Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o matulo Elisabetha to wyciagnelas asa z rekawa.............szoking i szczescie

to teraz bedzie z sonia w rodzinie

ale sie ciesze

a Ty Borysboxerowa marsz na inne watki widzisz twoja klatwa trwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

:crazyeye:
A dlaczego to ja miałabym odejść z Dogomaniii? :mad: Czy ja się żegnam? ;)
"Mam" tu jeszcze kilka biednych psiaków, a w "niefajne" miejsca nie wchodzę...
Bazarek się na pewno przyda, Dominiko. :-)

Posted

BORYSboxer napisał(a):
Jest jescze Viki, ktorą trzeba wyslac do domu.Potrzebuje tylko ciepłej budy i dobrego czlowieka.Barb podeslij wątek jeśli mozesz...i zajrzyjcie choć dziewczyny:modla:

juz u niej jestem to pewnie rottweiler mix

Posted

:buzi:Dzieki Elisabeto:)
Sonia wprawdzie bedzie miala wspanialy domek u Twojego brata,ale to Ty sie do tego przyczynilas:)
Wiedzialam o tym wczesniej,ale to bylo nic pewnego,ale nadzieje mialam do konca.
Sonia nie mogla lepiej trafic:)Dlugo czekala,ale warto bylo.
Pojawilas sie u Szczebrzeszyniakow jak Aniol,bedac na watku,pomagajac,wspierajac:)
Tylko nie mysl,ze to podsumowanie Twojej dzialalnosci:) inne biedaki nadal czekaja.
Jeszcze raz wielkie dzieki Kochana:):)

Posted

[quote name='BORYSboxer']Jest jescze Viki, ktorą trzeba wyslac do domu.Potrzebuje tylko ciepłej budy i dobrego czlowieka.Barb podeslij wątek jeśli mozesz...i zajrzyjcie choć dziewczyny:modla:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/204755-!!!Nadziana-na-druty-cudem-przeżyła!!!!Już-rok-szuka-domu-pomóżcie!!!?p=22228905#post22228905

[quote name='dominikabankert']juz u niej jestem to pewnie rottweiler mix
Dominika od razu poznalaś :lol: Sunia2000 pisała, że Viki przypomina mini rotka. ;) Nawet jest tak w niektórych ogłoszeniach, tylko nie wiem czy to nie zniechęca :hmmmm:

Posted

Wiecie co ? Dla takich chwil, takich ludzi i takich wątkow warto być na dogo. :lol:
ps
przepraszam, że na chwilkę wdepnęlam tu z Viki.

Posted

Ciężko ugadnąć nieraz co zniechęca,a co sie spodoba.Sonia bardzo sie ciesze :)Biednemu Lorkowi znowu Kasia dziewczyne zmieni!Bo brat Lorka w dwupaku chyba nie bierze?:diabloti:

Posted

Halciu, ja też się trochę smucę z powodu Loriego... :roll:
Ale on już chyba nie pierwszy raz zmienia kobietę swojego życia. Właściwie jemu podmienia Murka.
Ciekawe, gdyby sam miał wybrać... ;)

Posted

Ciocią zostanę. Dziewiąty raz. ;)
Fotkę z Sonią sobie strzelę, ale na pewno jej tu nie zobaczycie. :diabloti:
Fotorelacje...
Mój Brat nie jest Dogomaniakiem i buntował się już, gdy Mu powiedziałam, że trzeba będzie pokazać Sonię w nowym Domku... :evil_lol: Kilka fotek będzie na pewno jako dowód. ;) Ale Sonia tego nie lubi i nie będziemy jej stresować.
Każdy psiarz wie, jak wygląda życie szczęśliwego psa we własnym Domku. :loveu:
Trzeba iść dalej. Na wątki psów, które czekają...
Ja na pewno coś tu będę opowiadać o Soni, ale same się z czasem znudzicie... :smile:

Posted

Oj, Elisabeta, chyba się musimy poznać w realu! ;) :) Ja taka sama groźna jak moje psy, że nawet nie ma sensu wieszać na furtce tabliczki "zły pies", bo każdy by się ze śmiechu udławił na sam widok tych zalizuchów za płotem :)