Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

konfirm13 napisał(a):
Cieszę sie, że jeszcze są dobre budy na tym świecie :). I że Greyka takowa znalazła. A malagos gratuluję Orderu i Róży :)

Ja tez i sie ciesze, i gratuluje :loveu:

A ze nie mialam przyjemnosci poznac Malagoska osobiscie, to poprosze mnie oswiecic, ktora to z tych eleganckich pan na zdjeciu? :)

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zmieniła się :) pamiętajcie proszę o adresówce żeby miała cały czas na sobie , jakby w razie czego chciała się zapędzić z tym pilnowaniem poza swój teren .Bynajmniej ja jestem na to uczulona wiele psów by sie odnalazło dzięki znaczkowi za parę groszy

Posted

No, włości to rzeczywiście panna ma... :-o
I kwiatki wacha - pewnie też pilnuje. ;)

Tylko dlaczego sarenka została podmieniona na suczynę...? :cool3:

Dobra, dobra... i tak jest fajniutka. :D

Posted (edited)

A Greyka nie chciałaby mieć koleżanki do towarzystwa w stróżowaniu ? Mam taką jedną na zbyciu.
Zapytaj malagos, proszę :)

I przy okazji serdecznie zapraszam na bazarek, tym razem nie mój, z ciekawymi książkami o psach.
Na Białogony, którym prowadzę wątek :)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/247026-*-*-*-*-Księgarnia-u-Belki-do-22-września-na-Białogony-*-*-*

Edited by Mazowszanka2
Posted

Olalalalalalalaaaaaaaa...... ale ma dziewuszka roboty z tym pilnowaniem!!! Taaaaaki teren! Drogie auta! Maszyny rolnicze! Kwiaty cud urody! Jest co robić, żeby ma michę zasłużyć :)

Posted

[quote name='Mazowszanka2']A Greyka nie chciałaby mieć koleżanki do towarzystwa w stróżowaniu ? Mam taką jedną na zbyciu.
Zapytaj malagos, proszę :)

masz na mysli Fionke powsinoge?

A Greyka wypiekniala :)

Posted

konfirm13 napisał(a):
Też myślę, że chodzi o Tinę. Fiona jako pies stróżujacy??????
A czy tam oprócz Greyki, są juz inne psy, czy jest tylko ona?

Wypraszam sobie, Fiona bardzo dobrze stróżuje. Do ujadania przy bramie pierwsza.

Posted

konfirm13 napisał(a):
Jeśli gdzieś sobie nie poszła

No tak ! Dlatego potrzebna jest jej zmienniczka w stróżowaniu.;)
A tak na serio to Fiona zachowuje sie jak wiejska suczka, lubi sie poszlajać, zawsze jest w czymś wytarzana.

Posted

Mattilu napisał(a):
No wlasnie dlatego o niej pomyslalam :) Malagos, rozejrzyj sie po tej Twojej wsi moze ktos potrzebuje psa szlajajacego sie...

:D
Mazowszanko, lepiej nie słuchaj, co Matiśka wygaduje... :shake:

Posted

:lol::evil_lol:

A mnie się wydaje, że dla Fiony - latawicy, najlepszy byłby domek w mieście, z kanapą, smyczą, kochającą pańcią/panem i spacerami 4 razy dziennie. Bez smyczy - bieganie pod kontrolą, za piłeczką itp.
Bo jak ona miewa problemy z nóżką, to agility - chyba nie dla niej:(, a jako wiejski pies, przeskakujący samowolnie płoty i buszujący po polach i lasach, tylko jeszcze bardziej się rozwłóczy. Taki domek potrzebny od zaraz. Tylko - skąd go wziąć :shake: ?

Posted

[quote name='Nutusia']Odnoszę wrażenie, że im bardziej chcemy, tym bardziej ten domek zwleka. Od dziś nie śpieszy mi się z domkami dla Chmurki, Alutki i... nowej tymczasowiczki ;)

O, matko i córko! Ktoś Ci przybył?