malagos Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 To może lepiej, jak radzą dziewczyny, robić co dwa dni i kasować? Quote
malagos Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Nowy dzień, nowe szczęście..... Ale żeby nie było ani jednego telefonu? Wczoraj ponownie dzwonił miły pan a w sprawie Harnego, pies by był w domu, ale ...pan ma 4 koty...... Opowiedziałam mu o Greyce. Ale to nie alaskan, kurka, a takiego pan sobie wymarzył :shake: Quote
Kejciu Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='malagos']Nowy dzień, nowe szczęście..... Ale żeby nie było ani jednego telefonu? Wczoraj ponownie dzwonił miły pan a w sprawie Harnego, pies by był w domu, ale ...pan ma 4 koty...... Opowiedziałam mu o Greyce. Ale to nie alaskan, kurka, a takiego pan sobie wymarzył :shake: Kurczaki :( Quote
malagos Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 Greyka, do domu! Harny pojechał, teraz kolej na Greyę! kolejka się utworzyła, bo jak tę małą sznaucerkowatą sunię dać do kojca? Do budy? ... Ale musi tam trafić, nie ma rady... Quote
malagos Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 kochane dziewczęta i chlopcy, będę w Warszawie 10 -11, (wtorek - środa) grudnia i bardzo bym się chciała z Wami tradycyjnie spotkać. Macie może jakies propozycje? Termin, godzina, miejsce? O ile w ogóle jest taka opcja spotkaniowa. Quote
Nutusia Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Ja tradycyjnie - pl. Bankowy w granicach godz. 16-tej ;) Quote
Mazowszanka13 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Ja już napisałam na wątku Fiony: dostosuję się :) Quote
malagos Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 to tylko dzień proszę wybrać, wtorek czy środa? Bo mam trochę spraw do załatwienia i muszę się poumawiać. Ale spotkanie w Wami -na pierwszym miejscu! :) Quote
malagos Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 (edited) No toś wybrała :evil_lol: Czwartek, 12 grudnia, godz. 16.30 na Pl. Bankowym? Edited December 5, 2013 by malagos Quote
Nutusia Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Dla mnie bomba! Tylko mogę się trochi spóźnić, bo oficjalnie pracuję do 16.30 ;) Ale później niż o 16.30 nie będę :) Quote
malagos Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 to zmieńmy godzinę na 16.30, moze jeszcze ktoś do nas dołączy. Quote
Ryjonek Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Ja dołącze:) i mam dla was kremików kilka sztuk ostatnich, mam nadzieję, że nie zapomnę zabrać. Czy Greyce plakaciki to już można rozwieszać? Quote
Isadora7 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='malagos']No toś wybrała :evil_lol: Środa, 11 grudnia, godz. 16.00 na Pl. Bankowym? Zapisuję sobie Quote
malagos Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='Isadora7']Zapisuję sobie No myślę, bez Ciebie nie będzie nas w komplecie :) Ryjonku kochany, pewnie, ze Greyka czeka na dom, jest już adopcyjna, ze się tak wyrażę i plakaciki to super pomysł :) Quote
Ryjonek Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 To jak mi katar minie czyli jutro idę wieszać plakaciki. Quote
malagos Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='Ryjonek']To jak mi katar minie czyli jutro idę wieszać plakaciki.[/QUOTE] Ale masz te plakaciki?............ Quote
konfirm13 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Życzę udanego (jak zwykle) spotkania :) Quote
malagos Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Spotkanko przenosimy na czwartek, 12.grudnia, sorki...... Quote
Nutusia Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Najważniejsze, że nie na piątak 13-go ;) :) Quote
Ryjonek Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 A zrobiłam sobie takie: " class="ipsImage" alt=""> Nie są idealne, ale na dziś mogą być. Wieczorkiem będę wieszać. Jak już Szkrabek pójdzie spać:) Quote
malagos Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='Ryjonek']A zrobiłam sobie takie: " class="ipsImage" alt=""> Nie są idealne, ale na dziś mogą być. Wieczorkiem będę wieszać. Jak już Szkrabek pójdzie spać:) Kocham cię, Ryjon, za to!!!!!!!!!!!! Plakacik cudo!!!!!! Kawkę stawiam w Grubej Kaśce! I proszę, baaardzo chcę kremik do pięt i do rąk........ Quote
Ryjonek Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Cieszę się, że się podoba:) Wczoraj powiesiłam kilka w parku, niby ofoliowane, ale mam wrażenie, że mogą nie przetrwać dzisiejszej pogody. Na szczęście Tz obiecał w pracy wydrukować duuużo i będę mogła na spacerkach rozwieszać i zanieść do przychodni i dam mamnie i babci żeby u siebie na klatkach powieszały:) bo zimą w parku takie ogłoszenie średnią ma szansę przeżycia. A w czwartek mam dentystę... Mogę się chwilę spóźnić w związku z tym. Quote
Mazowszanka13 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 To przynieś w czwartek pare takich plakatów to rozwieszę u siebie. Folię i pineski mam. Quote
Nutusia Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 A może ktoś chce ciuszki na bazarek? ;) Quote
Recommended Posts