Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ayia, czy rodzice widzieli Fionkę na zdjęciu, czy tylko słyszeli o niej. Bo pewnie jak by zobaczyli taka piękniochę, to łatwiej bybyło im podjąć decyzję.:razz:

Posted

Dopiero teraz znalazłam chwilkę aby zajrzeć na dogo.
Jejku jaka ta Fionka cudna jest:loveu: Az popiskuję do dęża: weźmy kudłacza, weźmy (na tymczas)
Ale on mi twardo odpowiada: fajna ale ZAPOMNIJ :placz:

Iwop wyślij mi koniecznie te zdjęcia to troszkę nad nimi popracuję aby poprawić widoczność podobnie jak w tych starych robiłam i można by je użyć do ogłoszeń na Alegro.

Ja jestem za tym aby natychmiast zacząć ogłaszać Fionkę w poszukiwaniu stałego domku. Jak ktoś naprawdę będzie ją chciał to sam będzie potrafił doprowadzić ją sobie do porządku i bardziej doceni jej urodę.
Nie sztuka wziąć wyszykowanego, odstawionego pieska choć łatwiej się zdecydować.
Koniecznie trzeba napisać że to prawie szczeniak bo taka jest prawda.

Oprócz Alegro można ją ogłaszać również na Ale gratka oraz tutaj:http://ogloszenia.4lapy.info/

Posted

sonnata a mogłabys mi jeszcze raz podac na priv maila bo nie jestem pewna czy mam...:oops: bo ostatnio wykasowałam przypadkiem mase ważnych rzeczy...

Przyznam się, że Fiona jest naprawde cudowna. Tofik jest uroczy, Morusek tez ale Fiona ma to dodatkowe "cos" - to taki piesek do spania w łózeczku:loveu:

Posted

No pewnie! Ja sama gdyby nie to, że mam zazdrosna siunieczkę bym ją zaraz wzięła do domku. A tak, to mogę tylko dawać tymczas pieskom, bo z psami moja Amiga się jako tako dogaduje

Posted

Ja jakby nie moje stado też bym już dawno starała się żyby ją zabrać do siebie na stałe. Uwielbiam takie kudłacze. A do tego jeszcze taka maluka jest. W sam raz dla mnie. No ale też moge oferowac tylko tymczas i to krótki ba mam chorobliwie zazdrosnego jamniora (i nie tylko)

Posted

No ja tez :( ale na razie konczy sie na tym, że wszystkie chciałybysmy a żadna nie bierze :oops: Gdybym miała chociaz jeden pokój wiecej...

Posted

Ja już mam na tymczas malutkiego Bono, no i moja zołzowata sznaucerka średniaczka, któtra w pierwszych dniach pobytu u mnie Bono musiała chodzić w kagańcu! Tak to jest niestety z rozpieszczonymi pieseczkami :oops:

Posted

sonnata super poprawiasz te zdjęcia!
ja sie zakochałam tylko, że zabrac jej nie mogę:shake: Chyba zaden ostrowiecki pies mnie tak nie ujął...

Posted

Sonata78 napisał(a):
nie uwierze jak powiecie że jeszcze nie zakochaliście się w tych oczach:loveu:

Ja się zakochałam i już zazdroszczę komuś kto przyjmie te cudną maskoteczkę:loveu: . Jestem pewna, że wkrótce będzie problem z wyborem najlepszego domku. trzeba tylko sunię pokazać:lol: