Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiyoshi napisał(a):
POKER- jak uważasz..ja już pakiecik kupiłam więc może być dla Nai, albo dla innej bidy z G

Lucyna potwierdziła ,że zrobi ogłoszenia dla Najki. Można pakiet przeznaczyć na inną bidę.

Posted

Poker napisał(a):
Lucyna potwierdziła ,że zrobi ogłoszenia dla Najki. Można pakiet przeznaczyć na inną bidę.

fajnie:) w takim razie wybiorę jakiegoś innego biedaka...

Posted

Poker napisał(a):
Skrobnę ,ale jutro. poza tym czekam na odzew Lucyny , która zwykle robi moim suniom dużo ogłoszeń.

oj tak:) wierzę Ci, że jest coraz słodsza...mały przymilak;)

Posted (edited)

Skleciłam taki tekst.Poprawiajcie.

Jestem NAJA, mam 2 latka, dotychczas mieszkałam w polu kukurydzy,ale stałam się miejską damą.
Zdrowa, wysterylizowana i odrobaczona czekam na swój wymarzony dom i kochającą rodzinę na zawsze.
Ważę tylko 6,5 kg i mam 32 cm wzrostu.Lubię psy, koty , a najbardziej ludzi, bo jestem słodką przytulanką.
Informacje o mojej adopcji można uzyskać pod nr telefonów: 713482951 i 502567535.

Edited by Poker
Posted

[quote name='Poker']kiyoshi, napisz jakie poniosłaś koszty związane z transportem Najki.

POKER 55,20zł to koszt biletu dla mnie i Nai na trasie kalisz-wrocław.
Chciałabym prosić o zwrot tej kwoty. Mam bilety ale wciąż nie mam kiedy ich zeskanować jednak najprawdopodobniej jutro już mi się to uda.

Posted

kiyoshi napisał(a):
POKER 55,20zł to koszt biletu dla mnie i Nai na trasie kalisz-wrocław.
Chciałabym prosić o zwrot tej kwoty. Mam bilety ale wciąż nie mam kiedy ich zeskanować jednak najprawdopodobniej jutro już mi się to uda.

Można zrobić zdjęcie i wkleić.

Posted (edited)

Fakt ,zapomniałam o cenzurze. Muszę podmienić na jakiś inny wyraz. Już zmieniłam.
kyioshi, nie bądź taka skromna.Policzyłam ,że przejazd z Kalisza do Wrocławia to 37 zł + pies,a z Wrocławia do Katowic to aż 51 zł.
Proszę więc, podsumuj wszystkie koszty.Wiem ,że jechałaś też z sunią taksówką. Wystarczy ,że włożyłaś tyle czasu w dowiezienie małej , prawie całą dobę !!!

Edited by Poker
Posted

[quote name='Poker']Skleciłam taki tekst.Poprawiajcie.

Jestem NAJA, mam 2 latka. Dotychczas mieszkałam w polu kukurydzy, ale stałam się miejską damą.
Zdrowa, wysterylizowana i odrobaczona czekam na swój wymarzony dom i kochającą rodzinę na zawsze.
Ważę tylko 6,5 kg i mam 32 cm wzrostu. Lubię psy, koty, a najbardziej ludzi, bo jestem słodką przytulanką.
Informacje o mojej adopcji można uzyskać pod nr telefonów: 713482951 i 502567535.

Ten tekst mi się bardzo podoba, jeszcze tytuł ... :lol:

Posted

Bardzo proszę, tylko nie te zdjęcia :shake:, bo Naja jest jeszcze przed podcięciem.teraz wygląda o niebo lepiej.
Z Maćkiem jak najbardziej może być i może ze 2 ostatnie.
Może to

ewentualnie to , bo widać sylwetkę

Zrobię jej jeszcze jakieś lepsze. Kiepski ze mnie fotograf .