Mattilu Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 No coz, podusia rzecz nabyta:cool3: Quote
Nutusia Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 U mnie też śnieg we wrześniu spadł na... tarasie. Poległa poduszka. Na szczęście nie z piór i nie z miliarda gąbeczek - lajtowo ;) Quote
inka33 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='malagos']Wystarczyła wczoraj chwilka mojej nieuwagi, a wyniosłam za dom pościel do przewietrzenia, a tu patrzę i nie wierzę własnym oczom - śnieg na trawniku! A to były piórka z rozprutego w drobny maczek jasieczka......... Mojego ulubionegoooooooooo .......[/QUOTE] Ptaka w poszewce pieskom wywiesiła i się dziwi... :D :glaszcze: Quote
malagos Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Pewnie, kupię sobie nowy jasieczek, a co! Moze ktoś wie o jakiś dobrym domku dla Greyki? Małpa jest tak głośna, teraz słyszę jak biega wzdłuz siatki i szczeka, szczeka, szczeka.......... Quote
Nutusia Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 I dla mojej Alutki w pakiecie, bardzo proszęęęęęęę... A póki co na bazarek dla szczęśliwie zdybanej Lunki zaproszę: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247149-Bi%C5%BCuteria-kosmetyki-i-super-gad%C5%BCety-na-Lunk%C4%99-do-10-10?p=21314487#post21314487 Quote
malagos Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Co powiecie na spotkanko w Starbucks lub Grubej Kaśce w czwartek po południu? Kto by mógł i miał ochotę na kawusię? A moze inne propozycje? Quote
Nutusia Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Zgłaszam akces, ale niestety tylko wstępnie. Za dużo się ostatnio dzieje, żebym mogła od razu potwierdzić na 100%... Quote
malagos Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Nasza forumowa kolezanka rotek dała mi dużo cennych rad odnośnie zamykania psa w kojcu, przywoływania i nauki chodzenia na smyczy. Jak wrócę do domu, zabieram się za Greykę. Bo coś muszę robić, teraz jej nikt nie weźmie.... Quote
malagos Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Zaraz Ci prześlę pw od rotek, myślę, że się nie obrazi :) Quote
Poker Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='malagos']Zaraz Ci prześlę pw od rotek, myślę, że się nie obrazi :)[/QUOTE] Ja też chcę nabyć tę wiedzę. Plizzzzzzzz Quote
1izabelka1 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 ja też ładnie poproszę , może taki przypadek i do mnie trafić :) Quote
Nutusia Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 I co to za gruszki na wierzbie? PW ni ma :( Quote
Mazowszanka13 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='malagos']Zaraz Ci prześlę pw od rotek, myślę, że się nie obrazi :)[/QUOTE] To ja tez proszę to magiczne PW :) Wiedza się przyda. Quote
inka33 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 To ja też się dopiszę na liste społeczną - co mam być głupsza! :p Quote
malagos Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='Nutusia']I co to za gruszki na wierzbie? PW ni ma :([/QUOTE] a skrzyneczkę odblokowałaś? Wczoraj była zapchana. Quote
Nutusia Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='malagos']a skrzyneczkę odblokowałaś? Wczoraj była zapchana.[/QUOTE] Bo tysiące zaproszeń na bazarki wysyłam ;) Już zdążyła się drugi raz zapchać, ale odetkałam w porę i PW uś mam - dziękuję :) Quote
inka33 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='Nutusia']Bo tysiące zaproszeń na bazarki wysyłam ;) Już zdążyła się drugi raz zapchać, ale odetkałam w porę i PW uś mam - dziękuję :) To możesz sobie odkliknąć "zapisz kopię w skrzynce nadawczej" jak lecisz z zaproszeniami i po kłopocie! :) Quote
Nutusia Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Nie mogę, bo jak się pogubię albo mnie wywali, to nie wiem do kogo już wysłałam... Jak się ma zlecenie bazarkowe, to trzeba mieć dowody, że się je zrealizowało ;) A moja metoda jest taka, że "adresuję" np. 30 na raz i potem tylko co minuta klikam "wyślij" - w miarę po kolei... Quote
1izabelka1 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 dziękuję :) i życzę powodzenia i cierpliwości w wychowaniu małej zgagi :) to jest tak jak ze spacerami kiedy zapina się tylko psa na smycz na koniec spaceru i do domu to z czasem załapie że jak pańcia woła to koniec spaceru i hulaj dusza nie przyjdę , mądrzejsze te czworonogi od nas :) Quote
malagos Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 No własnie...... Tym bardziej, ze i czasu mam mało. praca, dom, ogród przed zimą, 5 psów, koty, inne gadziny...... tomek mówi, że w gminnym kojcu śliczny pies - biały w brązowe cętki. Z obrozą i obróżką przeciwpchelną....Ten od duszenia kur nie złapany, a trzeba odebrać tez ślicznego ON, tyle że chłopak ma co najmniej 5-6 lat Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='malagos']tomek mówi, że w gminnym kojcu śliczny pies - biały w brązowe cętki. Z obrozą i obróżką przeciwpchelną....[/QUOTE] A na obróżce ni śladu telefonu...? Quote
malagos Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Dziś wracam do domu, za godzinę mam PKS. No, Greyka, trzymaj się, babolu jeden! Szkolenie od zaraz! Quote
Nutusia Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 No, chyba, że Ci się rzuci na szyję! ;) :) Quote
Recommended Posts