Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przełamuje weekendową ciszę u Oskarka...

niestety nie mam żadnych nowych wieści od p. Oli zainteresowanej adopcją Oskarka.... do 13 grudnia jeszcze tak daleko:(

Amadorko, tak rzadko pojawiasz się na wątku Oskarka...a wieści miały być co tygodniowe.....
napisz co u czrnulka????????

Posted

Przepraszam,ze tak mało jestem na wątku,częściej jestem na fb i tam robię wpisy o chłopaku.U Oskara nic nowego sie nie dzieje.
To spokojny,niekonfliktowy piesek.Nadaje sie idealnie do mieszkania nic nie niszczy w większości śpi,albo żuje prasowane kości.Są wokół niego koty na które nie reaguje.
Nie przepada za towarzystwem innych psów,myśle że trochę sie ich boi.Nie ma miedzy nimi żadnych zwad,ale nie bawi się z nimi raczej ich unika.
Bawi się z wiekszym szczeniakiem i niektórymi ,niedużymi suczkami.Pisałam,że to psi ideał,troszke smutny co widać na wszystkich zdjęciach.

Posted

Ja też zaglądam, po cichutku podczytując i trzymając mocno kciuki. To, że lubi koty i jest spokojny to duży plus - sporo osób szuka psa o takich cechach. Nie każdy potrzebuje wariata. :)

Posted

Wiecie co? Tak patrzę na zdjęcia Oskarka i myślę, dlaczego brak zainteresowania nim. I wiecie co mi przychodzi do głowy? Że to przez to, że na wszystkich zdjęciach jest taki strasznie smutny....

Posted

witajcie cioteczki i dziękuje za tak liczne odwiedzinki.
moim zdaniem oskarek nie jest wcale smutny;) raczej zrównowazony, spokojny, bo i czemu miałby się smucić..ma teraz ciepło, pełną miskę i rece do przytulania i głaskania.
Domek dla niego się znajdzie. w okolicach wekendu skontaktuje się jeszcze raz z Panią Olą i spytam, czy organizowac wizyte przedadopcyjną. Mam cały czas nadzieję, że wszystko jest aktualne i że jakby się cos zmieniło, to pani Ola napisałaby do mnie...
a jeśli jednak (TFU< TFU) coś nie wypali to szukamy dalej...
Domów które szukają psa do kota jest mnóstwo i w tym widzę najwększą siłę Oskarka- oczywiście obok tego, że jest cudny, kochany, mądry i spokojny:D

dzięki, że jesteście:)

Posted

[quote name='kiyoshi']EH...

no i zapeszone:( :( pani Ola właśnie napisała, że jednak nie bedzie mogła adoptować Oskara:(

:([/QUOTE]

bardzo szkoda :( ale nie poddajemy się i szukamy dalej :) gdzieś jest ten jeden jedyny i wymarzony domek przecież :)