Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mam, i styropianu nie mam.......
ciekawa jestem, czy Greyka boi się wystrzałów? Bo reszta stada będzie umierać, już zaczynają dygotać, nie chcą wychodzić na siusiu. Załamka....

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje(na szczęście), póki co - reagują bez nerw. Zobaczymy, jak będzie dzisiaj bliżej 24........

Teraz już trochę późno, ale na przyszłość porozmawiaj z Tomkiem o takiej możliwości
http://www.vetblog.net/2013/01/dog-melatonin-uses-dose-rate.html
Stosowałam to z b. dobrym skutkiem u naszej poprzedniej suki, która panicznie bała się burzy i wszelkiego rodzaju petard.

Pozdrawiam jeszcze w starym roku :)

Posted

Moim zdaniem i wg mojej wiedzy Malagos ma WSZELKIE zdolności, to i budkę skleci, jak trzeba będzie ;)
Moje huki i błyski mają w zadkach - nie wiemy tylko jak reaguje Alutka i Amigowa Nuśka... Ale zostajemy w domku, więc będzie towarzycho pod kontrolą :)

Posted

A u nas w każdym pokoju gra muzyka a w kuchni wentylator chodzi i powiem szczerze,że nie słychać wystrzałów. A wyszłyśmy na dwór i słychać. :roll:
Nasza Sonia choć ogólnie boi się to teraz nie słyszy tego co słyszalne jest na dworze i nawet pluszakami się bawi, czyli wyluzowana jest.;)
To spokojnego!

Posted

już się ten cyrk zaczął, młodzież sobie puka i strzela, próbowałam wyjść jeszcze z całym stadem - do bramy doszłam solo, reszta została wtulona w drzwi wejściowe, na schodkach. My tez będziemy w domu, tylko o północy wychodzimy na drogę razem z sąsiadami wypić szampitra :)
Najbardziej dygocze Sonia, Nutka i Zulka. One do jutrzejszego południa nie wyjdą z domu.......

Posted

Ja sobie życzę, by Greyka poszła wreszcie na swoje, by zadzwonił ktoś sensowny (w ogóle niech ktoś zadzwonił, dla statystyki.... ), żeby już nie strzelali, żeby nie było więcej podrzutków psich i kocich....

Posted

Dziękujemy razem z Greyką za życzenia.
Greyka trochę była zaniepokojona wystrzałami (wczoraj znów co chwila ktoś odpalał petardy), siedziała przy moich kolanach z podkulonym ogonkiem. Na dworze też nie ganiała jak zwykle, siusiu i do domu.
Białej nie widać, szukaliśmy jej 31 grudnia i wczoraj. Może się gdzieś zaszyła, ale na pewno nie w lesie, bo trwa wyrąb drzew.

Posted

Takie sobie zestawienie zrobiłam za rok 2013:
1. Tosia (ta zamarzająca sunia na worku, w śniegu), styczeń
2. Fotek - luty
3. Sepia - luty
4. Beagle - marzec
5. Fionka - maj
6. Mila - Miśka - Śnieżka od Pipi - maj
7. Kenia - czerwiec, lipiec
8. Greyka
9. Koteczka szara z z rynku - wrzesień
10. Rubin - spaniel przejściowo - wrzesień
11.Pies biały w kojcu październik
12.Harny - październik, listopad
13. Mała sznucereczka szczenię - grudzień

I pewnie byłoby wiecej "domowych" tymczasów, gdyby nie Greyka od 17 lipca zalegająca na kanapie.

Posted

Dużo zdrowia dla Biggosów :)
I żeby tymczasy szybko znajdowały super domy z używalnością kanapy :)
Zestawienie z ubiegłego roku imponujące. :Rose:

Posted

jaanka napisał(a):
Dużo zdrowia dla Biggosów :)
I żeby tymczasy szybko znajdowały super domy z używalnością kanapy :)
Zestawienie z ubiegłego roku imponujące. :Rose:

Dziękujemy serdecznie, jaanko!

Posted

Tak sobie podrzucę Greykową........
Mazowszanko, a z tego bazarku słoiczkowego, co zamierzasz robić, czy mogę liczyć też na grosik dla Greyki, czy masz inne plany?

Posted

malagos napisał(a):
Tak sobie podrzucę Greykową........
Mazowszanko, a z tego bazarku słoiczkowego, co zamierzasz robić, czy mogę liczyć też na grosik dla Greyki, czy masz inne plany?

Bazarek będzie miał tytuł: Słoikowo wspiera bdt i Greyka znajdzie się na pierwszej pozycji ;)