Mattilu Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Ale tu się dzieje...oczopląsu dostaję :eviltong: Quote
Kejciu Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Gosiapk napisał(a)::D oczowalące?! :roflt: Czyli oczoj... ne? ;) dokładnie to miałam na myśli :) Quote
Nutusia Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Mamba była grzeczna cały dzień. Tomek nie składał żadnych reklamacji. Nie musiał też interweniować, choć w końcu wypuścił Gapcię z aresztu. Gdy wróciliśmy, Gapcia nawet wyszła na dwór razem z Mambą. Idzie zatem ku lepszemu... Tfu, tfu, żeby nie zapeszyć!!! Quote
Kejciu Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Co nie zmienia faktu że Mamba musi znaleźć domek - oby ten mój sen sie ziścił ! :):):) trwa akcja drukowania plakatów i za godzinkę ruszam w miasto :):):) Quote
Nutusia Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Z największą przyjemnością ogłoszę Cię... prorokiem! :) Ruszaj w miasto, tylko za bardzo nie zaszalej, bo miasto nieduże i będą ploty ;) Quote
Kejciu Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Tylko w wyznaczonych do tego miejscach będę kleila :):):) Quote
Nutusia Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 I offem się popsikaj, bo Cię komary pożrą na surowo... Quote
Poker Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Kontroluję zachowanie Mambolca i widzę ,że idzie ku lepszemu.Dziś nie dostanie mandatu za złe zachowanie. Quote
Ziutka Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Ufff, dotarłam dzisiaj i kończe już mój dzionek! kejciu kochana, czy przelew za bazarek moge zrobić za ponad tydzień ? mam zablokowane przelewy z powodu zmiany numeru telefonu, czekam na nowe hasła itd żeby wsio ustalic od nowa, takie dziwne ma wymogi mBank :( Quote
Nutusia Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 A odsetki karne naliczymy? ;) :) Się nie tłumacz, tylko płać jak Ci kasa obrodzi :) Mambiszon lepiej - chyba pojęła, że nie ma potrzeby pyszczyć i się sadzić, bo u nas same ugodowe jednostki mieszkają. Z Kreską radośnie dokazują. Z Lili chyba zaczęła się liczyć, bo dziś rano sytuacja była taka... Mamba dostaje jeść ostatnia, a że marny z niej jadak, strasznie długo jej przy misce schodzi. W tym czasie oczywiście reszta już zjadła i zapomniała, więc siedzi i wgapia się w grymaszącą Mambę :) Ponieważ Helenka się pojawiła na parapecie okna w kuchni, poszłam jej otworzyć drzwi i Mamba odeszła od miski, zainteresowała dokąd idę. Ledwie podniosła łepetynę, już w misce tkwił plaskaty nos! Nie zareagowała... Odwołałam Lili i zaprosiłam Mambę ponownie do jedzenia. Najpierw podeszła do Lili, polizała ją po faflach i dopiero potem wróciła do jedzenia. Stosunki z Gapcią nadal są chłodne. To znaczy Mamba już by może nawet zawarła rozejm, bo podchodzi do Gapci, wącha ją, ale Gapiszon wciąż jest niedostępny ;) Przynajmniej Lili ma spokój, bo jej Gapcio łap nie obgryza :) A dziś rano znalazłam w łóżku... prezent! Na poduszce! Martwą mysz!!!! Tak mnie Helka kocha :) Sławek widział jak późnym wieczorem przytargała ją z garażu. Weszła pod stół i warczała, żeby nikt nie śmiał jej odebrać łupu. Jak już wszyscy stracili zainteresowanie - przyniosła mi w prezencie :) Quote
eloise Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 jestem i ja :) mysz to jest coś! Musi Cię Helenka kochac najbardziej! A chyba miała być Sławkowa :) Quote
Nutusia Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Sławek został ukarany, bo chciał jej tę mysz odebrać ;) Quote
Mattilu Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Ale masz fajnie! I mysz dostalas, i Mamba grzecznieje... Quote
Nutusia Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Nio, chyba mnie trochę lubią tam na górze ;) :) Quote
jola_li Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Nutusia napisał(a):Nio, chyba mnie trochę lubią tam na górze ;) :) I na dole też :)! Quote
Gusiaczek Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Widzę, że "Mambulec" się przyjął ;) Klawo, że idzie ku lepszemu, trzymamy kciuki za domek Quote
Nutusia Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Trzymajcie, trzymajcie, bo jak przyjedzie Chmurka, to... Quote
Gosiapk Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Qurka, ja to takich fajnych prezentów nie dostaję Quote
Mazowszanka13 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Nutusia napisał(a):Trzymajcie, trzymajcie, bo jak przyjedzie Chmurka, to... ......będzie wesoło. Quote
Nutusia Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Mazowszanka napisał(a):......będzie wesoło. Oj, obawiam się, że może nam nie być do śmiechu. Mamy za sobą kolejną scysję :( Quote
Ziutka Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Nutusia napisał(a):Oj, obawiam się, że może nam nie być do śmiechu. Mamy za sobą kolejną scysję :( Mateńko, z kim tym razem ? Quote
Poker Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Nutusia napisał(a):Oj, obawiam się, że może nam nie być do śmiechu. Mamy za sobą kolejną scysję :( Ojej, co się stało?Coś poważnego? Quote
Nutusia Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Z Gapcią niestety... Sama sobie trochę winna była, bo Mamba, Lili i Krecha ganiały się jak opętane po ogrodzie, a Gapci się to zamieszanie nie spodobało i wyskoczyła na nie ze szczekotem. Moje się na chwilę zatrzymały i pognały dalej, a Mamba potraktowała jak zaczepkę do awantury :shake: Wszyscy cali, ale znów jest "kwas". Quote
Ziutka Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 No to naprawde kwas :( Kurka, nie jest dobrze... Quote
Recommended Posts