwisz Iwop??? Tofik musiał pojechać do Lublina żeby znaleźć fajny dom w Ostrowcu u Joli sąsiadów... Quote
iwop Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 sonnata a wiesz, ze Tofik spi w łóżku? :evil_lol: Quote
Sonata78 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Czyim? Bo wiedziałam że ma spać w łóżku tylko że wszyscy chcieli aby z nimi spał :evil_lol: Oni go doszczętnie rozpuszczą:cooldevi: a taki grzeczny piesek był... Quote
pixie Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 u mrowki23 niestety nie da rady(: ma kilka kotow i psa na socjalizacji....czekam jeszcze na odpowiedz z zamoscia ale moze erce sie uda w ostrowcu trzymam kciuki Quote
Sonata78 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ciekawe czy sesja zdjęciowa się udała?:cool3: Quote
iwop Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Fiona nie przypomina w niczym dzikuska sprzed 2 miesięcy! To cudna, slodka przylepka, ktora jeżdzi z menelem na rowerze w koszyczku! :-( sama nadstawia sie do piezczot. :loveu: Jestem nieprzytomnie zakochana w Fionie - to najcudniejszy, najukochańszy kudłaczek jakiego spotkałam! Ale jezeli zostanie w "posiadłości" menela to długo taka cudna nie bedzie... Błagam o dom dla Fionki - słodkiej dziewczynki z Lasu. Fionka nie ma więcej niz rok, ma 35 cm w"wzrostu" JEST PIĘKNA:loveu: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
iwop Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 filmik z Fionką: http://iwop.wrzuta.pl/film/x9zwAYLCNm/fiona Fiona jest CUDNA:loveu: Quote
iwop Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Dom pana Fiony " class="ipsImage" alt=""> Quote
Ayia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 iwop.. ja zagladam caly czas :loveu: ja sie w niej zakochalam sama juz a jeszcze dalas te zdjecie i filmik :loveu::loveu: ja w prawdzie szukam malej suni, ale po pierwsze musi moj pies ja zaakceptowac a po 2 moge dopiero za miesiac jakas wziasc tzn pod koniec lipca :placz::placz::placz: a tu taka bida wielka i za to jaka piekna :placz::placz: Quote
AMIGA Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ależ ona jest przepiękna! Cudownie,że już nie jest taką przerażoną biedulką! Quote
erka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ależ ona jest piękna:loveu: !!! A wogóle to kocham kudłacze!:lol: Aż się dziwię,że takiego cuda nikt nie chce.:shake: Quote
Sabina02 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='erka']Ależ ona jest piękna:loveu: !!! A wogóle to kocham kudłacze!:lol: Aż się dziwię,że takiego cuda nikt nie chce.:shake:[/quote] Nikt jej nie chce, bo ona nigdzie nie jest oglaszana...:roll:, a dogomaniaczki juz zazwyczaj sa "zapsione" od stop do glow... Iwop, prosze daj cynka kiedy bede mogla jej porobic ogloszenia... :lol: Quote
malawaszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 prześliczna panienka :loveu::loveu::loveu: ma coś ze sznaucerka :loveu::loveu::loveu: czy ona jest taka trochę wydłużona??? Quote
AMIGA Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 malawaszka napisał(a):prześliczna panienka :loveu::loveu::loveu: ma coś ze sznaucerka :loveu::loveu::loveu: No właśnie - już nic nie chcialam mówić, ale takie mialam odczucie, jak na nią patrzyłam:loveu: :loveu: Quote
Hala Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Filmik powalił mnie na kolana..aż się pośliniłam jak oglądałam go po raz kolejny... :loveu: Ona jest cudowna!! Quote
Recommended Posts