Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malagos']Założyłam białej wąteczek, zapraszam....
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250898-Zwykła-biała-suczka-ze-wsi-o-niezwykłym-imieniu-Blanche?p=21858916#post21858916[/URL]

Mattilu, to teraz mam tymczasowiczkę :)
Druga będzie od Mestudio.[/QUOTE]
Uff... uspokoiłaś mnie. :grins:

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']no nie robię z gęby cholewki, jakoś to będzie :)[/QUOTE]
No... wiem, że nie robisz... :p ale się bałam, że po łbie oberwę od Ciebie za namówienie na Filunię... :scared:

Posted

Kuuupa forsy, super!!
Blanszetka będzie miała podstawowa opiekę z funduszu gminnego, pieniądze się przydadzą na niunię z Kozienic.
Moze niektóre rzeczy, jak dobra karma pójdą na obie. To jak myślisz, może przelej mi pieniadze na konto, a rozliczać będe na wątku Kremówki?

Posted

[quote name='malagos']Kuuupa forsy, super!!
Blanszetka będzie miała podstawowa opiekę z funduszu gminnego, pieniądze się przydadzą na niunię z Kozienic.
Moze niektóre rzeczy, jak dobra karma pójdą na obie. To jak myślisz, może przelej mi pieniadze na konto, a rozliczać będe na wątku Kremówki?[/QUOTE]

Już przelałam :) Wpisz na konto (wątek) Kremówki, a w razie potrzeb niech i Blanche korzysta.

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Gosiu, rozliczyłam bazarek słoiczkowy, Greyce przypadło[B] 540 zł.[/B]
Który wątek podać w rozliczeniach ? Blanche czy czekać na wątek Filuni ?[/QUOTE]

Pomyliłam sie w rozliczeniach :oops:
Ale dzięki przytomności inka33, poprawiłam :) [SIZE=1]I nie zamkną mnie za manko.[/SIZE]
Dla malagos [B]600 zł[/B]
Gosiu, dosyłam 60 zł.

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']pewnie w sobotę będę jechała do warki - może jakoś ten transport połączyć z moim wyjazdem?[/QUOTE]
Dziewczyny, jak możecie, to umawiajcie się bezpośrednio z mestudio - przez osoby trzecie to się może pokićkać... :roll:

Malagos, a Twój syn się nie wybiera może w weekend po... słoiki? ;)

Posted

[quote name='inka33']Dziewczyny, jak możecie, to umawiajcie się bezpośrednio z mestudio - przez osoby trzecie to się może pokićkać... :roll:

Malagos, a Twój syn się nie wybiera może w weekend po... słoiki? ;)[/QUOTE]

chętnie się poiumawiam z kim trzeba ale mam to i owo na głowie i już zapominam kto skąd i gdzie ;)

pamiętam że z tych okolic do malagos i więcej nie wiem nic :D

Posted

Transport niuni jakoś dogrywam po trochu, mi tez się w końcu pokiełbasiło, kto gdzie mieszka, kto jedzie do Mamy, a kto mieszka za Warszawą - przepraszam za mylne pw :oops: :placz:
Jak mała będzie już u mnie, mam nadzieję - w sobotę - zaraz napiszę wszystko.