Panna Marple Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Gdyby to było takie proste..., ale wyjścia nie ma-trza szukać:lol: Quote
Amadorka Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Właśnie przeczytałam,jaka szkoda,a opowiadałam Oskarowi,że może wkrótce będzie miał swój domek. Widocznie to jeszcze nie ten domek był mu przeznaczony. Quote
kiyoshi Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 cioteczki kochane, na pewno wszystkie macie rację- to jednak nie był ten dom:( trzeba Oskarka dalej ogłaszać i być dobrej myśli... Quote
Martika&Aischa Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Dziewczynki no i mamy kolejną znajdę. Pod naszą opieką jest chłopczyk :) york :) cudny chłopak :) wykastrowany ...zadbany ..mega sympatyczny i uroczy. Znaleziony zamknięty w kotłowni w Sosnowcu - Zagórzu na osiedlu niedaleko Macro i Castorramy!!!!!! Dziewczynki mam nadzieję że ktoś go szuka!!! Przejrzałam na szybko internet ale nic nie znalazłam :( proszę pomóżcie !!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='Kamila Proc']jej, na pewno sie zgubil[/QUOTE] przeszukałam ogłoszenia ale nie widzę aby ktoś chłopaka szukał :( Quote
kiyoshi Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='Martika@Aischa']przeszukałam ogłoszenia ale nie widzę aby ktoś chłopaka szukał :([/QUOTE] marticzko- zrób mu ogłoszenia i może zgłoś go też do fundacji od yorków- oni bardzo szybko działają i jak jego dom się nie odnajdzie, to szybko znajdą mu nowy. Quote
kiyoshi Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 Oskarku- leć na górę!! gdzie ten Twój domek biedaku:( udało mi się jakoś 'przekabacić' gumtree i tablicę...i na obu portalach czarnulek ma ogłoszenia na 3 województwa;) domku...przybywaj... Quote
halszka Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 ciężki okres,straszny zastój z adopcjami...nieustannie trzymam :kciuki: Quote
kiyoshi Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 pewnie halszko masz rację, że to nie najlepszy okres na adopcje:( chociaż- może w związku ze świętami ludzie otworzą serca na bezdomniaki... żałuje, że z p. Olą nie wyszło:( Oskar ma tyle wejść na wszystkich portalach...a telefon jak zaklęty... dzięki za obecność:) Quote
Martika&Aischa Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='kiyoshi']marticzko- zrób mu ogłoszenia i może zgłoś go też do fundacji od yorków- oni bardzo szybko działają i jak jego dom się nie odnajdzie, to szybko znajdą mu nowy.[/QUOTE] mam już plakacik :) rozwieszę w najbliższych lecznicach i okolicach. Telefon dzwoni ale niestety nie naszego yoreczka szukają :( albo dużo większy albo mniejszy ...albo sunia :( ech...bardzo bym chciała aby chłopak wrócił do domu bo widac że tęskni :( Quote
kiyoshi Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 cioteczki, dzisiaj postanowiłam odnowić Oskarowi ogłoszenia na Warszawę i tez na kilku portalach na Kraków, Katowice, Poznań... linków nie wrzucam na wątek, bo to za dużo roboty, ale kciuki się przydadzą- jak zawsze... Quote
halszka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 nic nie mówię tylko :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Wojtek7 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Zaciskam cały czas za mojego "na szczęście" byłego podopiecznego;) Quote
kiyoshi Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Oskarku do góry... z ogłoszeń wciąz cisza:( cioteczki co myślicie- wyróżnić mu znów gumtree??? (ostatnim razem przez tydzień wyróżnienia obejrzało Oskara jakieś 130 osób i wtedy też zgłosiła się pani Ola, więc efekt jest...tylko cena odstrasza:((( ) Quote
Bonsai Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Na razie chyba trzeba przeczekać święta... Zaczął się coroczny, przedświąteczny zastój adopcyjny. Teraz domu psu nie znajdziesz, no chyba, że to szczeniaczek i wydasz go na prezent... Quote
kiyoshi Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='Bonsai']Na razie chyba trzeba przeczekać święta... Zaczął się coroczny, przedświąteczny zastój adopcyjny. Teraz domu psu nie znajdziesz, no chyba, że to szczeniaczek i wydasz go na prezent...[/QUOTE] chyba masz rację:( też pamiętam, że grudzień jest trudny, ale w styczniu zwykle adopcje ruszają, więc oby wtedy do Oskarka uśmiechnęło się szczęście... dzięki za radę Quote
kiyoshi Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 dzisiaj wpłynęło 10 zł od bonsai dla Oskara- Bardzo DZIĘKUJE:) Quote
Recommended Posts