kiyoshi Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 zgadzam się z Poker co do zdjęć;) piękne nowe zdjęcia- Najusia taka fotogeniczna modelka:) ależ ja ją ubóstwiam:) Quote
NikaEla Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 To zdjęcie http://img801.imageshack.us/img801/3615/c67j.jpg jest śliczne :) Quote
Poker Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 [quote name='Nikaragua']To zdjęcie http://img801.imageshack.us/img801/3615/c67j.jpg jest śliczne :) Tak , ładne jest.Na szczęście obcięłam brzuchol mojego męża :evil_lol: Ja też coraz bardzie się zakochuję w niej. Jest słodziutka. Quote
Lucyna Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Jeśli chodzi o zdjęcie wiodące, to zależy czy chcemy oddać ją do domku z dziećmi, czy lepiej do dojrzałych osób ...:roll: Quote
Poker Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Wydaje mi sie ,że domkowi z dojrzałymi ludźmi nie będzie przeszkadzało ,że sunia lubi dzieci.Najczęściej pojawiają się kiedyś wnuki. te 5 zdjęć wydaje mi się być OK Quote
Lucyna Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 czyli jako przewodnie dajemy fotkę z wnusią ... :loveu: Quote
Poker Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Lucyna napisał(a):czyli jako przewodnie dajemy fotkę z wnusią ... :loveu: Tak, bardzo proszę.Zdjęcie z dzieckiem zawsze świadczy o łagodności psa. Quote
Lucyna Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Będzie to wyglądało to tak ... http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/wroclaw/naja-przytulanka-do-adopcji-518918179 Quote
Poker Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Superowe ogłoszenie , bardzo dziękuję. Ja wyślę do Wyborczej. Quote
Poker Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Dziś trochę trymowałam Najkę ,a ona rozłożyła się brzusiem do góry. Wczoraj przyjechał dorosły wnuk i Najcia nie bała się go. Ona jest bardzo grzeczna , dużo rozumie, uwielbia się miziać, ciągle jej mało pieszczot. Naprawdę rewelacyjna sunia. Quote
Poker Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Zabawy Najki z Dolarkiem http://www.youtube.com/watch?v=IuiMLC8kjM4&feature=youtu.be Pieszczocha http://www.youtube.com/watch?v=yTfy0wq16w4&feature=youtu.be Quote
iwstar58 Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='Poker'] Szkoda ,ze iwstar nie zagląda do nas, bo bym poprosiła o fotomontaż Najki jako pszczóki Nai jak mawia mój mąż. Nie zaglądam, bo jakoś nie potrafię się zorganizować z związku ze zmianą czasu pracy :roll: Mam tylko nadzieję, że to wszystko to tylko przejściowo, przez kwartał. Dla pana Pokera, pszczółka Naja. :lol: ---- Fajna psinka i jak wyczytałam gdzieś czeka na nią domek... Quote
Poker Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Dzięki iwstar, jesteśmy zachwyceni towarzystwem Najki. Z domkiem to sie dopiero okaże. Mam nadzieję ,że zrobimy wizytę PA osobiście 7 albo 14 września chyba ,że do tego czasu inny dom się zgłosi. I jeszcze zdjęcia suni na kolankach u "mamusi" Quote
iwstar58 Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 ech..cuudo. :lol: http://img545.imageshack.us/img545/599/c57n.jpg Nie dziwię się, że jesteście zauroczeni sunią. I pomyśleć jak ona czuła się w boksie z jakąś byle jaką budą. Biedne te psiaki, czasem i budy nie mają. Czasem też dziwiłam się jak moja dawała radę w tej schroniskowej skrzyneczce. Quote
Poker Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Naja ma dziś nadzwyczajne powodzenie,2 nowe ciocie przybyły. A obejrzałyście filmiki ? Quote
kiyoshi Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Poker napisał(a):Naja ma dziś nadzwyczajne powodzenie,2 nowe ciocie przybyły. A obejrzałyście filmiki ? również z radością witam nowe cioteczki:) filmiki rewelacyjne!! sunieczka wygląda całkiem inaczej bez tych swoich wąsków na całej mordce;) taka słodka, mądra, dobra psina....i ponad rok w lichej budzie:( :( Quote
Nutusia Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Cudniasty diabołek! Na zdjęciu z miziającym fragmentem Pańcia widać, jaka jest maleńka ;) Quote
Anula Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Obejrzałam filmiki.Najcia wygląda teraz o wiele lepiej bez tych wąsisków.Ma się wrażenie,że jest taka czysta,zadbana.Jest bardzo ładna.Jednak mój wzrok także spoczął na Pokerku.Jest prześliczny.Poker sama go obcinasz? Jest pięknie obcięty. Quote
Poker Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 To jest Dolarek.Tak, sama go strzygę. Dziś poprawiałam mu grzywkę i ogon.On jest bardzo kochanym psem, za mną by w ogień skoczył. A siedział w jeleniogórskim schronie 2 lata, bał się własnego cienia. Najka nie jest zbyt urodziwa, na pewno lepiej wygląda bez wąsisków.Za to charakter ma świetny. Jeszcze trochę się boi nowych ludzi i gwałtownych ruchów,ale nie jest źle. Quote
kiyoshi Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='Poker']To jest Dolarek.Tak, sama go strzygę. Dziś poprawiałam mu grzywkę i ogon.On jest bardzo kochanym psem, za mną by w ogień skoczył. A siedział w jeleniogórskim schronie 2 lata, bał się własnego cienia. Najka nie jest zbyt urodziwa, na pewno lepiej wygląda bez wąsisków.Za to charakter ma świetny. Jeszcze trochę się boi nowych ludzi i gwałtownych ruchów,ale nie jest źle. ???????????absolutnie się nie zgodzę!!! NAjusia 100% w moim guście;) i na pewno takich gustów na świecie jest więcej;) TO PRZEPIĘKNE SUNIA!!!! Quote
Nutusia Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Dyskusja jest absolutnie bezprzedmiotowa, gdyż o gustach się nie dyskutuje, jak mówi łacińskie powiedzenie :) Quote
Poker Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 (edited) coś dziwnego sie wkliło Edited September 2, 2013 by Poker Quote
Lucyna Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 przekazałam koleżankom dane Najusi i jutro będzie całość ogłoszeń ...:lol: Quote
Poker Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Nutusia napisał(a):Dyskusja jest absolutnie bezprzedmiotowa, gdyż o gustach się nie dyskutuje, jak mówi łacińskie powiedzenie :) To jest prawda i szczęście ,że tak jest. Quote
Recommended Posts