inka33 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='malagos']Założyłam białej wąteczek, zapraszam.... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250898-Zwykła-biała-suczka-ze-wsi-o-niezwykłym-imieniu-Blanche?p=21858916#post21858916[/URL] Mattilu, to teraz mam tymczasowiczkę :) Druga będzie od Mestudio.[/QUOTE] Uff... uspokoiłaś mnie. :grins: Quote
malagos Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 no nie robię z gęby cholewki, jakoś to będzie :) Quote
inka33 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='malagos']no nie robię z gęby cholewki, jakoś to będzie :)[/QUOTE] No... wiem, że nie robisz... :p ale się bałam, że po łbie oberwę od Ciebie za namówienie na Filunię... :scared: Quote
Mazowszanka13 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Gosiu, rozliczyłam bazarek słoiczkowy, Greyce przypadło[B] 540 zł.[/B] Który wątek podać w rozliczeniach ? Blanche czy czekać na wątek Filuni ? Quote
malagos Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Kuuupa forsy, super!! Blanszetka będzie miała podstawowa opiekę z funduszu gminnego, pieniądze się przydadzą na niunię z Kozienic. Moze niektóre rzeczy, jak dobra karma pójdą na obie. To jak myślisz, może przelej mi pieniadze na konto, a rozliczać będe na wątku Kremówki? Quote
Mazowszanka13 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='malagos']Kuuupa forsy, super!! Blanszetka będzie miała podstawowa opiekę z funduszu gminnego, pieniądze się przydadzą na niunię z Kozienic. Moze niektóre rzeczy, jak dobra karma pójdą na obie. To jak myślisz, może przelej mi pieniadze na konto, a rozliczać będe na wątku Kremówki?[/QUOTE] Już przelałam :) Wpisz na konto (wątek) Kremówki, a w razie potrzeb niech i Blanche korzysta. Quote
Mattilu Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 No to skoro juz (prawie) wszystko rozumiem, to jeszcze spytam: kto to jest Kremowka? :) Quote
malagos Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Chiba tak :) Jeszcze jej nie widziałam i nie znam, ale może ją Vanilką nazwać? Quote
Mazowszanka13 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Gosiu, rozliczyłam bazarek słoiczkowy, Greyce przypadło[B] 540 zł.[/B] Który wątek podać w rozliczeniach ? Blanche czy czekać na wątek Filuni ?[/QUOTE] Pomyliłam sie w rozliczeniach :oops: Ale dzięki przytomności inka33, poprawiłam :) [SIZE=1]I nie zamkną mnie za manko.[/SIZE] Dla malagos [B]600 zł[/B] Gosiu, dosyłam 60 zł. Quote
malagos Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 O mamo, aż zaniemówiłam z wrażenia.... Ciekawa jestem, kiedy ta bidulka do nas zawita? Quote
JankaBezZiemii Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='malagos']O mamo, aż zaniemówiłam z wrażenia.... Ciekawa jestem, kiedy ta bidulka do nas zawita?[/QUOTE] pewnie w sobotę będę jechała do warki - może jakoś ten transport połączyć z moim wyjazdem? Quote
inka33 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']pewnie w sobotę będę jechała do warki - może jakoś ten transport połączyć z moim wyjazdem?[/QUOTE] Dziewczyny, jak możecie, to umawiajcie się bezpośrednio z mestudio - przez osoby trzecie to się może pokićkać... :roll: Malagos, a Twój syn się nie wybiera może w weekend po... słoiki? ;) Quote
JankaBezZiemii Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='inka33']Dziewczyny, jak możecie, to umawiajcie się bezpośrednio z mestudio - przez osoby trzecie to się może pokićkać... :roll: Malagos, a Twój syn się nie wybiera może w weekend po... słoiki? ;)[/QUOTE] chętnie się poiumawiam z kim trzeba ale mam to i owo na głowie i już zapominam kto skąd i gdzie ;) pamiętam że z tych okolic do malagos i więcej nie wiem nic :D Quote
malagos Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 Transport niuni jakoś dogrywam po trochu, mi tez się w końcu pokiełbasiło, kto gdzie mieszka, kto jedzie do Mamy, a kto mieszka za Warszawą - przepraszam za mylne pw :oops: :placz: Jak mała będzie już u mnie, mam nadzieję - w sobotę - zaraz napiszę wszystko. Quote
Nutusia Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 I będzie nowy wątas, a u Greyki pojawią się wieści o Greyce i jej fotaski ;) :) Quote
Recommended Posts