Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rubik']Powodzenia w nowym domku Naja!
I jak najwięcej zdrowia dla Ciebie, Poker![/QUOTE]

Dołączam się do życzeń...

Posted

[quote name='Lucyna']dzwoniłaś?:ices_bla:
przy okazji zapraszam na bazarek

[FONT=georgia]Bardzo kobiece sprawy :razz: zapraszam !!! :ylsuper:[/FONT]
http://www.dogomania.pl/forum/thread...013-godz-22-00

Dzisiaj nie, jutro zadzwonię.
Wpłaciłam na konto kiyoshi w sumie 361 zł.Z tego zwrot za podróż 178 zł 100 zł od właścicieli Najki i 83 zł pozostałe z bazarków i wpłat na Najkę.

Posted (edited)

[quote name='Poker']Dzisiaj nie, jutro zadzwonię.
Wpłaciłam na konto kiyoshi w sumie 361 zł.Z tego zwrot za podróż 178 zł 100 zł od właścicieli Najki i 83 zł pozostałe z bazarków i wpłat na Najkę.

wow....jesteś naprawde bardzo kochana!!! dzięki Tobie będe mogła spac spokojnie, nie martwiąc się aż tak bardzo o finansową przyszłość Oskara....
BARDZO CI DZIĘKUJE

edit: PIENIĄŻKI WŁAŚNIE WPŁYNĘŁY!! (dziękuje, bo w tym miesiącu naprawde mi sie przydadzą!)
183zł PRZECHODZI NA KONTO OSKARA!:) I Oskarek pięknie dziękuje Najusi;)

Edited by kiyoshi
Posted

Oby pieniążki przyniosły psiakom z g... szczęście, bo Najusia jest szczęśliwa.
Rozmawiałam dziś z jej pańcią. Najeczka jest grzeczniutka, była na spacerze razem z Cerberem i nie było problemu, powąchali się i szli spokojnie obok siebie.
Naja od 5 nad ranem śpi z pańcią, bo to jest godzina o której pańcio wstaje .Ona sama sobie ustaliła taki rytm.
Pańcio nadal bzikuje na punkcie swojej królewny. Pani też zachwycona.Mówi ,że Naja ogonek ma ciągle w ruchu i chce się tylko pieścić.
Podobno nie jest żarłoczna ,co by sie zgadzało , bo u nas też sama sobie ograniczała ilość jedzonka.
Pani mówiła ,że jak się naje, to noskiem popycha miseczkę pod kaloryfer , chyba chowa na później. Słodka malizna.:loveu:

Posted

oj Pokerkowa ciociu...żeby inne psie bidy z G tak szybciutko znajdowały domki jak Najusia...
i to takie domki- najlepsze, najcieplejsze, najmocniej zakochane w psiaczkach o cudownych sercach!
:)

Posted

[quote name='Lucyna']Co słychać u dziewczynki, niedziela już dawno za nami :ghost_2:[/QUOTE]

W końcu po 3 dniach udało mi się dodzwonić do Najki. Nie chciała chyba odebrać :roll:
Rozmawiałam z pańciem.Wszystko gra. Suńka biega po podwórku jak szalona, zaczepia do zabawy Cerbera, skacze łapkami na niego ,a on się w ogóle tym nie przejmuje.
ładnie je, śpi, grzeczniutka.Jeździ bez problemu z państwem wszędzie samochodem.Są z niej bardzo zadowoleni.
Pan zapewniał mnie ,że mogę być spokojna o los Najki. W tej sytuacji uroczyście zmieniam tytuł wątku.

A mąż właśnie położył się kimnąć i stwierdził ,że przydałaby mu się już jakaś Najka.

Posted

[quote name='Nutusia']Hura! Hura! Hura!
Pokerku, dużo, dużo zdrówka - oby kolejna Najka jak najszybciej mogła podrzemać sobie z Twoim Mężem ;) :)[/QUOTE]

przyłaczam się do zyczeń...i w głębim serduszka naprawde mocno wierzę, że tą kolejną przytulanką będzie szorściarka- Diunka;)

• 1 year later...