Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Panna Marple napisał(a):
Moja metoda jest bardzo prosta-od lat spędzam tę upojną noc w ...kiblu.:evil_lol: Razem z tymi moimi zwierzakami, które się boją

Moja kolezanka za to w szafie ze swoim psiurem:) moj nie boi sie wystrzslow, w okolicy nie sa tez jakos nasilone, wiec mamy spokoj. Jutro zrobie przelew dla Oskarka, troszke go zaniedbalam w tym miesiacu.

Trzymam kciuki za sensowny odzew z ogloszen!

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotuchy...dziś kolejna nadzieja..odebrałam maila od Pani zainteresowanej Oskarem, podała numer, poprosiła bym oddzwoniła...ale gdy oddzwoniłam okazało się, że to pomyłka:(
odpisałam więc na maila...i czekam...mam nadzieje, że to pomyłka z numerem a nie głupi żart:(
trzymajcie kciuki!!

życzę wszystkim wspaniałej zabawy Sylwestrowej:) i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku:)

Posted

Dziękóweczka:) I dla Was samych wspaniałości w 2014:) i dla ogonków wszelakich też!!!! A patent na Sylwestra w kiblu lub szafie, za to z Przyjaciółmi ukochanymi pycha, szacun dla Was:):):):)

Posted

Marycha35 napisał(a):
HURAAAAAAA:):):) Napisz szybko do Myszy2, AgusiP, to wspaniałe osoby z tamtych okolic:):):):)

od razu napisałam do Myszy2:) czekam na odpowiedź-mam nadzieje że się zgodzi:)
nowa Pani Oskarkowa super- ma małą sunię z azylu i kotka ze śmietnika, bardzo kocha zwierzęta, Oskarek bedzie miał 4 spacery dziennie i będzie spał w łóżku:) wszystko zapowiada się super- Pani już na niego czeka!
ale dobra wiadomość na koniec roku:D

Posted

Marycha35 napisał(a):
Jesuuuu, oby to prawda była:):):):) na wszelaki wypadek, tfu tfu tfu, na CZK looknij... poszperaj... http://www.dogomania.pl/forum/threads/183865-Czarne-Kwiatki-czyli-na-kogo-warto-uważać/page92

poszperane...to nie ta Pani:)
naprawde nie mam nawet najmniejszej wątpliwości co do domku..
Pani podała adres, imię i nazwisko, wszystko czarno na białym...
ale dzięki za czujność:)

Posted

W imieniu swoim i psiaków z przytuliska G:smile: życzę Wam realizacji wszystkich planów życiowych, pociechy z czworonożnych domowników oczywiście:smile: i spełnienia wszelkich marzeń w Nowym 2014 Roku.
Dziękuję za wszelką pomoc dla psiaków i liczę na dalszą współpracę:smile:

Dziękuję za pomoc Oskarowi:smile:

Posted

Mysza2 zgodziła się przeprowadzić wizytę- nie wiem jeszcze kiedy, ale pewnie 'na dniach
pozostanie jeszcze kwestia transportu, ale to już po wizycie PA

dzięki za kciukasy:) na pewno potrzebne!:)

Posted

CUDENKA NIECHAJ SIE SPELNIAJA :bigcool: :bigcool: W NOWYM ROKU SERCA DAJA :iloveyou: :iloveyou: OSKARKU SCISKAMY OGROMNIE ZA TEN DOMUS :iloveyou: :iloveyou: