Mattilu Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 konfirm13 napisał(a):Cieszę sie, że jeszcze są dobre budy na tym świecie :). I że Greyka takowa znalazła. A malagos gratuluję Orderu i Róży :) Ja tez i sie ciesze, i gratuluje :loveu: A ze nie mialam przyjemnosci poznac Malagoska osobiscie, to poprosze mnie oswiecic, ktora to z tych eleganckich pan na zdjeciu? :) Quote
malagos Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 A ta duża kobieta w zielonym fraczku :) A to nasza Greyka na swoich włościach: Quote
Mazowszanka13 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Jakoś zmężniała i sierść jej wyładniała :) Nabrała pewności siebie jak ma własny teren do pilnowania. Quote
malagos Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 To prawda, źle pannica nie wygląda. Quote
1izabelka1 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 zmieniła się :) pamiętajcie proszę o adresówce żeby miała cały czas na sobie , jakby w razie czego chciała się zapędzić z tym pilnowaniem poza swój teren .Bynajmniej ja jestem na to uczulona wiele psów by sie odnalazło dzięki znaczkowi za parę groszy Quote
inka33 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 No, włości to rzeczywiście panna ma... :-o I kwiatki wacha - pewnie też pilnuje. ;) Tylko dlaczego sarenka została podmieniona na suczynę...? :cool3: Dobra, dobra... i tak jest fajniutka. :D Quote
Mazowszanka13 Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 (edited) A Greyka nie chciałaby mieć koleżanki do towarzystwa w stróżowaniu ? Mam taką jedną na zbyciu. Zapytaj malagos, proszę :) I przy okazji serdecznie zapraszam na bazarek, tym razem nie mój, z ciekawymi książkami o psach. Na Białogony, którym prowadzę wątek :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/247026-*-*-*-*-Księgarnia-u-Belki-do-22-września-na-Białogony-*-*-* Edited September 12, 2013 by Mazowszanka2 Quote
Nutusia Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Olalalalalalalaaaaaaaa...... ale ma dziewuszka roboty z tym pilnowaniem!!! Taaaaaki teren! Drogie auta! Maszyny rolnicze! Kwiaty cud urody! Jest co robić, żeby ma michę zasłużyć :) Quote
Mattilu Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 [quote name='Mazowszanka2']A Greyka nie chciałaby mieć koleżanki do towarzystwa w stróżowaniu ? Mam taką jedną na zbyciu. Zapytaj malagos, proszę :) masz na mysli Fionke powsinoge? A Greyka wypiekniala :) Quote
malagos Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 Nie Fionkę, ale raczej Tinę. Quote
konfirm13 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Też myślę, że chodzi o Tinę. Fiona jako pies stróżujacy?????? A czy tam oprócz Greyki, są juz inne psy, czy jest tylko ona? Quote
malagos Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 Tylko Greyka, innych psów nie ma. Quote
konfirm13 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 No, to może zdecydują się na drugiego psa, ale szczerze mówiąc, to pies bardziej by pasował, niż druga sunia. A zdaje się że obie panny, to dziewczyny z charakterem. Quote
Mazowszanka13 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 konfirm13 napisał(a):Też myślę, że chodzi o Tinę. Fiona jako pies stróżujacy?????? A czy tam oprócz Greyki, są juz inne psy, czy jest tylko ona? Wypraszam sobie, Fiona bardzo dobrze stróżuje. Do ujadania przy bramie pierwsza. Quote
konfirm13 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Wypraszam sobie, Fiona bardzo dobrze stróżuje. Do ujadania przy bramie pierwsza. Jeśli gdzieś sobie nie poszła ;) Quote
Mazowszanka13 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 konfirm13 napisał(a):Jeśli gdzieś sobie nie poszła No tak ! Dlatego potrzebna jest jej zmienniczka w stróżowaniu.;) A tak na serio to Fiona zachowuje sie jak wiejska suczka, lubi sie poszlajać, zawsze jest w czymś wytarzana. Quote
Mattilu Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 No wlasnie dlatego o niej pomyslalam :) Malagos, rozejrzyj sie po tej Twojej wsi moze ktos potrzebuje psa szlajajacego sie... Quote
inka33 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Mattilu napisał(a):No wlasnie dlatego o niej pomyslalam :) Malagos, rozejrzyj sie po tej Twojej wsi moze ktos potrzebuje psa szlajajacego sie... :D Mazowszanko, lepiej nie słuchaj, co Matiśka wygaduje... :shake: Quote
konfirm13 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 :lol::evil_lol: A mnie się wydaje, że dla Fiony - latawicy, najlepszy byłby domek w mieście, z kanapą, smyczą, kochającą pańcią/panem i spacerami 4 razy dziennie. Bez smyczy - bieganie pod kontrolą, za piłeczką itp. Bo jak ona miewa problemy z nóżką, to agility - chyba nie dla niej:(, a jako wiejski pies, przeskakujący samowolnie płoty i buszujący po polach i lasach, tylko jeszcze bardziej się rozwłóczy. Taki domek potrzebny od zaraz. Tylko - skąd go wziąć :shake: ? Quote
Nutusia Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Odnoszę wrażenie, że im bardziej chcemy, tym bardziej ten domek zwleka. Od dziś nie śpieszy mi się z domkami dla Chmurki, Alutki i... nowej tymczasowiczki ;) Quote
konfirm13 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [quote name='Nutusia']Odnoszę wrażenie, że im bardziej chcemy, tym bardziej ten domek zwleka. Od dziś nie śpieszy mi się z domkami dla Chmurki, Alutki i... nowej tymczasowiczki ;) O, matko i córko! Ktoś Ci przybył? Quote
inka33 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [quote name='Nutusia']Ano... taki mały ktosik ;)[/QUOTE] Chomik...? Mysz...? Jeż...? Quote
Nutusia Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Najbanalniejsza z banalnych... koteczka ;) Zdjęcia wstawione u Alutki :) Quote
Recommended Posts