Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowy dzień, nowe szczęście.....
Ale żeby nie było ani jednego telefonu?
Wczoraj ponownie dzwonił miły pan a w sprawie Harnego, pies by był w domu, ale ...pan ma 4 koty...... Opowiedziałam mu o Greyce. Ale to nie alaskan, kurka, a takiego pan sobie wymarzył :shake:

Posted

[quote name='malagos']Nowy dzień, nowe szczęście.....
Ale żeby nie było ani jednego telefonu?
Wczoraj ponownie dzwonił miły pan a w sprawie Harnego, pies by był w domu, ale ...pan ma 4 koty...... Opowiedziałam mu o Greyce. Ale to nie alaskan, kurka, a takiego pan sobie wymarzył :shake:

Kurczaki :(

Posted

Greyka, do domu!
Harny pojechał, teraz kolej na Greyę!
kolejka się utworzyła, bo jak tę małą sznaucerkowatą sunię dać do kojca? Do budy? ... Ale musi tam trafić, nie ma rady...

Posted

kochane dziewczęta i chlopcy, będę w Warszawie 10 -11, (wtorek - środa) grudnia i bardzo bym się chciała z Wami tradycyjnie spotkać. Macie może jakies propozycje? Termin, godzina, miejsce? O ile w ogóle jest taka opcja spotkaniowa.

Posted

to tylko dzień proszę wybrać, wtorek czy środa? Bo mam trochę spraw do załatwienia i muszę się poumawiać. Ale spotkanie w Wami -na pierwszym miejscu! :)

Posted

[quote name='Isadora7']Zapisuję sobie

No myślę, bez Ciebie nie będzie nas w komplecie :)

Ryjonku kochany, pewnie, ze Greyka czeka na dom, jest już adopcyjna, ze się tak wyrażę i plakaciki to super pomysł :)

Posted

[quote name='Ryjonek']A zrobiłam sobie takie:
" class="ipsImage" alt="">

Nie są idealne, ale na dziś mogą być. Wieczorkiem będę wieszać. Jak już Szkrabek pójdzie spać:)

Kocham cię, Ryjon, za to!!!!!!!!!!!! Plakacik cudo!!!!!!
Kawkę stawiam w Grubej Kaśce!

I proszę, baaardzo chcę kremik do pięt i do rąk........

Posted

Cieszę się, że się podoba:)
Wczoraj powiesiłam kilka w parku, niby ofoliowane, ale mam wrażenie, że mogą nie przetrwać dzisiejszej pogody. Na szczęście Tz obiecał w pracy wydrukować duuużo i będę mogła na spacerkach rozwieszać i zanieść do przychodni i dam mamnie i babci żeby u siebie na klatkach powieszały:) bo zimą w parku takie ogłoszenie średnią ma szansę przeżycia. A w czwartek mam dentystę... Mogę się chwilę spóźnić w związku z tym.