Lenorka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 maciaszek napisał(a):Na szczęście nie był to kot ani pies, bo wtedy na zdjęciu byłby tylko wgnieciony ślad w trawie po białasie :evil_lol:. Dobrze byłoby kiedyś taki ślad uwiecznić, ale rozumiem, że gdy Bazylek rzuca się w pościg, Tobie, Maciaszku, nie w głowie robienie zdjęć :evil_lol: Urządzasz czasem pościgi za Bazylkiem w pościgu? :razz: Quote
maciaszek Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Lenorka napisał(a):Urządzasz czasem pościgi za Bazylkiem w pościgu? :razz:Och, ach, ech.... ileż to razy... :eviltong: No dobra przesadzam, ale kilka razy za nim leciałam - jak dopadał kota i trzeba było towarzystwo rozdzielać :razz:. Quote
sacred PIRANHA Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 maciaszek napisał(a): No dobra przesadzam, ale kilka razy za nim leciałam - jak dopadał kota i trzeba było towarzystwo rozdzielać :razz:. towarzystwo? chyba zwloki i bazylka...nie wyobrazam sobie zeby kot mial jakies szanse...z moim sredniakiem zaden nie ma szans niesstety:shake: Quote
jonQuilla Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Lenorka']Oj, ja bym chyba nie chciała żeby taki potworek wyskoczył na mnie z morza :shake: Choć piękny to jednak w bikini i na bosaka nie czułabym się bezpiecznie ;) a tam od razu w szczegóły się wdajemy :evil_lol::evil_lol: ja mam w zwyczaju po plaży cały rok chodzić obłożona gąbką ;) Witam :) Quote
maciaszek Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Niki-lidka']towarzystwo? chyba zwloki i bazylka...nie wyobrazam sobie zeby kot mial jakies szanse...z moim sredniakiem zaden nie ma szans niesstety:shake: Jak się wystarczająco szybko wkroczy do akcji i jak Bazyl ma kaganiec to kot przeżywa... :roll: [quote name='jonQuilla']Witam :) Witam z pracy ;). Quote
maciaszek Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Aaaaaaaa.... nie było mnie tu przez ponad dwa dni :oops: :oops: :oops:. Ale to dlatego, że dużo się działo (spotkanie w schronie - fundacja, Urząd Miasta, dyrekcja schronu i moja skromna osóbka między nimi wszystkimi... - wyadoptowanie psiaka, praca, sprawy rodzinne). Już nadrabiam. Kazałam Bazylowi usiąść i łudziłam się, że będzie zwracał uwagę na mnie, a nie wypatrywał kota :roll: :evil_lol:. Jak już mógł wstać to oczywiście poszedł dokładnie sprawdzić miejsce, w które się wgapiał :). Quote
Tengusia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Juz sie nie moge doczekac az poznam Bazlka osobiscie :p Ale to dlatego, że dużo się działo (spotkanie w schronie - fundacja, Urząd Miasta, dyrekcja schronu i moja skromna osóbka między nimi wszystkimi... - wyadoptowanie psiaka, praca, sprawy rodzinne). Już nadrabiam. Maciaszek a gdzie ty wlasciwie pracujesz jesli mozna spytac ??? Quote
Lenorka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jak on pięknie błyszczy w słońcu! Miodzio! Quote
maciaszek Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Tengusia napisał(a):Maciaszek a gdzie ty wlasciwie pracujesz jesli mozna spytac ???A w takim jednym kinie, co zwie się Rialto :). Lenorka napisał(a):Jak on pięknie błyszczy w słońcu! Miodzio! Om w ogóle na zdjęciach jakoś bardziej biało wygląda niż w rzeczywistości :evil_lol:. Quote
Tengusia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 A ja mieszkam na Kochanowskiego, calkiem bliziutko twojej pracy ;) Quote
maciaszek Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Tengusia napisał(a):A ja mieszkam na Kochanowskiego, calkiem bliziutko twojej pracy ;) No to wpadnij kiedyś :). Quote
jonQuilla Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 oooOO i jest Białasek :loveu::loveu: http://images11.fotosik.pl/102/10f47f106de9d965.jpg jakbym moją Salse widziała :evil_lol::evil_lol: ona też tak koty wypatruje i ptactwo różnorodne :) Quote
furciaczek Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 ejjjj a czemu ten pies jest coraz laniejszy:cool3::loveu: Quote
maciaszek Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 furciaczek napisał(a):ejjjj a czemu ten pies jest coraz laniejszy:cool3::loveu:A jest :eviltong: ? Ja go mam na co dzień to może pewnych rzeczy nie zauważam...:roll:. Quote
Tengusia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ja ostatnio zauwazylam ze Bolus zaczyna sie zaokraglac i strasznie sie dziwilam bo przeciez dostawal takie porcje jak zawsze :roll: wkrotce okazalo sie ze to moja mamusia codziennie rano jak przychodzila po mojego syna zeby zawiezc go do szkoly dawala Bolusiowi porcyjke jedzenia:mad: (na poczaktku jak adoptowalam Bolka rodzice bardzo sie go bali i mama zawsze go przekupowala jedzieniem i tak mu zostalo ze moja mama = jedzonko :eviltong: ) Quote
maciaszek Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Ja czasem przyłapuję TZta jak coś tam daje (nadprogramowego) Bazylkowi, bo on taki "grzeczny", "posłuszny", "biedny".... :evil_lol:. Na szczęście nie jest tego dużo. No i to wszystko z miłości :loveu:. Quote
Ania-shira Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Witajcie Dawno mnie tu nie było ale Bazyl nadal wygląda świetnie :multi: Merdaski dla niego Quote
maciaszek Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='Ania-shira']Witajcie Dawno mnie tu nie było ale Bazyl nadal wygląda świetnie :multi: Merdaski dla niego Witaj :). Dziś zamiast zdjęć dwa filmiki spacerowe: http://pl.youtube.com/watch?v=DlzR58fzjv8 http://pl.youtube.com/watch?v=dOn8sr6q96Y Quote
Wiedźma Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Niedzielne cmoki dla Ciebie i głaski dla Bazyla. Albo jedno i drugie dla obojga :) Quote
monita Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 maciaszek wreszczie Nas rozpieszczasz - zdjęcia i filmy :multi: Quote
furciaczek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 maciaszek napisał(a):A jest :eviltong: ? Ja go mam na co dzień to może pewnych rzeczy nie zauważam...:roll:. Pewnie ze jest:loveu: normalnie jak go widze to mam ochote zlapac za te biale fafelki i potargac:evil_lol::loveu: Quote
maciaszek Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='Wiedźma']Niedzielne cmoki dla Ciebie i głaski dla Bazyla. Albo jedno i drugie dla obojga :)Już sama nie wiem co wybrać ;). [quote name='monita']maciaszek wreszczie Nas rozpieszczasz - zdjęcia i filmy :multi:kiedyś musiało to nastąpić....:evil_lol: [quote name='furciaczek']Pewnie ze jest:loveu: normalnie jak go widze to mam ochote zlapac za te biale fafelki i potargac:evil_lol::loveu: Wytargam go w Twoim imieniu. Albo nie, TZ go wytarga, bo tak się ustaliło, że ja jestem od całowania i głaskania, a TZ od targania i tarmoszenia :evil_lol:. Quote
Lenorka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Oj, Bazyl to ma życie jak w Madrycie - głaskanie, całowanie, targanie i tarmoszenie :) I jeszcze wirtualne cmoki, głaski i targanie za fafle. Matko Boska - to chyba jeden z najbardziej rozpuszczonych psów na dogomanii :) Tak trzymać! Quote
maciaszek Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='Lenorka']Matko Boska - to chyba jeden z najbardziej rozpuszczonych psów na dogomanii :) Tak trzymać!Może tak być :evil_lol:. Na szczęście to rozpuszczenie nie rzuca mu się na mózg i nie bije chłopakowi. Jest zupełnie normalny. No może tylko czasami za bardzo pyskaty :evil_lol:. A tutaj zabawa rozpuszczonego białasa, część 1. Zaczaję się... Złapię, złapię... Trzymam, nie puszczę. Choćby miało zaraz pęknąć. Quote
Lenorka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 :loveu: Jakie on ma cudowne łapki! Po prostu uwielbiam jego białe cudne łapy! :evil_lol: Jakby taką łapą umiał kogoś zdzielić to chyba bym pękła ze śmiechu :) No, chyba że by zdzielił mnie... :roll: Quote
Recommended Posts