kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Fundacji tak, ale Psygarnij nie jest fundacją, dzięki nim wyadoptowałam Sońkę. Mają duuuuuużo wejść. Podobnie Szczekamy na dom. Quote
Mattilu Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 kcd napisał(a):Fundacji tak, ale Psygarnij nie jest fundacją, dzięki nim wyadoptowałam Sońkę. Mają duuuuuużo wejść. Podobnie Szczekamy na dom. To moze, skoro juz nawiazalas z nimi kontakt, podsun im i Mambe? Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Mattilu napisał(a):To moze, skoro juz nawiazalas z nimi kontakt, podsun im i Mambe? Już próbowałam, na samym początku. Niestety mi się nie udało. Oni są wybredni - chyba z jakiegos powodu sobie u nich spaliłam :-( Quote
Nutusia Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Ale w jakim sensie wybredni i jak to spaliłaś, skoro wyadoptowałaś, bo jakoś nie pojmuję... Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Tzn czasem coś im się nie spodoba, co napiszesz na ich profilu. Ja zauważyłam, że zaczęli kasować wszystkie moje posty a potem jak wysłałam prośbę o Mambę, to ją zignorowali. Nie wiem, o co im chodzi, ale słyszałam już od kogoś na dogo, że też dostał wiecznego bana i też nie wiadomo za co. Nie wiem, może coś palnęłam... Tak czy inaczej nie przestanę im podsyłać zwierzów, bo mają super odwez i, przede wszystkim, podoba mi się ich podejście - nie publikują nazw fundacji, schronisk tylko same psy. Quote
Nutusia Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Dzięki za wyjaśnienie. Rozumiem, że inne osoby, które mają konto na FB mogą próbować wstawić Mambę na ich profil, tak? Quote
Mattilu Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Nutusia napisał(a):Dzięki za wyjaśnienie. Rozumiem, że inne osoby, które mają konto na FB mogą próbować wstawić Mambę na ich profil, tak? Wlasnie, kcd powiedz jak to sie robi i co konkretnie sie podsyla, to moge sprobowac Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='Nutusia']Dzięki za wyjaśnienie. Rozumiem, że inne osoby, które mają konto na FB mogą próbować wstawić Mambę na ich profil, tak? Każdy może poprosić o wstawienie. Wysyła się maila z krótkim opisem i zdjęciami na [email protected] Quote
Kejciu Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Jeśli ktoś ma możliwośc zrobienia tego do 19 to poproszę o info tutaj aby kilka razy nie dostali tej samej prośby - jeśli nie będzie chętnego to zajmę się tym wieczorkiem bo teraz w pracy jestem :) Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Ja mogę sprawdzać na fb i powiem czy dodali, czy nie (bo oni nie odpisują) Edit: oraz mogę zaopiekować się odpowiedziami pod albumem Edit2: oraz pod zdjęciami ;-) Quote
Kejciu Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 gdyby nikt nie zechciał do nich napisać i wyjdzie że zrobię to ja :) to zajmę się odpowiedziami pod albumem i zdjęciami - zakładając że uda im się umieścić :) nie lubię niedokończonych spraw - i jak powiem A to zajmę się też B w myśl zasady umiesz liczyć licz na siebie i sam pilnuj co zacząłeś :)ale dziękuję za chęć pmocy - gdyby " padło" na mnie i nikt naprawdę do wieczora nie znalazłby czasu aby napisać pod podany gotowy adres mailowy :) w pracy nie mam dostępu do priv poczty ani nie mam zdjęć Mamboliny - w związku z czym dopiero wieczorem mogę to zrobić kcd a co z wydarzeniem które utworzyłaś na fb?bo widziałam że mianowałaś mnie administratorem - ja na wydarzeniach się nie znam i nie ogarniam dlatego kiedyś wspomniałam że nie piszę się na to bo nie mam ani czasowych możliwości aby to " rozkręcić" ani za bardzo wiedzy jak to robić - jedynie co to dodałam zdjęcia i zaprosiłam sporo ludków ale nie zaglądam tam nawet - dzieje się tam coś? najbardziej martwi mnie niestety to że nikt Mambą się nie interesuje a Chmurka właściwie już w drodze :( nie wiem jak to będzie i boję się pomyśleć :( taka ładna Mamba a zero zainteresowania - o co kaman...?! Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Na wydarzeniu nic, obejrzało ją ileśtam osób, dotarła gdzie się dało, ale jeśli nikt się nie odezwał w ciągu kilku dni, to nikt raczej się już nie odezwie. Moja możliwość dotarcia do ludzi się wyczerpała a i tak wydaje mi się że w większości osoby, które zaprosiłyśmy się pokryły (ja zaprosiłam ok 200 a Ty 300, w sumie jest 400, więc coś tu się nie dodaje ;) ) Wydaje mi się, że nikt się nagle nie namyśli, skoro wcześniej nie był zainteresowany... Tak samo miała z każdym moim/znajomym zwierzem - albo odzew od razu, albo dopiero z ogłoszeń... Quote
Kejciu Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 (edited) Hmm...napisałaś na wątku że pozapraszasz kolejnego dnia bo wtedy nie miałaś czasu więc zaproszone pierwszego dnia osoby w większości były przeze mnie :)rzeczywiście cosik się chyba nie dodaje :) albo nakłada na siebie :) no nic matematyka :) ale może jak zmieniłaś ustawienia na administratora to coś się poprzestawiało - chyba że tak jak mówisz osoby się pokryły to może tak być - nie wiem nie znam się :) Edited May 23, 2013 by kejciu Quote
Kejciu Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Ze swojej strony dodam że każda pomoc każdej z osób jest mile widziana i konieczna bo Mambiszon jest problematyczny...dlatego każda sugestia gdzie można ją ogłosić itp będzie wzięta pod uwagę - ale ja mam ograniczenia czasowe bo jak mówię wszystkie rzeczy mam na poczcie a do poczty nie mam dostępu - z fb na pulpit zdjęć nie mogę ściągnąć bo mam blokadę z pracy więc jedynie wieczorami mogę coś podziałać - jeśli ktoś ma czas w ciągu dnia - to proszę o pomoc w jej ogłaszaniu gdzie się da :):):) Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Ja napisałam do "Szczekamy na dom", ale oni nie mają takiego dotarcia jak psygarnij.pl - tylko tak, jak mówiłam mi Mamby nie ogłosili, może Wy będziecie miały więcej szczęścia... Quote
Mattilu Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 kejciu napisał(a):Jeśli ktoś ma możliwośc zrobienia tego do 19 to poproszę o info tutaj aby kilka razy nie dostali tej samej prośby - jeśli nie będzie chętnego to zajmę się tym wieczorkiem bo teraz w pracy jestem :) Ok. Zaraz postaram sie sobie posciagac zdjecia Mamby i wyslac mejla do psygarnij. kcd napisał(a):Ja mogę sprawdzać na fb i powiem czy dodali, czy nie (bo oni nie odpisują) Edit: oraz mogę zaopiekować się odpowiedziami pod albumem Edit2: oraz pod zdjęciami ;-) To ja chetnie w razie czego z tej pomocy skorzystam, bo nie ogarniam. Quote
Kejciu Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Mattilu wyslałaś do psygarnij?wpadlam na chwilę do domu zaraz pędzę na zajęcia Quote
Mattilu Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Wyslalam mejla do psygarnij z tekstem do ogloszen podanym przez Nutusie tu na watku i ze zdjeciami, proszac o umieszczenie jej na ich stronie na FB. Teraz trzeba sprawdzac na FB czy ja umiescili. Quote
Kejciu Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Mattilu napisał(a):Wyslalam mejla do psygarnij z tekstem do ogloszen podanym przez Nutusie tu na watku i ze zdjeciami, proszac o umieszczenie jej na ich stronie na FB. Teraz trzeba sprawdzac na FB czy ja umiescili. Dziękuję :loveu: uciekam na zajęcia jak wrócę podziałam dalej. Na FB będziemy z kcd monitorować :):):) Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Będę sprawdzać psygarnij i szczekamy. Póki co nic, więc na szczekamy bym juz nie liczyła, ale na psygarnij ostatnie posty były godzinę temu... Edit: Kejciu, jeśli coś nam wrzucą na któryś portal, to musimy tam sobie trochę "rozmawiać", żeby album/post wskakiwał na górę, ok? Wiem, że mogę nie być najlepszym rozmówcą na świecie, ale dla Mambusi się trochę poświęcisz, co? ;-) Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='kcd']Będę sprawdzać psygarnij i szczekamy. Póki co nic, więc na szczekamy bym juz nie liczyła, ale na psygarnij ostatnie posty były godzinę temu... Szczekamy dodały nam Mambusię! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=369921406441955&set=a.369921009775328.1073741898.254742034626560&type=1&theater Quote
Kejciu Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='kcd']Szczekamy dodały nam Mambusię! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=369921406441955&set=a.369921009775328.1073741898.254742034626560&type=1&theater Własnie wrócilam :) już udostępniłam Mambę z linka powyżej :) kcd dlaczego uważasz że nie jesteś dobrym rozmówcą?eeeej rozmowa to nie żadne poświęcenie dla Mamby :D weź kobieto co Ty do mnie wogóle mówisz :D chyba masz gorszy dzień skoro tak piszesz :D:D:D Atakuję dalej Fejsika Mambikiem :D Quote
Mattilu Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Atakuj, atakuj :) A ja Was bede wspierac. Jak najlepiej to robic? Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Wiadomość od Szczekamy w odpowiedzi na moje "dziękuję" :-) : "Nie ma za co, próbowaliście ogłoszeń na innych portalach typu tablica.pl? Fajnie, że na wydarzeniu są zdjęcia, będę je dodawała codziennie by Mamba nie spadała z góry." Ładnie nam pomogą :-) Matillu, jeśli masz fb, to pisz jak leci na wydarzeniu Mamby komentarze i pod zdjęciami na Szczekamy :-) Quote
Recommended Posts