rutta Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Panna Marple napisał(a):Moja metoda jest bardzo prosta-od lat spędzam tę upojną noc w ...kiblu.:evil_lol: Razem z tymi moimi zwierzakami, które się boją Moja kolezanka za to w szafie ze swoim psiurem:) moj nie boi sie wystrzslow, w okolicy nie sa tez jakos nasilone, wiec mamy spokoj. Jutro zrobie przelew dla Oskarka, troszke go zaniedbalam w tym miesiacu. Trzymam kciuki za sensowny odzew z ogloszen! Quote
madziakato Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Oskarku, jakiś ty smutny na wszystkich zdjęciach....:-( Quote
halszka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Zaglądam w starym roku:) i życzę Ci Oskarku aby Nowy przyniósł kochający domek Wszystkiego Dobrego Wszystkim:cunao:Bawcie się dobrze :lol: Quote
kiyoshi Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 ciotuchy...dziś kolejna nadzieja..odebrałam maila od Pani zainteresowanej Oskarem, podała numer, poprosiła bym oddzwoniła...ale gdy oddzwoniłam okazało się, że to pomyłka:( odpisałam więc na maila...i czekam...mam nadzieje, że to pomyłka z numerem a nie głupi żart:( trzymajcie kciuki!! życzę wszystkim wspaniałej zabawy Sylwestrowej:) i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku:) Quote
Marycha35 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Dziękóweczka:) I dla Was samych wspaniałości w 2014:) i dla ogonków wszelakich też!!!! A patent na Sylwestra w kiblu lub szafie, za to z Przyjaciółmi ukochanymi pycha, szacun dla Was:):):):) Quote
kiyoshi Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej w KATOWICACH:) oraz transportu:D im szybciej tym lepiej:) domek zapowiada się cudownie!!! dla OSKARA!! :D Quote
Marycha35 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 (edited) HURAAAAAAA:):):) Napisz szybko do Myszy2, AgusiP, to wspaniałe osoby z tamtych okolic:):):):) Edited December 31, 2013 by Marycha35 Quote
kiyoshi Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Marycha35 napisał(a):HURAAAAAAA:):):) Napisz szybko do Myszy2, AgusiP, to wspaniałe osoby z tamtych okolic:):):):) od razu napisałam do Myszy2:) czekam na odpowiedź-mam nadzieje że się zgodzi:) nowa Pani Oskarkowa super- ma małą sunię z azylu i kotka ze śmietnika, bardzo kocha zwierzęta, Oskarek bedzie miał 4 spacery dziennie i będzie spał w łóżku:) wszystko zapowiada się super- Pani już na niego czeka! ale dobra wiadomość na koniec roku:D Quote
Marycha35 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Jesuuuu, oby to prawda była:):):):) na wszelaki wypadek, tfu tfu tfu, na CZK looknij... poszperaj... http://www.dogomania.pl/forum/threads/183865-Czarne-Kwiatki-czyli-na-kogo-warto-uważać/page92 Quote
kiyoshi Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Marycha35 napisał(a):Jesuuuu, oby to prawda była:):):):) na wszelaki wypadek, tfu tfu tfu, na CZK looknij... poszperaj... http://www.dogomania.pl/forum/threads/183865-Czarne-Kwiatki-czyli-na-kogo-warto-uważać/page92 poszperane...to nie ta Pani:) naprawde nie mam nawet najmniejszej wątpliwości co do domku.. Pani podała adres, imię i nazwisko, wszystko czarno na białym... ale dzięki za czujność:) Quote
halszka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 oo matuniu:) weszłam na momencik na dogo a tu takie nowiny.... :kciuki: Quote
Poker Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 o jaaaaaaaa, ale bomba.Jednak niektórym święta i nowy rok nie przeszkadzają w adopcji. :multi: Quote
Marycha35 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 (edited) Bardzo słuszna uwaga....:) Oskarrro to smoczek z przytuliska G., tu wątek i info co się tam teraz dzieje. Zapraszamy, bo uwaga...coś drgnęło, jest nadzieja, ludków z serduchem tylko potrzeba:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/246237-PRZYTULISKO-G-skrajne-zaniedbanie-i-potworna-potrzeba-MIŁOŚCI!-wlkp/page43 Edited December 31, 2013 by Marycha35 Quote
Wojtek7 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 W imieniu swoim i psiaków z przytuliska G:smile: życzę Wam realizacji wszystkich planów życiowych, pociechy z czworonożnych domowników oczywiście:smile: i spełnienia wszelkich marzeń w Nowym 2014 Roku. Dziękuję za wszelką pomoc dla psiaków i liczę na dalszą współpracę:smile: Dziękuję za pomoc Oskarowi:smile: Quote
Martika&Aischa Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Dziewczynki Najlepszego w Nowym Roku :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: a Oskarkowi najlepszego domku na świecie :lol: Quote
Bogusik Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Kciuki mocno zaciśnięte za domek dla Oskarka!!! Quote
Javena Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Bogusik napisał(a):Kciuki mocno zaciśnięte za domek dla Oskarka!!! Ja też trzymam kciuki. Quote
kiyoshi Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Mysza2 zgodziła się przeprowadzić wizytę- nie wiem jeszcze kiedy, ale pewnie 'na dniach pozostanie jeszcze kwestia transportu, ale to już po wizycie PA dzięki za kciukasy:) na pewno potrzebne!:) Quote
Nadziejka Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 CUDENKA NIECHAJ SIE SPELNIAJA :bigcool: :bigcool: W NOWYM ROKU SERCA DAJA :iloveyou: :iloveyou: OSKARKU SCISKAMY OGROMNIE ZA TEN DOMUS :iloveyou: :iloveyou: Quote
Figunia Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Dolaczam do kciukow za TEN - najlepszy domek dla Oskarka :multi:!!! Quote
Mysza2 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Melduję się u Oskarka, jutro napisze kiedy wizyta:) Quote
Recommended Posts