MALWA Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='mdk8']a jak on się czuje?[/QUOTE] Nie mam dalszych informacji od Angeliki. Jutro zadzownię i napiszę tu na wątku. Quote
Panna Marple Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 MALWA- moja deklaracja na Amorka wynosiła 30zł. Przepisałam ją na Messiego. Przedwczoraj przelałam 200zł-deklaracja stała do końca roku (6miesięcy), czyli 180zł i 20zł jednorazowej. W poście rozliczeniowym jest wpisane 120zł stałej i 80 jednorazowej. Suma się zgadza:lol:, tylko rozdzielenie jest inne. Żeby sprawa była jasna: dla mnie jest OK, tylko, żeby potem nie było problemu z rozliczeniem:lol: Quote
missiaa Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 no to ja już dziś napiszę co u niego bo znów byłam w odwiedzinach. Więc tak.. chłopak jest mega radosny.. Dziś na powitanie nas obszczekał. Machał tym swoim długaśnym ogonem, biegał, skakał, szalał. Tyłeczek mu odżył:) Jak na mnie skoczył to łapy miałam obite na piersiach:D Wielgaśny jest jak stanie na tylnich łapach. Ogólnie wszędzie go pełno:) Ale teraz najlepsze, odkryłam dziś u niego zamiłowanie do..wody:D Uwielbia łapać pryśniętą z węża ogrodowego wodę... jak on szaleje!! Skacze do tej wody w górę, cieszy się jak opętany jak złapie i prosi o więcej:D No rewelacyjny jest:D Nagrałam filmik. Jeśli uda mi się go zgrać na internet to go umieszczę. Spróbuję jutro, muszę znaleźć najpierw program, którym uda mi się ten filmik odtworzyć, a później będę kombinować jak umieścić go na necie. Quote
RudyKas Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 To ja się nie mogę już doczekać żeby ten filmik obejrzeć ;D Uwielbiam taką psią radość :) Quote
zozola77 Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 EXTRA ...:Dog_run::Dog_run::Dog_run: :loveu: Quote
malawaszka Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Karolina na youtube wrzuć filmik - też jestem bardzo ciekawa :) Quote
Till Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 tak, Messi szalej i jest bardzo pro ludzki, lubi się bawić i mieć towarzystwo. Często siedzi na schodach wejściowych i czeka żeby go wpuścić do domu. Goni też i bawi się z innymi psami, ale Angelika mówi,n że psy czują, że ma mocny charakter i nie stawiają się mu Quote
ewu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 (edited) [quote name='missiaa']no to ja już dziś napiszę co u niego bo znów byłam w odwiedzinach. Więc tak.. chłopak jest mega radosny.. Dziś na powitanie nas obszczekał. Machał tym swoim długaśnym ogonem, biegał, skakał, szalał. Tyłeczek mu odżył:) Jak na mnie skoczył to łapy miałam obite na piersiach:D Wielgaśny jest jak stanie na tylnich łapach. Ogólnie wszędzie go pełno:) Ale teraz najlepsze, odkryłam dziś u niego zamiłowanie do..wody:D Uwielbia łapać pryśniętą z węża ogrodowego wodę... jak on szaleje!! Skacze do tej wody w górę, cieszy się jak opętany jak złapie i prosi o więcej:D No rewelacyjny jest:D Nagrałam filmik. Jeśli uda mi się go zgrać na internet to go umieszczę. Spróbuję jutro, muszę znaleźć najpierw program, którym uda mi się ten filmik odtworzyć, a później będę kombinować jak umieścić go na necie. Super:) Czy coś wiadomo a propos transportu suni do Zabrza? Edited June 14, 2013 by ewu Quote
ewu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 (edited) Tak jak pisałam mam dla małej suni BDT w Zabrzu. Pani czeka. Dziewczyny mogą dostarczyć sunię ale musimy zebrać na paliwo. Kto pomoże? Potem ważne są -odrobaczenie, odpchlenie i sterylka- tymi kosztami nie można obarczać dt. Edited June 14, 2013 by ewu Quote
missiaa Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='malawaszka']Karolina na youtube wrzuć filmik - też jestem bardzo ciekawa :)[/QUOTE] wiem, wiem. Później na pewno you tube.. ale chodzi o to, że filmy z aparatu mam w formacie cpi i nawet nie mogę ich obejrzeć sama na komputerze. Quote
ewu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 (edited) Missiu co z tą sunią? Kiedy możesz ją przywieźć do Zabrza? Dzwoniłam do Ciebie , Siostra podała mi numer. Edited June 14, 2013 by ewu Quote
ewu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 (edited) Pani jutro może wziąć pieska . Trzeba go odrobaczyć i odpchlić, lecznice są czynne do 13-tej bo to sobota. Czy udałoby się dowieźć małą do 12-tej do Gliwic? Ja wyłożę pieniądze na paliwo i weta ale proszę o zbiórkę na ten cel. Sunię trzeba poza tym wysterylizować bo jest podejrzana..... Nie można czekać.... Ja ostatnio mam za dużo zobowiązań na dogomanii , na żebry pójdę... Edited June 14, 2013 by ewu Quote
Panna Marple Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 jestem:lol:. Basiu, jutro wyślę na Twoje konto jakiś grosz;), ale pieniądze będą u Ciebie dopiero w poniedziałek Quote
ewu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Panna Marple']jestem:lol:. Basiu, jutro wyślę na Twoje konto jakiś grosz;), ale pieniądze będą u Ciebie dopiero w poniedziałek[/QUOTE] Jutro sunia wyrusza, jest po cieczce więc może być różnie..... Za samo paliwo będzie ok. 70 zł, wet...szelki, karma no i sterylka....Dlatego proszę o wsparcie:oops::oops::oops: Bardzo dziękuję Aniu:buzi::buzi::buzi: Quote
ewu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Nikt się nie cieszy ,że z O. wyjedzie kolejna istotka....:placz: Mała, bezimienna sunia.... Quote
FLY Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='ewu']Nikt się nie cieszy ,że z O. wyjedzie kolejna istotka....:placz: Mała, bezimienna sunia....[/QUOTE] ja się bardzo cieszę, nie odzywałam się bo nie mam jak wesprzeć, przekroczyłam już wszelkie granice;/:oops: Cudownie, że jakiejś dziewczynce jutro odmieni się życie:) Quote
ewu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='FLY']ja się bardzo cieszę, nie odzywałam się bo nie mam jak wesprzeć, przekroczyłam już wszelkie granice;/:oops: Cudownie, że jakiejś dziewczynce jutro odmieni się życie:)[/QUOTE] Ja też przekroczyłam ale skoro jest szansa, to wierzę,że i wsparcie się znajdzie:) Quote
MALWA Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='Panna Marple']MALWA- moja deklaracja na Amorka wynosiła 30zł. Przepisałam ją na Messiego. Przedwczoraj przelałam 200zł-deklaracja stała do końca roku (6miesięcy), czyli 180zł i 20zł jednorazowej. W poście rozliczeniowym jest wpisane 120zł stałej i 80 jednorazowej. Suma się zgadza:lol:, tylko rozdzielenie jest inne. Żeby sprawa była jasna: dla mnie jest OK, tylko, żeby potem nie było problemu z rozliczeniem:lol:[/QUOTE] Dziękuję za zwrócenie uwagi. Byłam przekonana, ze deklarowałas miesięcznie po 20 zł, ale to pewnie jakieś moje niedopatrzenie. Quote
MALWA Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='ewu']Nikt się nie cieszy ,że z O. wyjedzie kolejna istotka....:placz: Mała, bezimienna sunia....[/QUOTE] Wsapaniale! A to ta bida z O..., o której wcześniej pisała mssiaa? Pewnie gdyby miała swój wątek, to łatwiej byłoby z kasą......... Poproszę o nr konta. Quote
ewu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='MALWA']Wsapaniale! A to ta bida z O..., o której wcześniej pisała mssiaa? Pewnie gdyby miała swój wątek, to łatwiej byłoby z kasą......... Poproszę o nr konta.[/QUOTE] Założymy ale teraz nie wiem nawet komu.... Wiem,że mała sunia świeżo po cieczce... Ta w ciąży już w dt:) Quote
Kama202 Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Ja się baaardzo cieszę. I mogłabym wspomóc paczuszką z nowymi fantami na bazarek....sama nie umiem robić bazarków.[quote name='ewu']Nikt się nie cieszy ,że z O. wyjedzie kolejna istotka....:placz: Mała, bezimienna sunia....[/QUOTE] Quote
Recommended Posts