Bogusik Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Miód na serce,czytając takie wiadomości :smile: Jak dobrze,że Najeczka trafiła do tak wspaniałych ludzi :multi: Quote
togaa Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Rubik']Powodzenia w nowym domku Naja! I jak najwięcej zdrowia dla Ciebie, Poker![/QUOTE] Dołączam się do życzeń... Quote
Lucyna Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 dzwoniłaś?:ices_bla: przy okazji zapraszam na bazarek [FONT=georgia]Bardzo kobiece sprawy :razz: zapraszam !!! :ylsuper:[/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/thread...013-godz-22-00 Quote
mari23 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Mysza2']Najeczko wszystkiego dobrego w nowym domku. A cioci Poker życzę zdrówka:)[/QUOTE] i ja powtórzę, aby się przyłączyć do tych życzeń ! Quote
Poker Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='Lucyna']dzwoniłaś?:ices_bla: przy okazji zapraszam na bazarek[FONT=georgia]Bardzo kobiece sprawy :razz: zapraszam !!! :ylsuper:[/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/thread...013-godz-22-00 Dzisiaj nie, jutro zadzwonię. Wpłaciłam na konto kiyoshi w sumie 361 zł.Z tego zwrot za podróż 178 zł 100 zł od właścicieli Najki i 83 zł pozostałe z bazarków i wpłat na Najkę. Quote
kiyoshi Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 (edited) [quote name='Poker']Dzisiaj nie, jutro zadzwonię. Wpłaciłam na konto kiyoshi w sumie 361 zł.Z tego zwrot za podróż 178 zł 100 zł od właścicieli Najki i 83 zł pozostałe z bazarków i wpłat na Najkę. wow....jesteś naprawde bardzo kochana!!! dzięki Tobie będe mogła spac spokojnie, nie martwiąc się aż tak bardzo o finansową przyszłość Oskara.... BARDZO CI DZIĘKUJE edit: PIENIĄŻKI WŁAŚNIE WPŁYNĘŁY!! (dziękuje, bo w tym miesiącu naprawde mi sie przydadzą!) 183zł PRZECHODZI NA KONTO OSKARA!:) I Oskarek pięknie dziękuje Najusi;) Edited September 25, 2013 by kiyoshi Quote
Poker Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Oby pieniążki przyniosły psiakom z g... szczęście, bo Najusia jest szczęśliwa. Rozmawiałam dziś z jej pańcią. Najeczka jest grzeczniutka, była na spacerze razem z Cerberem i nie było problemu, powąchali się i szli spokojnie obok siebie. Naja od 5 nad ranem śpi z pańcią, bo to jest godzina o której pańcio wstaje .Ona sama sobie ustaliła taki rytm. Pańcio nadal bzikuje na punkcie swojej królewny. Pani też zachwycona.Mówi ,że Naja ogonek ma ciągle w ruchu i chce się tylko pieścić. Podobno nie jest żarłoczna ,co by sie zgadzało , bo u nas też sama sobie ograniczała ilość jedzonka. Pani mówiła ,że jak się naje, to noskiem popycha miseczkę pod kaloryfer , chyba chowa na później. Słodka malizna.:loveu: Quote
kiyoshi Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 oj Pokerkowa ciociu...żeby inne psie bidy z G tak szybciutko znajdowały domki jak Najusia... i to takie domki- najlepsze, najcieplejsze, najmocniej zakochane w psiaczkach o cudownych sercach! :) Quote
Nutusia Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Jestem pewna, że Najka rozpoczęła dobrą passę dla psiaków z G. Quote
malagos Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Oby !! Teraz kolej na inne psiaki :) Quote
Lucyna Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 :multi::multi::multi:Proszę o zmianę tytułu wątku ... :razz: Quote
Poker Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 [quote name='Lucyna']:multi::multi::multi:Proszę o zmianę tytułu wątku ... :razz:[/QUOTE] Jeszcze poczekam do niedzieli. Quote
Lucyna Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='Poker']Jeszcze poczekam do niedzieli.[/QUOTE] Co słychać u dziewczynki, niedziela już dawno za nami :ghost_2: Quote
Poker Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='Lucyna']Co słychać u dziewczynki, niedziela już dawno za nami :ghost_2:[/QUOTE] W końcu po 3 dniach udało mi się dodzwonić do Najki. Nie chciała chyba odebrać :roll: Rozmawiałam z pańciem.Wszystko gra. Suńka biega po podwórku jak szalona, zaczepia do zabawy Cerbera, skacze łapkami na niego ,a on się w ogóle tym nie przejmuje. ładnie je, śpi, grzeczniutka.Jeździ bez problemu z państwem wszędzie samochodem.Są z niej bardzo zadowoleni. Pan zapewniał mnie ,że mogę być spokojna o los Najki. W tej sytuacji uroczyście zmieniam tytuł wątku. A mąż właśnie położył się kimnąć i stwierdził ,że przydałaby mu się już jakaś Najka. Quote
Mattilu Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Cudne wiesci: i te o Najce i te o Twoim mezu ;) Quote
Bogusik Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Tylko się cieszyć,cieszyć i jeszcze raz cieszyć,z tak wspaniałych wieści! :multi::multi::multi: Quote
Nutusia Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Hura! Hura! Hura! Pokerku, dużo, dużo zdrówka - oby kolejna Najka jak najszybciej mogła podrzemać sobie z Twoim Mężem ;) :) Quote
kiyoshi Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Nutusia']Hura! Hura! Hura! Pokerku, dużo, dużo zdrówka - oby kolejna Najka jak najszybciej mogła podrzemać sobie z Twoim Mężem ;) :)[/QUOTE] przyłaczam się do zyczeń...i w głębim serduszka naprawde mocno wierzę, że tą kolejną przytulanką będzie szorściarka- Diunka;) Quote
Lucyna Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Pozdrawiam i :bye: Zapraszam na audiobooki :bye: http://www.dogomania.pl/forum/thread...013-godz-22-00 Quote
Recommended Posts