Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochanii .. a wiec tak . . jutro o 3 nad ranem z pracy pojadę prosto po psa . . .

kiyoshi poproś w hoteliku zeby mi mocną kawę zrobili :evil_lol: wypiję zimną i wracam. :evil_lol:

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doda_ napisał(a):
Kochanii .. a wiec tak . . jutro o 3 nad ranem z pracy pojadę prosto po psa . . .

kiyoshi poproś w hoteliku zeby mi mocną kawę zrobili :evil_lol: wypiję zimną i wracam. :evil_lol:

Kochana cioteczko, już do hoteliku napisałam z prośbą i informacją. Mam nadzieję że wszystko uda się wspaniale dograć.
Zaraz na Twoje konto przeleje pieniążki na paliwo- w sumie 130zł z Oskarkowej skarbonki:)

Posted

Doda_ napisał(a):
Dziękuję,
Bede jutro do kyioshi pisała :)

koniecznie pisz do mnie jutro Beatko! pamiętaj, że jakby co o każdej porze dnia i nocy będe pod telefonem! trzymam kciuki za tą nocną wyprawę. W hoteliku już wiedzą, że przyjedziesz między 6 a 7.

Posted

cioteczki- wszystko ustalone:)
dzwoniłam jeszcze przed chwilą do Pani, by potwierdzić, że ok. 14 Oskarek do niej dotrze
pani mnie bardzo uspokoiła, powiedziała, że ona i jej wnuki już się Oskarka nie mogą doczekac.
zapewniła mnie też, że będzie bardzo uważała przy pierwszych dniach Oskarka w domu i że gdyby cokolwiek złego się działo na pewno da mi znać.
Poinformowałam ją też, że w razie czego może liczyć na moją pomoc i żeby absolutnie nie oddawała go nigdzie bez porozumienia w razie kłopotów. Pani na to zapewniła mnie, że nie bierze takiej ewentualności pod uwagę i że zdecydowała się na adopcje nie po to, by pieska 'porzucić' ale by z nimi był:D
uff...

teraz pozostaje tylko kwestia drogi i nocnej wyprawy naszej Dody...cioteczko będe myślami z Tobą!

Posted

Daleko Doda ma jechać ? Nie jestem na wątku systematycznie i nie wiem gdzie jest hotelik, w ktorym przebywa Oskar, przepraszam. :roll:
A jak Oskar znosi jazdę samochodem - wiadomo ? Czy będzie jechał w transportówce ?

Posted

barb napisał(a):
Daleko Doda ma jechać ? Nie jestem na wątku systematycznie i nie wiem gdzie jest hotelik, w ktorym przebywa Oskar, przepraszam. :roll:
A jak Oskar znosi jazdę samochodem - wiadomo ? Czy będzie jechał w transportówce ?

Oskarek jechał do hoteliku z ciocią obiezyświat75 i tez ok. 200 km przebyli. Zniósł podróż bardzo dobrze, był grzeczniutki, nie wymiotował ani nic z tych rzeczy.

Posted

Doda_ napisał(a):
barb - z pracy do hoteliku mam ok. 220 km, w drogę powrotną też bo zawiozę go do Katowic. Czyli 440 km około.

cioteczko- przed chwilą wysłałam Ci smsa z namiarami jak Amadorka poradziła by jechać.
Jeśli chodzi o DS to nie musisz tam juz dzwonić ani nic jutro. Pani będzie ok. 14 w domu na Ciebie czekać.

Posted

Doda_ napisał(a):
barb - z pracy do hoteliku mam ok. 220 km, w drogę powrotną też bo zawiozę go do Katowic. Czyli 440 km około.

Będę o Was mysleć i mocno trzymać kciuki.

Posted

Poker napisał(a):
Pani brzmi super.
Żeby tylko go zabezpieczyła przed ucieczką.I Doda w podróży też.
Będzie jechał w klatce?

Amadorka obiecała mi, że zawiesi Oskarowi na szyi adresówkę hoteliku więc gdyby coś nie daj Boże- będzie przy nim kontakt do niej.

Posted

Dobrze:) tak dostałam smsa.
W klatce nie, a co, to uciekinier ?
Pojedzie najpierw do mnie i dopiero do DS, bo trochę czasu będzie . . pani dopiero od 14 .. .

Posted

Doda_ napisał(a):
Dobrze:) tak dostałam smsa.
W klatce nie, a co, to uciekinier ?
Pojedzie najpierw do mnie i dopiero do DS, bo trochę czasu będzie . . pani dopiero od 14 .. .

spokojnie- Oskarek absolutnie nie jest typem uciekiniera. Obieżyświat75 wiozła go bez klatki i był bardzo grzeczny. Będzie dobrze. Pani kończy pracę jutro ok. 13.

Posted

kiyoshi napisał(a):
spokojnie- Oskarek absolutnie nie jest typem uciekiniera. Obieżyświat75 wiozła go bez klatki i był bardzo grzeczny. Będzie dobrze. Pani kończy pracę jutro ok. 13.

Ale smycz, obroża a raczej szelki (albo jedno i drugie) i adresówka będą ? :lol:
Jestem przewrażliwiona - tyle zaginionych i znalezionych psów w ostatnim okresie - wybaczcie.