Poker Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 kiyoshi napisał(a):a może sunia zjada te g...cukierki, bo jej jakiś bakterii brakuje? wiele tymczasek tak robi na początku ,a potem przestaje. Wciągnęłam Najkę przed chwilą do wyrka i pospałyśmy razem.Jaka ona była szczęśliwa.Przywierała do mnie całym ciałkiem, całowała mnie co chwilkę po twarzy i rękach. Patrząc na nią jak się do nas czołga po podłodze, ktoś by pomyślał,że jest bita. A ona po prostu tak ma .Nie od początku ,ale po kilku dniach tak zaczęła robić. Tak samo czogała się mała Mikusia chociaż użadnej z nich nie widać ewidentnego lęku przed człowiekiem. Quote
kiyoshi Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 taki mały z niej przymilak;D zakodowała sobie, że jak się czołga to pewnie masz wtedy lepszą minkę;) :) wspaniale jej u Was:) Quote
Poker Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Naja męczy kość http://www.youtube.com/watch?v=f_JHG8xW9vM&feature=youtu.be Quote
kiyoshi Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Boziu:) jakie to cudne stworzenie:loveu: i te jej uszka klapnięte;) a ogonek jak lata:) SAMO SZCZĘŚCIE:loveu: Quote
halszka Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Zaglądam po dłuższej przerwie, później poczytam:) Quote
togaa Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 halszka napisał(a):Zaglądam po dłuższej przerwie, później poczytam:) ja tak samo.... Quote
Poker Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 Był telefon z sprawie Najki z ogłoszenia na Gumtree. Małżeństwo z Wrocławia.Pani 60 lat, mieszkają na Nowym Dworze.Ostatniego psa pochowali 3 lata temu i dojrzeli do wzięcia kolejnego futrzaka.Brzmi nieźle. Jestem umówiona na telefon w sobotę i potem wizytę zapoznawczą u nas. Pożyjemy, zobaczymy. Quote
Nutusia Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Żyjmy i patrzmy... jak Najka się melduje w super domku ;) :) Quote
Lucyna Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Mattilu napisał(a):Kciukam :) ja też ... :loveu: Quote
Poker Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 Wróciliśmy do domciu. Najka w pierwszej chwili wystraszyła się ,ale jak usłyszała mój głos, to radości nie było końca. Nie wiem dlaczego ,ale nadal czołga się do nas i po podłodze i po nogach do góry. Jutro mamy odwiedziny państwa z Wrocławia. Dom na Psim Polu .Mają 3.letniego dobermana , który przebywa na ogródku z dostępem do ogrzewanego garażu.Państwo są na emeryturze i szukają suni do przytulania. Byli w schronie ,ale upatrzoną sunię ktoś sprzątnął im sprzed nosa. Jutro mam się kontaktować z państwem z Nowego Dworu i młodymi ludźmi, którzy dzwonili z ogłoszenia jeszcze Figi. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Na wtorek na g.11 jestem umówiona na sterylkę z czyszczeniem ząbków. Quote
Nadziejka Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Cudowna malizno:iloveyou::iloveyou::modla::modla:tez ogromnie trzymam za wszystko:thumbs: Quote
Anula Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Bardzo fajnie.Dwa domki się szykują,jest z czego wybierać,a jak super domki to może inna sunia jeszcze skorzystać. Quote
Lucyna Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 to trzymamy kciuki za najlepszy domek dla Najuńki ...:loveu: Quote
Figunia Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Dołączam z kciukami, choć podejrzewam, że i bez nich Naja szybciutko wyląduje w swoim domku - jak jej poprzedniczki. Z domku Pokerków, dla psiaczków jest tylko jedna droga - do własnego, cudownego DS. Quote
Rubik Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Teraz pozostaje tylko wypatrywać dobrych wieści :) Quote
Poker Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Byli państwo z Psiego Pola. Są w wieku 68 i 71 lat, w dobrej kondycji. Wyraziłam swoje obawy co do sytuacji , gdy zdrowie zacznie szwankować ,a Najka ma dopiero 2 -3 latka.Powiedzieli ,że mieszka a nimi 25.letni wnuk , który by się zajął sunią. Umówiliśmy się u państwa na jutro na 11.Ma tez być wnuk. Musze z nim pogadać i obejrzeć porządnie płot i resztę. Mąż ocenił ich bardzo pozytywnie, ja w sumie też,ale nie pieję z zachwytu. Może mam za duże wymagania. Najka podchodziła do nich , szczególnie do pani. Spodobała się im. Dzwoniłam do młodych ludzi.Okazało się ,że wczoraj wzięli sunię z naszego schronu i chwała im za to. Trzeci domek ma przyjechać ,może dziś jak przestanie lać albo jutro. A myśmy wykąpali mała , bo ciągle było od niej brzydko czuć. I od dziś jak będzie miała ochotę, to będzie z nami spać. Quote
Lucyna Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [quote name='Poker'] I od dziś jak będzie miała ochotę, to będzie z nami spać.[/QUOTE] i to najważniejsze :evil_lol: Czekamy na rozwój sytuacji i nadal zaciskamy kciuki :lol: Quote
Poker Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Jutro ok.14 ma być drugie małżeństwo z Nowego dworu. Quote
Anula Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 No to czekamy do jutra.Fajnie,że potwierdzili wizytę. Quote
Recommended Posts