Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamba była grzeczna cały dzień. Tomek nie składał żadnych reklamacji. Nie musiał też interweniować, choć w końcu wypuścił Gapcię z aresztu. Gdy wróciliśmy, Gapcia nawet wyszła na dwór razem z Mambą. Idzie zatem ku lepszemu... Tfu, tfu, żeby nie zapeszyć!!!

Posted

Co nie zmienia faktu że Mamba musi znaleźć domek - oby ten mój sen sie ziścił ! :):):)

trwa akcja drukowania plakatów i za godzinkę ruszam w miasto :):):)

Posted

Ufff, dotarłam dzisiaj i kończe już mój dzionek!

kejciu kochana, czy przelew za bazarek moge zrobić za ponad tydzień ?
mam zablokowane przelewy z powodu zmiany numeru telefonu, czekam na nowe hasła itd żeby wsio ustalic od nowa, takie dziwne ma wymogi mBank :(

Posted

A odsetki karne naliczymy? ;) :)
Się nie tłumacz, tylko płać jak Ci kasa obrodzi :)

Mambiszon lepiej - chyba pojęła, że nie ma potrzeby pyszczyć i się sadzić, bo u nas same ugodowe jednostki mieszkają. Z Kreską radośnie dokazują. Z Lili chyba zaczęła się liczyć, bo dziś rano sytuacja była taka...
Mamba dostaje jeść ostatnia, a że marny z niej jadak, strasznie długo jej przy misce schodzi. W tym czasie oczywiście reszta już zjadła i zapomniała, więc siedzi i wgapia się w grymaszącą Mambę :) Ponieważ Helenka się pojawiła na parapecie okna w kuchni, poszłam jej otworzyć drzwi i Mamba odeszła od miski, zainteresowała dokąd idę. Ledwie podniosła łepetynę, już w misce tkwił plaskaty nos! Nie zareagowała... Odwołałam Lili i zaprosiłam Mambę ponownie do jedzenia. Najpierw podeszła do Lili, polizała ją po faflach i dopiero potem wróciła do jedzenia.

Stosunki z Gapcią nadal są chłodne. To znaczy Mamba już by może nawet zawarła rozejm, bo podchodzi do Gapci, wącha ją, ale Gapiszon wciąż jest niedostępny ;) Przynajmniej Lili ma spokój, bo jej Gapcio łap nie obgryza :)

A dziś rano znalazłam w łóżku... prezent! Na poduszce! Martwą mysz!!!! Tak mnie Helka kocha :) Sławek widział jak późnym wieczorem przytargała ją z garażu. Weszła pod stół i warczała, żeby nikt nie śmiał jej odebrać łupu. Jak już wszyscy stracili zainteresowanie - przyniosła mi w prezencie :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Oj, obawiam się, że może nam nie być do śmiechu. Mamy za sobą kolejną scysję :(

Mateńko, z kim tym razem ?

Posted

Nutusia napisał(a):
Oj, obawiam się, że może nam nie być do śmiechu. Mamy za sobą kolejną scysję :(

Ojej, co się stało?Coś poważnego?

Posted

Z Gapcią niestety... Sama sobie trochę winna była, bo Mamba, Lili i Krecha ganiały się jak opętane po ogrodzie, a Gapci się to zamieszanie nie spodobało i wyskoczyła na nie ze szczekotem. Moje się na chwilę zatrzymały i pognały dalej, a Mamba potraktowała jak zaczepkę do awantury :shake: Wszyscy cali, ale znów jest "kwas".