kiyoshi Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='margoth137']zaglądnę do Oskarka:)[/QUOTE] dziękuje za odwiedzinki cioteczko.... fajnie by było, gdyby Amadorka co wekend napisała tutaj chociaż kilka zdań o tym jak się czarnulek miewa.... Quote
michelle04 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Dzisiaj wpłacę moją miesięczną deklarację dla chłopaczka plus 10,00 pln za wyróżnienie na tablicy jego ogłoszenia ;) Chyba tyle kosztuje? Jeśli się mylę proszę mnie skorygować, dopłacę :eviltong: Quote
Nadziejka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Oskasiu sciskam za ciebie :buzi: :buzi: :thumbs: Quote
obiezyswiat75 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='michelle04']Dzisiaj wpłacę moją miesięczną deklarację dla chłopaczka plus 10,00 pln za wyróżnienie na tablicy jego ogłoszenia ;) Chyba tyle kosztuje? Jeśli się mylę proszę mnie skorygować, dopłacę :eviltong:[/QUOTE] zależy na ile. Na tydzien to 9,99, na miesiąc to 24,99 Quote
michelle04 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='obiezyswiat75']zależy na ile. Na tydzien to 9,99, na miesiąc to 24,99[/QUOTE] Więc wyróżnienie będzie na tydzień, jeśli ktoś się dorzuci może nazbieramy na miesiąc, są jacyś chętni??? Tylko trzy osoby po 5,00 pln i cały miesiąc kawaler będzie się lansował, więc??? Quote
Panna Marple Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Jak dostanę numer konta, to się dorzucę do lansowania miesięcznego naszego przystojniaka;) Quote
kiyoshi Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 cioteczki:) kochane jesteście!! bardzo Wam dziękuje! w poniedziałek poprzesyłam numer konta i wyróznimy mu tablicę... pozostaje tylko pytanie- na które województwo? bo- jak juz wspominałam- udało mi się umieścić na tablicy aż 3 ogłoszenia czarnulka- na Warszawę, Katowice i Kraków;) same zobaczcie;) http://tablica.pl/oferta/w-walce-o-dom-oskar-idealny-towarzysz-kotow-i-ludzi-ID4iPW7.html http://tablica.pl/oferta/oskar-grzeczny-domowy-lagodny-mix-jamnik-czeka-na-dom-ID42w2d.html http://tablica.pl/oferta/oskar-psi-ideal-radosny-lagodny-domowy-jamniczek-dlugowlosy-hotelik-ID3LwgX.html chyba, że jak będzie na miesiąc to po jakimś czasie (gdyby nie było odzewu) zmienić miejscowość... Dziękuje Wam bardzo za tak dzielną pomoc dla Oskara. Quote
Marycha35 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE gdzie jest 5-letnia KORA proszony jest o kontakt pod numerem telefonu 506 604 252 Dla znalazcy przewidziana nagroda 1000 zł http://tablica.pl/oferta/prosze-o-pomoc-zaginela-kora-owczarek-niemiecki-1000-zl-nagrody-ID2ZaUp.html Quote
kiyoshi Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 cioteczki...brak telefonów o Oskara:( zaraz prześlę numer konta do panna Marple Quote
halszka Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='kiyoshi']cioteczki...brak telefonów o Oskara:( zaraz prześlę numer konta do panna Marple[/QUOTE] Izunia wyślij do mnie również,postaram się choć grosik przelać ;) Quote
kiyoshi Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='halszka']Izunia wyślij do mnie również,postaram się choć grosik przelać ;)[/QUOTE] zaraz podam..dziękuje i Tobie cioteczko z całego serca! oby wasze dobroć przyniosła Oskarowi szczęscie bo domek potrzebny jest bardzo... Quote
Panna Marple Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Poleciało 30zł na ogłoszenia dla naszego przystojniaka:lol: Quote
michelle04 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Panna Marple']Poleciało 30zł na ogłoszenia dla naszego przystojniaka:lol:[/QUOTE] Cioteczko przy Twoim hojnym datku na ogłoszenia wyszłam na ubogą krewną;) Kłaniam się nisko :modla: Quote
Panna Marple Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 W kupie siła;)-będzie na więcej:lol: Quote
Bonsai Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Zajrzyjcie proszę na bazarek cegiełkowy na budę dla kumpla Oscara z "bidula" - Rudiego. Jego buda jest w fatalnym stanie, a to krótkowłosy psiak. :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/249422 Quote
kiyoshi Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 cioteczki:) dziękuje za Waszą pomoc finansową:) wyróżnię tablicę, a po świętach za resztę pieniążków jeszcze raz gumtree... oby to przyniosło efekty... wpłata od michelle właśnie dotarła- 40 zł:loveu: bardzo, bardzo ślicznie dziękuje Quote
halszka Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 mój grosik przelany,trzymam z całych sił :kciuki: Quote
kiyoshi Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='halszka']mój grosik przelany,trzymam z całych sił :kciuki:[/QUOTE] dziękuje halszko, dziękuje Panna Marple wasze pieniązki właśnie dotarły wyrózniłam więc Oskara na tablicy na miesiąc, jak tylko się aktywuje wstawię link. Kciuki zaciskamy!! pieniązków starszy jeszcze na wyróżnienie gumtree, ale to myślę, że po Świętach BARDZO DZIĘKUJE!!:loveu: Quote
Marycha35 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Ale się tu fajnie dzieje:):):) Brawo!!:) Quote
kiyoshi Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='Marycha35']Ale się tu fajnie dzieje:):):) Brawo!!:)[/QUOTE] ogloszenie juz wyroznione....oby przynioslo szczescie! Quote
kiyoshi Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='kiyoshi']ogloszenie juz wyroznione....oby przynioslo szczescie! wyróżnienie działa;) jest zainteresowanie, ale na razie nic nie powiem...trzymajcie kciuki... Quote
Martika&Aischa Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 To ja się cieszę po cichutku ;) Oskarek do domku :lol::thumbs: zaciskam :thumbs: Quote
Recommended Posts