1izabelka1 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 z tablicy też miałam już parę wiadomości , a dzisiaj przyszło żeby zaktualizować ogłoszenie z drobny .pl i patrzę a tam zero osób zerknęło na ogłoszenie :flop::niewiem: Quote
inka33 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='malagos']Dziś już 2 razy wycierałam podłogę, a Tomek mówi, ze jak mnie nie było 5 dni, ani razu się nie zdarzyło.[/QUOTE] Widzisz, jakimi szczególnymi względami Cię Greyka czci...? :evil_lol: Quote
malagos Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Fiona ma najwiecej wejść z Tablicy. Te inne do niczego, po parę zaledwie wejść. Ale jest jeszcze taki nowy portal: ZooBazar24.pl[/QUOTE] Na razie korzystam z nieswojego komputera, nie mam co marzyc o zrobieniu tablicy i wstawieniu zdjeć, a mój komputer is death, niestety. Na Świeta przujedzie Paweł, pomajstruje, zobaczymy. Do tego czasu dooopa bladzieńka...... Quote
Nutusia Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Ona dobrze wie, że z Tomkiem lepiej nie zadzierać, gdy nie ma Pańci, która zawsze obroni i wytłumaczy ;) Quote
malagos Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 (edited) Savanka wznowi ogłoszenia Greyki, dziękuję bardzo! Trochę zmieniłam tekst na pierwszej stronie, dam moze zdjecia też na pierwsza, by łatwiej znaleźć nie kopiąc w całym watku. Edit: Dałam kilkanaście zdjeć w pierwszych postach. Edited December 15, 2013 by malagos Quote
konfirm13 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='malagos']Savanka wznowi ogłoszenia Greyki, dziękuję bardzo! Trochę zmieniłam tekst na pierwszej stronie, dam moze zdjecia też na pierwsza, by łatwiej znaleźć nie kopiąc w całym watku. Edit: Dałam kilkanaście zdjeć w pierwszych postach. Jestem z rewizytą u Greyki :). Nieustająco życzę jej wspaniałego domu. [FONT=arial]Dzięki za wspieranie Maxa i mnie. Póki co, czekamy aż sie odpasie, straci klejnoty, i może.....ażminie BN? Nie chcę, żeby był dla kogoś niechcianym prezentem z okazji Świąt :([/FONT] Quote
Mattilu Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Malagos, wykupilam u Ziutki na bazarku pakiet ogloszen dla Greyki, wykorzystaj kiedy bedziesz chciala. Quote
malagos Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 O, dziękuję :) Nie wiem tylko, kiedy Savana zrobi jej te 10 ogloszonek. Quote
savahna Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='malagos']O, dziękuję :) Nie wiem tylko, kiedy Savana zrobi jej te 10 ogloszonek.[/QUOTE] To może jeśli Ziutka dałaby radę dziś albo jutro...:oops:ja muszę się obrobić z obiecanymi zaległościami i jak tylko poupycham to co miałam poogłaszać już wcześniej to bym Greyce zrobiła. Przydały by mi się te dwa, trzy dni czasu.;) Quote
konfirm13 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Drapki dla Greyki, pozdrowienia dla malagos and co. Quote
malagos Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 [quote name='savahna']To może jeśli Ziutka dałaby radę dziś albo jutro...:oops:ja muszę się obrobić z obiecanymi zaległościami i jak tylko poupycham to co miałam poogłaszać już wcześniej to bym Greyce zrobiła. Przydały by mi się te dwa, trzy dni czasu.;)[/QUOTE] O, nie wiedziała, że podsłuchujesz :cool3: :oops: :evil_lol: To byłoby super, żeby Ziutce teraz zgłosić Greykę, Mattilu, mozna tak? Quote
malagos Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 [quote name='Mattilu']Malagos, wykupilam u Ziutki na bazarku pakiet ogloszen dla Greyki, wykorzystaj kiedy bedziesz chciala.[/QUOTE] Jestem za, i to teraz :) Quote
Ziutka Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Dzisiaj zrobie ogłoszenia, nie ma problemu :) Ślij wsio babciu Gosiu :) Quote
Mattilu Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='malagos']Jestem za, i to teraz :)[/QUOTE] Ja takoz! I niech Wiedzmy moc wyczaruje domek dla Greyki! Powodzenia malutka :) Quote
malagos Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Jak że w domu niet komputra nadal, ślę z pracy. I zaklinam los, zeby choć 1 telefon był w jej sprawie... Quote
Nutusia Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Ech, Greyka, żebyś Ty była kudłatą "terierką" ;) Quote
savahna Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Uffff...no to mi trochę ulzyło,że Ziutka dyspozycyjna. mam pytanko ogłoszeonka były wczoraj zrobione? Bo jeśli tak to wyskrobałabym jutro trochę czasu,żeby jej nowe zrobic.;) Quote
malagos Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 Ogłoszenia właśnie aktywowałam, więc cześć ukazała się wczoraj, część dziś się ukaże, zaraz. Savaniu, poczekaj kilka dni, dobrze? Ale czy przed świętami ktoś czyta ogłoszenia?....... Quote
savahna Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='malagos']Ogłoszenia właśnie aktywowałam, więc cześć ukazała się wczoraj, część dziś się ukaże, zaraz. Savaniu, poczekaj kilka dni, dobrze? Ale czy przed świętami ktoś czyta ogłoszenia?.......[/QUOTE] Widziałam ogłoszenia Greyki wczoraj wieczorkiem. Poczekam...ale jak znajdę czas to krócej niż sugerujesz.Może jutro uda mi się zrobić albo pojutrze.;) Ludzie wbrew pozorom czytają i nawet dzwonią. Quote
konfirm13 Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Niech przeczytaja o Greyce i zafunduja jej na Święta super domek :) Quote
malagos Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='konfirm13']Niech przeczytaja o Greyce i zafunduja jej na Święta super domek :)[/QUOTE] Tak mocno podswiadomie czekam na telefon w sprawie adopcji, ze jak zobaczyłam obcy numer w dzwoniącym telefonie i miły głos sie przedstawił i "ja dzwonię w sprawie..." prezentacji garnków! to aż nakrzyczałam na babę za taką ofertę! Quote
Mazowszanka13 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='malagos']Tak mocno podswiadomie czekam na telefon w sprawie adopcji, ze jak zobaczyłam obcy numer w dzwoniącym telefonie i miły głos sie przedstawił i "ja dzwonię w sprawie..." prezentacji garnków! to aż nakrzyczałam na babę za taką ofertę![/QUOTE] Ja kiedyś Felę źle potraktowałam, bo myślałam, że to znowu baba z banku z jakąś super ofertą dzwoni. Quote
malagos Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 Tych ofert tyle, ze nie wiadomo, jak się opędzać. Rozbroił mnie Tomek wczoraj, jak na ofertę pani super pożyczki przed świętami ufnym głosikiem zapytał: "Ale to trzeba oddać, tak, proszę pani?"......... "A nie, to dziękuję.... " Quote
Recommended Posts