Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusia napisał(a):
Piękny początek wakacji! :)
Aaaaa, bo zapomniałam tu Państwu napisać, że młodzi Panowie Sońkowi zrezygnowali w tym roku z wyjazdu na wakacje, bo... BĘDĄ MIELI PSA! :)

I to się nazywa porządna adopcja! Tak ma być! :) Super :multi:

Posted

Jest tak, jak napisała Nutusia. :smile:
Swoją decyzję Chłopcy wyrazili bardzo zdecydowanie. :evil_lol: Całe wakacje spędzą z Sonią. :loveu:
Brat się śmieje, że komputer będzie teraz bardzo zakurzony. Jest jeszcze piłka... Ale tu jest szansa, że Sonia się przyłączy. ;)
Wczoraj wieczorem Sonia została "obkupiona". Ma już wszystko... :eviltong:

Posted

z wakacyjnego wyjazdu, zwłaszcza w kraju nie trzeba rezygnować - trzeba tylko wybrać miejsce gdzie przyjmują z psem :D i jechać całą bandą <:]

Posted

Są u Murki... :multi:
Trochę się dojazd opóźnił. Remonty na drogach.
Brat mi przysłał krótki sms: "Jest piękna. :smile::smile::smile::smile::smile:"
Tak. Pięć uśmiechów...
Dobrej i szybkiej drogi do Domu, Sonieczko.

Posted

O 13.14 dostałam sms od Bratanka: "Mamy. Grzeczna. Mało powiedziane. Grzeczna i piękna." :smile::smile::smile:
Sonia jedzie do Domu. :loveu:
Banerek Soni poszedł do archiwum...;)

Posted

Elisabeta napisał(a):
O 13.14 dostałam sms od Bratanka: "Mamy. Grzeczna. Mało powiedziane. Grzeczna i piękna." :smile::smile::smile:
Sonia jedzie do Domu. :loveu:
Banerek Soni poszedł do archiwum...;)

Ale fajnie...

Posted

W aucie jest jeden zachwyt. Sonia jest grzeczna i łasi się do Swoich. :smile::smile::smile:
Patrzy przez okno, siedzi, leży. Napiła się wody.Teraz jest przystanek w Lublinie na krótki odpoczynek. Gdy Chłopcy wyszli z Mamą, chciała iść za Nimi. Wczoraj ją Murka pięknie wykąpała. Śnieżna biel.:smile:
Ja Sonię za 2,5-3h zobaczę! :multi: Brat da znać, jak będą pod moim blokiem.
To wszystko jest jak piękny sen...
Dobrze, że tu jesteście i nie piszę do ściany.;)

Dora, ...:iloveyou:

Posted

Sonia naprawdę pokazała się z super strony. Mam parę fotek (choć Sonia skrzętnie odwracała głowę przed aparatem a potem chciała się schronić pod drzwiami wejściowymi domu), to wrzucę potem. Sonia spędziła w domu całą noc i przedpołudnie i jest super grzeczna, na koty nie zwracała uwagi, czystość super. Bardzo się jej w domu spodobało. Wolała co prawda leżeć na ręczniku na podłodze niż na fotelu, ale pewnie wszystko w swoim czasie.
Do samochodu pańciostwa wskoczyła sama, usiadła, potem się położyła na kocyku i czekała z wywalonym językiem jakby chciała powiedzieć: "no co, na co czekacie, zamykajcie te drzwi i jedziemy do domu!"

Posted

Murka, dzięki za piękne fotki. :)
Dziwne uczucie zobaczyć swoich Bratanków i Brata na Dogomanii... ;)
Bratowa się uchowała. :evil_lol:
A u nas straszna burza... Może zdąży przejść, bo oddala się od okolic Soni. :)