Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rudakacha napisał(a):
On rzeczywiście jest mało bokserowaty... Może po prostu ogłaszać go jako mieszańca, zdjęcia i tak mówią same za siebie... Mixy astów czy pitów kojarzą się jednoznacznie.

jedna Pani, która do mnie dzwoniła i miała rodezjana stwierdziła, ze on ma coś z tej rasy, wiec interpretacja jak widać jest dowolna :)

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

któras cioteczka pisała tu jakis czas temu ze ma fanty na bazar dla Messiego..ja sie zobowiazałam zrobic go..prosze wiec o kontakt na priv....

A Messi przecudniasty na tych ślicznych fotkach ..:loveu:

Posted

Till napisał(a):
jedna Pani, która do mnie dzwoniła i miała rodezjana stwierdziła, ze on ma coś z tej rasy, wiec interpretacja jak widać jest dowolna :)

o matko hahahaha to się ubawiłam :lol: chyba tylko kolor na grzbiecie ma i to z wypłowiałego Rodezjana :D

Posted

RudyKas napisał(a):
Model urodzony!!:)
Wiadomość na priv poszła ;)

napisze oficjalnie ze jestesmy z cioteczką RudyKas w kontakcie co do bazarku dla Messiego..ale powstanie on dopiero około 10 wrzesnia bo wypadł mi kilkudniowy wyjazd w przyszłym tygodniu i raczej nie zdażyłabym sie wyrobic... jak go zrobie to wstawie oczywiscie i tu linka :lol:

Posted

zozola77 napisał(a):
napisze oficjalnie ze jestesmy z cioteczką RudyKas w kontakcie co do bazarku dla Messiego..ale powstanie on dopiero około 10 wrzesnia bo wypadł mi kilkudniowy wyjazd w przyszłym tygodniu i raczej nie zdażyłabym sie wyrobic... jak go zrobie to wstawie oczywiscie i tu linka :lol:

Pięknie dziękuję za bazarek, szczególnie, ze Messi jest teraz biedny jak mysz kościelna..........

Dzisiaj zapłaciłam za hotelowanie za sierpień 403 zł, i jeszcze 40 zł za szczepienie na choroby zakaźne (to pójdzie jutro).

Po odjęciu kosztów Messiemu zostało 62 zł.

Za wrzesień przyjdą wpłaty 255 zł, ale to i tak zabraknie na czynsz za wrzesień.............

Posted (edited)

Till napisał(a):
pani, która wstępnie interesowała sie Messim, też już się nie odezwała, tak szkoda bo zapowiadało się dobrze

Jaka szkoda :(

Trzymam kciuki za Messiego!

Stała na wrzesień właśnie poszła :)

Edited by gluchypies
Posted

Mam wpłaty dla Messiego od :

- yolanovi - 15 zł (02.09.),
- denta 20 zł (04.09.),
- teresaa118 - 50 zł,
- gluchypies 10 zł (06.09.).

Pięknie dziękuję za wpłaty!

Posted

dziękujemy za wpłaty. Dziś jesień do nas przyszła, wtargnęła z nienacka bez zaproszenia :(, a te nasze biedy zamiast dupki grzać w ciepłych domkach to siedzą w hoteliku, o schronach nie wspomnę...

Posted

Messi ma obecnie 227 zł.........................

Za wrzesień potrzeba łącznie 390 zł.

Nie mamy kasy na karmę specjalistyczną, i dlatego Messi przejdzie na zwykła karmę.