iwop Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Kochani to nie takie proste - trzeba poczekac az zacznie porządnie pic - a podobno długo nie trzeba będzie czekać...:oops: Quote
Yona Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Oj, a ja myślała, że to wątek, na którym pomaga się Fionie, a nie menelowi:-? Quote
BIANKA1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Czy są jakieś wieści o Fionce? .........i jej dziecince ? Quote
iwop Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Nic nowego - siedzi na podwórku u menela:-( ale nie martwcie sie - zrobie wszystko żeby ja wydostać :angryy: Quote
iwop Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Romek podobno tylko jednego - trudno coś stwierdzic bo oszczeniła sie pod deskami na podwórku i nic nie widac z daleka.:oops: Quote
Sonata78 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Sabina02 napisał(a):jesli sie nic nie znajdzie i zabraknie kasy na hotel, to bedzie musiala wrocic do lasku....:shake: Ale przynajmniej bedzie po sterylce, to duzo lepiej niz jest obecnie... Nie bedzie rodzic wiecej niechcianych psich nieszczesc. Oj Sabinko jak tak piszesz to ja znowu myślę czy nie zaryzykować zabrania jej do siebie na te 2-3 miesiące aż maluch podrośnie i oboje znajdą nowe domki :placz: Już nawet pytałam męża: czy jakbym ją wzięła, to się ze mną nie rozwiedzie?:oops: Odpowiedział mi tylko: nie denerwuj mnie...:shake: A co do sterylki to nie jestem pewna, ale ją chyba można robić dopiero po zakończeniu laktacji... Quote
Agnie Koty Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 kurcze no...tak, te wakacje komplikują.... Quote
iwop Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 oj sonnatko bez szaleństw... fiona to nie Tofik. :shake: na razie nie ma mowy ani o sterylce ani o adopcji. Musimy czekac.:oops: Quote
Sabina02 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Sonata78 napisał(a):Oj Sabinko jak tak piszesz to ja znowu myślę czy nie zaryzykować zabrania jej do siebie na te 2-3 miesiące aż maluch podrośnie i oboje znajdą nowe domki :placz: Już nawet pytałam męża: czy jakbym ją wzięła, to się ze mną nie rozwiedzie?:oops: Odpowiedział mi tylko: nie denerwuj mnie...:shake: A co do sterylki to nie jestem pewna, ale ją chyba można robić dopiero po zakończeniu laktacji... Jesli bys mogla nia zaopiekowac sie Fionka i jej dzidziusiem, bo by bylo super! Ja moge obiecac ze porobie ogloszonka... Zrobie wyroznione Allegro, ktore jest dosc efektywne... Powiedz mezowi ze go tak bardzo prosimy...:modla: PS. Moj maz tez juz ma mnie dosyc z tymi psami...:evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 a mój ma mnie w ogóle dosyć , :evil_lol: . Tak, trzeba czekać, chyba, na Boga, nic się Fionce nie stanie. Quote
Poker Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 chyba większość TZów ma dość swoich fiśniętych TZetek z ich psami Quote
Yona Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Czyżby?...:razz: A mój wspomina coś o suni... :eviltong: Ale od razu, żeby uprzedzić 150 propozycji nie do odrzucenia mówię, że najwcześniej jesienią przyszłego roku :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Yona napisał(a):Czyżby?...:razz: A mój wspomina coś o suni... :eviltong: Ale od razu, żeby uprzedzić 150 propozycji nie do odrzucenia mówię, że najwcześniej jesienią przyszłego roku :evil_lol: A czemu tak pozno? :-( Quote
Yona Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Musimy dom wybudować :) Jak wybudujemy, to sunię weźmiemy :) Quote
mulinka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 iwop uaktualnij pierwszy post, dopisz, ze sunia się oszczeniła dobrze, że założyłaś jej watek - jest przepiękna - może ktoś się nad nią i maluchem zlituje Quote
iwop Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 mulinka nic zmienic nie mogę bo opcja edycji nie działa...:angryy: Quote
Sonata78 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 U mnie jest taki kłopot że dużo pracujemy i już nie starcza nam czasu na inne sprawy. Patrząc na Fionkę zapominam o rozsądku bo serce mówi: "pomęczycie się trochę ale jakoś dacie radę" Marek nie dlatego się sprzeciwia bo nie lubi psów. On zwyczajnie kieruje się rozsądkiem... Quote
iwop Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 podobno dogo ma zawieśc działanie az do odwołania :-( Jeżeli to prawda to dla mnie i "moich" psów tragedia. Boje suienawet mysleć!:placz: Quote
Alpina Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Poker']chyba większość TZów ma dość swoich fiśniętych TZetek z ich psami Taaak, to prawda...Mój też się na mnie patrzy "tak od miski" :evil_lol: Jakby ktoś jeszcze nie wiedział, to mam pięć sztuk...I jeśli pewna starsza Pani rozłoży się na dobre w szpitalu będę miała sztuk sześć, bo nie zostawię na pastwę losu jej dwunastoletniej, pokasłującej suczki... Mój TZ-et zapowiada rozwód a ostatnio zaproponował mi wizytę u pewnego Pana od głowy...:lol: Śledzę temat suni i szczeniorka i jakby coś "wyskrobię jakiś grosz..." U mie funkcja "edit" już działa ale nie wiem na jak długo... Mod odpisał mi, że mają na dniach zacząć prace na Dogo i pewnie będą spore kłopoty w jego działaniu .... Quote
erka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Wyciągnijcie koniecznie ta sunieczkę od tego menela. Może znalazłby się chociaż u was płatny tymczas, może cos udało by się zebrać.. Dla takiego cuda, jak odchowa szczeniorka z pewnościa znajdzie się dom. Quote
iwop Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 erka kochana możesz wierzyc albo nnie... ale w ostrowcu jedynym tymczasem jestem ja :oops: A ja naprawde fiony z dzieckiem przyjac nie mogę.... mieszkam w dwóch pokojach z duzym psem i dwoma kotami. Quote
Recommended Posts