dominikabankert Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 o matulo Elisabetha to wyciagnelas asa z rekawa.............szoking i szczescie to teraz bedzie z sonia w rodzinie ale sie ciesze a Ty Borysboxerowa marsz na inne watki widzisz twoja klatwa trwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sharka Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 aaa to już wiem kto to ten gamonius :D trzymam kciuki żeby wszystko się potoczyło gładko Elisabeta dla Ciebie: Quote
Elisabeta Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Jaszko, Sharko, trzymajcie cały czas. :-) Dominkabankert, czekałam na Twoje przybycie. :loveu: Będziesz zawsze Tą, która ożywiła wątek Soni. Koks... :diabloti: Quote
dominikabankert Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Elisabetha tylko nie opuszczaj dogomanii teraz zostan z nami coraz niestety mniej tu fajnych ludzi Quote
dominikabankert Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 chcialam jak wroce do Polski robic bazarek na sonie ale widze nie bedzie juz takiej potrzeby to zrobie na innego biedaka Quote
Elisabeta Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 :crazyeye: A dlaczego to ja miałabym odejść z Dogomaniii? :mad: Czy ja się żegnam? ;) "Mam" tu jeszcze kilka biednych psiaków, a w "niefajne" miejsca nie wchodzę... Bazarek się na pewno przyda, Dominiko. :-) Quote
BORYSboxer Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Jest jescze Viki, ktorą trzeba wyslac do domu.Potrzebuje tylko ciepłej budy i dobrego czlowieka.Barb podeslij wątek jeśli mozesz...i zajrzyjcie choć dziewczyny:modla: Quote
dominikabankert Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 BORYSboxer napisał(a):Jest jescze Viki, ktorą trzeba wyslac do domu.Potrzebuje tylko ciepłej budy i dobrego czlowieka.Barb podeslij wątek jeśli mozesz...i zajrzyjcie choć dziewczyny:modla: juz u niej jestem to pewnie rottweiler mix Quote
DORA1020 Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 :buzi:Dzieki Elisabeto:) Sonia wprawdzie bedzie miala wspanialy domek u Twojego brata,ale to Ty sie do tego przyczynilas:) Wiedzialam o tym wczesniej,ale to bylo nic pewnego,ale nadzieje mialam do konca. Sonia nie mogla lepiej trafic:)Dlugo czekala,ale warto bylo. Pojawilas sie u Szczebrzeszyniakow jak Aniol,bedac na watku,pomagajac,wspierajac:) Tylko nie mysl,ze to podsumowanie Twojej dzialalnosci:) inne biedaki nadal czekaja. Jeszcze raz wielkie dzieki Kochana:):) Quote
barb Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='BORYSboxer']Jest jescze Viki, ktorą trzeba wyslac do domu.Potrzebuje tylko ciepłej budy i dobrego czlowieka.Barb podeslij wątek jeśli mozesz...i zajrzyjcie choć dziewczyny:modla: http://www.dogomania.pl/forum/threads/204755-!!!Nadziana-na-druty-cudem-przeżyła!!!!Już-rok-szuka-domu-pomóżcie!!!?p=22228905#post22228905 [quote name='dominikabankert']juz u niej jestem to pewnie rottweiler mix Dominika od razu poznalaś :lol: Sunia2000 pisała, że Viki przypomina mini rotka. ;) Nawet jest tak w niektórych ogłoszeniach, tylko nie wiem czy to nie zniechęca :hmmmm: Quote
Elisabeta Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Dora, ... :buzi: Ja przecież wiem... I zostanę z Twoimi Szczebrzeszyniaczkami. :loveu: Gdyby Ktoś nie znał tego miejsca na Dogo: .http://www.dogomania.pl/forum/threads/191040-Bezdomne-ze-Szczebrzeszyna-BRAK-SPONSOR%C3%93W-DLUGI Nie chce mi się wierzyć, że już niedługo będę mogła przytulić Sonię. :loveu: Oczywiście. Pamiętam o wizycie PA. Quote
barb Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Wiecie co ? Dla takich chwil, takich ludzi i takich wątkow warto być na dogo. :lol: ps przepraszam, że na chwilkę wdepnęlam tu z Viki. Quote
halcia Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Ciężko ugadnąć nieraz co zniechęca,a co sie spodoba.Sonia bardzo sie ciesze :)Biednemu Lorkowi znowu Kasia dziewczyne zmieni!Bo brat Lorka w dwupaku chyba nie bierze?:diabloti: Quote
Elisabeta Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Halciu, ja też się trochę smucę z powodu Loriego... :roll: Ale on już chyba nie pierwszy raz zmienia kobietę swojego życia. Właściwie jemu podmienia Murka. Ciekawe, gdyby sam miał wybrać... ;) Quote
Ty$ka Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Nadal jak tu wchodzę cieszę się jak głupia. Kiedy Sonia się przeprowadza? :) Quote
Elisabeta Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Ty$ko, w przyszłym tygodniu będzie wizyta PA Nutusi. A potem Brat umówi się z Murką i pojedzie po Sonię. :-) Ja też się cieszę jak głupia. :loveu: Quote
dominikabankert Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 to oficjalnie zostaniesz ciocia Elisabetha tez sie ciesze i strzel sobie fotke z sonia i nam pokaz koniecznie Quote
Malgoska Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 zróbcie fotorelacje ja też nie mogę uwierzyć.... Quote
Elisabeta Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Ciocią zostanę. Dziewiąty raz. ;) Fotkę z Sonią sobie strzelę, ale na pewno jej tu nie zobaczycie. :diabloti: Fotorelacje... Mój Brat nie jest Dogomaniakiem i buntował się już, gdy Mu powiedziałam, że trzeba będzie pokazać Sonię w nowym Domku... :evil_lol: Kilka fotek będzie na pewno jako dowód. ;) Ale Sonia tego nie lubi i nie będziemy jej stresować. Każdy psiarz wie, jak wygląda życie szczęśliwego psa we własnym Domku. :loveu: Trzeba iść dalej. Na wątki psów, które czekają... Ja na pewno coś tu będę opowiadać o Soni, ale same się z czasem znudzicie... :smile: Quote
Ty$ka Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Masz opowiadać, nigdy się nie znudzimy happy endami, one dają powera do dalszego pomagania :) Quote
Nutusia Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Zapiszę sobie wątek tej szczęściary! W poniedziałek dzwonię do Brata Elisabety - niech się... boi ;) :) Quote
Elisabeta Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Nutusiu, witamy. :loveu: Jak widzicie, adopcja Soni to jeszcze nic pewnego... :sad: Quote
Nutusia Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Oj, Elisabeta, chyba się musimy poznać w realu! ;) :) Ja taka sama groźna jak moje psy, że nawet nie ma sensu wieszać na furtce tabliczki "zły pies", bo każdy by się ze śmiechu udławił na sam widok tych zalizuchów za płotem :) Quote
Recommended Posts