Doda_ Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Kochanii .. a wiec tak . . jutro o 3 nad ranem z pracy pojadę prosto po psa . . . kiyoshi poproś w hoteliku zeby mi mocną kawę zrobili :evil_lol: wypiję zimną i wracam. :evil_lol: Quote
kiyoshi Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Doda_ napisał(a):Kochanii .. a wiec tak . . jutro o 3 nad ranem z pracy pojadę prosto po psa . . . kiyoshi poproś w hoteliku zeby mi mocną kawę zrobili :evil_lol: wypiję zimną i wracam. :evil_lol: Kochana cioteczko, już do hoteliku napisałam z prośbą i informacją. Mam nadzieję że wszystko uda się wspaniale dograć. Zaraz na Twoje konto przeleje pieniążki na paliwo- w sumie 130zł z Oskarkowej skarbonki:) Quote
Martika&Aischa Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Oskarku ależ się cieszę :calus::Cool!: Powodzenia kochany psiaku :bye: Quote
Poker Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 ALe suuuupeeeeeer, bardzo się cieszę .Oskarku bądź grzeczny i kochaj swoją pańcię. Quote
kiyoshi Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Doda_ napisał(a):Dziękuję, Bede jutro do kyioshi pisała :) koniecznie pisz do mnie jutro Beatko! pamiętaj, że jakby co o każdej porze dnia i nocy będe pod telefonem! trzymam kciuki za tą nocną wyprawę. W hoteliku już wiedzą, że przyjedziesz między 6 a 7. Quote
Martika&Aischa Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 szczęśliwej podróży i czekam oczywiście na relację :lol: Quote
kiyoshi Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 cioteczki- wszystko ustalone:) dzwoniłam jeszcze przed chwilą do Pani, by potwierdzić, że ok. 14 Oskarek do niej dotrze pani mnie bardzo uspokoiła, powiedziała, że ona i jej wnuki już się Oskarka nie mogą doczekac. zapewniła mnie też, że będzie bardzo uważała przy pierwszych dniach Oskarka w domu i że gdyby cokolwiek złego się działo na pewno da mi znać. Poinformowałam ją też, że w razie czego może liczyć na moją pomoc i żeby absolutnie nie oddawała go nigdzie bez porozumienia w razie kłopotów. Pani na to zapewniła mnie, że nie bierze takiej ewentualności pod uwagę i że zdecydowała się na adopcje nie po to, by pieska 'porzucić' ale by z nimi był:D uff... teraz pozostaje tylko kwestia drogi i nocnej wyprawy naszej Dody...cioteczko będe myślami z Tobą! Quote
barb Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Daleko Doda ma jechać ? Nie jestem na wątku systematycznie i nie wiem gdzie jest hotelik, w ktorym przebywa Oskar, przepraszam. :roll: A jak Oskar znosi jazdę samochodem - wiadomo ? Czy będzie jechał w transportówce ? Quote
Doda_ Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 barb - z pracy do hoteliku mam ok. 220 km, w drogę powrotną też bo zawiozę go do Katowic. Czyli 440 km około. Quote
kiyoshi Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 barb napisał(a):Daleko Doda ma jechać ? Nie jestem na wątku systematycznie i nie wiem gdzie jest hotelik, w ktorym przebywa Oskar, przepraszam. :roll: A jak Oskar znosi jazdę samochodem - wiadomo ? Czy będzie jechał w transportówce ? Oskarek jechał do hoteliku z ciocią obiezyświat75 i tez ok. 200 km przebyli. Zniósł podróż bardzo dobrze, był grzeczniutki, nie wymiotował ani nic z tych rzeczy. Quote
Poker Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Pani brzmi super. Żeby tylko go zabezpieczyła przed ucieczką.I Doda w podróży też. Będzie jechał w klatce? Quote
kiyoshi Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Doda_ napisał(a):barb - z pracy do hoteliku mam ok. 220 km, w drogę powrotną też bo zawiozę go do Katowic. Czyli 440 km około. cioteczko- przed chwilą wysłałam Ci smsa z namiarami jak Amadorka poradziła by jechać. Jeśli chodzi o DS to nie musisz tam juz dzwonić ani nic jutro. Pani będzie ok. 14 w domu na Ciebie czekać. Quote
barb Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Doda_ napisał(a):barb - z pracy do hoteliku mam ok. 220 km, w drogę powrotną też bo zawiozę go do Katowic. Czyli 440 km około. Będę o Was mysleć i mocno trzymać kciuki. Quote
kiyoshi Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Poker napisał(a):Pani brzmi super. Żeby tylko go zabezpieczyła przed ucieczką.I Doda w podróży też. Będzie jechał w klatce? Amadorka obiecała mi, że zawiesi Oskarowi na szyi adresówkę hoteliku więc gdyby coś nie daj Boże- będzie przy nim kontakt do niej. Quote
Doda_ Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Dobrze:) tak dostałam smsa. W klatce nie, a co, to uciekinier ? Pojedzie najpierw do mnie i dopiero do DS, bo trochę czasu będzie . . pani dopiero od 14 .. . Quote
obiezyswiat75 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 ze mną jechał w bagażniku kombi - cały czas leżal na kocykach i wyglądał przez okno. Słodki, kochany Niuniuś. Quote
kiyoshi Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Doda_ napisał(a):Dobrze:) tak dostałam smsa. W klatce nie, a co, to uciekinier ? Pojedzie najpierw do mnie i dopiero do DS, bo trochę czasu będzie . . pani dopiero od 14 .. . spokojnie- Oskarek absolutnie nie jest typem uciekiniera. Obieżyświat75 wiozła go bez klatki i był bardzo grzeczny. Będzie dobrze. Pani kończy pracę jutro ok. 13. Quote
barb Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 kiyoshi napisał(a):spokojnie- Oskarek absolutnie nie jest typem uciekiniera. Obieżyświat75 wiozła go bez klatki i był bardzo grzeczny. Będzie dobrze. Pani kończy pracę jutro ok. 13. Ale smycz, obroża a raczej szelki (albo jedno i drugie) i adresówka będą ? :lol: Jestem przewrażliwiona - tyle zaginionych i znalezionych psów w ostatnim okresie - wybaczcie. Quote
kiyoshi Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 barb napisał(a):Ale smycz, obroża a raczej szelki (albo jedno i drugie) i adresówka będą ? :lol: tak, tak- oczywiście że będą:D Quote
Doda_ Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Jak jest spokojny, to bez obaw. W drodze raczej nie zatrzymam by go wyprowadzic na siku ,tylko dopiero u mnie. potem do DS zawioze. Quote
obiezyswiat75 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 mam narąbane w głowie - zazdroszczę tej kobiecie, że go wzięła.... to jest pies do zakochania od pierwszego spojrzenia Quote
Recommended Posts