Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dam znac, Ty$ko. Na pewno. :-)
Nutusiu, ja nie jadę... Wystarczy Rodzinka Soni w pełnym składzie. ;)
Ja teraz to będę już dla Soni tylko... ciocią.
Przecież ona nawet nie wie, że tu z nią byłam. Dziwnie... :roll:

Posted

Elisabeta napisał(a):
Dora, dziękuję Ci, Kochana, że pomogłaś dwa lata temu zagubionej w lesie, przerażonej suni.
Zresztą nie potrafiłabyś nie pomóc...:iloveyou:

A ja dziekuje Ci Elisabeta za domek dla Soni:)
bo od dawna mialam czarne mysli,ze nie znajdzie juz nigdy
jak mi powiedzilas,ze jest na to szansa,to zylam nadzieja
warto bylo czekac:)
Sonka,pakuj sie:)

Posted

Bardzo się cieszę, choć jakieś dziwne przeczucie miałam, że wizyta to będzie tylko formalność ;)
Podejrzewam, że Sonia skawpliwie skorzysta z możliwości wejścia do domu ;)
Już jestem w kontakcie z DSem - w sobotę Sonia wyrusza w drogę :)

Posted

O rety, i ja zaczynam mieś Sońkowy reisefiber ;)
Aaaaaa, ważna sprawa - zapomniałam wspomnieć, że Sonia się boi burzy i wybuchów - bardzo Cię proszę Murko, żebyś o tym pamiętała i udzieliła Państwu rad jak wtedy najlepiej reagować...

Posted

Nutusiu, Państwo już wiedzą, że Sonia bardzo boi się burzy i fajerwerków. ;);)
Dziękuję, że myślisz o Soni i czuwasz. :loveu:
A rady Murki się na pewno przydadzą. Mieliśmy zresztą w domu rodzinnym takie sunie - cykorki. ;)

Posted

Przelałam pieniążki w kwocie 615 zł na konto Murki, jak dotrą proszę o potwierdzenie na wątku ( link w mojej sygnaturze ).
Też myślę o Soni, zaświeciło dla nie słonko i jedzie do "nieba" :razz:

Posted

Lucyna, pieniądze z Waszego z Ingrid pięknego bazarku będą po rozliczeniu Soni... dla biednego Daktylka.
Kto by pomyślał, że tak będzie, prawda? :loveu:
Postaramy się całą Rodziną, żeby Sonia miała jak w niebie. A dużo nas jest... ;)
Żartuję. Nie będziemy na początku natarczywi. Niech Sonia dojdzie do siebie po podróży i kolejnej zmianie w swoim życiu.
Już ostatniej. Niech się zżywa przez pierwsze dni ze swoją najbliższą Rodzinką. :smile:

Posted

Lucyna napisał(a):
Przelałam pieniążki w kwocie 615 zł na konto Murki, jak dotrą proszę o potwierdzenie na wątku ( link w mojej sygnaturze ).
Też myślę o Soni, zaświeciło dla nie słonko i jedzie do "nieba" :razz:

Dzieki Lucynko i Ingrid:)
ta kaska bedzie dla Daktylka,ktory nie ma nic....podobnie jak Sonia gdy przyjechala.

Posted (edited)

[quote name='Elisabeta']Postaramy się całą Rodziną, żeby Sonia miała jak w niebie. A dużo nas jest... ;)
Żartuję. Nie będziemy na początku natarczywi. Niech Sonia dojdzie do siebie po podróży i kolejnej zmianie w swoim życiu.
Już ostatniej. Niech się zżywa przez pierwsze dni ze swoją najbliższą Rodzinką. :smile:

napisałam tak Elisabeto, ponieważ sama mam pieska z adopcji. Moja koleżanka zawsze jak do nas przychodzi to głaszcząc Frezję mówi:
Ty nawet nie wiesz, że trafiłaś do nieba ... :angel: dlatego tak napisałam:laugh2_2:, dla pieska bezdomnego rodzinka to jak "niebo"

Edited by Lucyna
Posted

[quote name='Lucyna']napisałam tak Elisabeto, ponieważ sama mam pieska z adopcji. Moja koleżanka zawsze jak do nas przychodzi to głaszcząc Frezję mówi:
Ty nawet nie wiesz, że trafiłaś do nieba ... :angel: dlatego tak napisałam:laugh2_2:, dla pieska bezdomnego rodzinka to jak "niebo"
Oj..tak...ziemskie niebo:)
tylko dlaczego tak malo takich dobrych ludzi?

Posted

Piękny początek wakacji! :)
Aaaaa, bo zapomniałam tu Państwu napisać, że młodzi Panowie Sońkowi zrezygnowali w tym roku z wyjazdu na wakacje, bo... BĘDĄ MIELI PSA! :)