Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fundacji tak, ale Psygarnij nie jest fundacją, dzięki nim wyadoptowałam Sońkę. Mają duuuuuużo wejść. Podobnie Szczekamy na dom.

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kcd napisał(a):
Fundacji tak, ale Psygarnij nie jest fundacją, dzięki nim wyadoptowałam Sońkę. Mają duuuuuużo wejść. Podobnie Szczekamy na dom.

To moze, skoro juz nawiazalas z nimi kontakt, podsun im i Mambe?

Posted

Mattilu napisał(a):
To moze, skoro juz nawiazalas z nimi kontakt, podsun im i Mambe?

Już próbowałam, na samym początku. Niestety mi się nie udało. Oni są wybredni - chyba z jakiegos powodu sobie u nich spaliłam :-(

Posted

Tzn czasem coś im się nie spodoba, co napiszesz na ich profilu. Ja zauważyłam, że zaczęli kasować wszystkie moje posty a potem jak wysłałam prośbę o Mambę, to ją zignorowali. Nie wiem, o co im chodzi, ale słyszałam już od kogoś na dogo, że też dostał wiecznego bana i też nie wiadomo za co. Nie wiem, może coś palnęłam... Tak czy inaczej nie przestanę im podsyłać zwierzów, bo mają super odwez i, przede wszystkim, podoba mi się ich podejście - nie publikują nazw fundacji, schronisk tylko same psy.

Posted

Nutusia napisał(a):
Dzięki za wyjaśnienie. Rozumiem, że inne osoby, które mają konto na FB mogą próbować wstawić Mambę na ich profil, tak?

Wlasnie, kcd powiedz jak to sie robi i co konkretnie sie podsyla, to moge sprobowac

Posted

[quote name='Nutusia']Dzięki za wyjaśnienie. Rozumiem, że inne osoby, które mają konto na FB mogą próbować wstawić Mambę na ich profil, tak?

Każdy może poprosić o wstawienie. Wysyła się maila z krótkim opisem i zdjęciami na [email protected]

Posted

Jeśli ktoś ma możliwośc zrobienia tego do 19 to poproszę o info tutaj aby kilka razy nie dostali tej samej prośby - jeśli nie będzie chętnego to zajmę się tym wieczorkiem bo teraz w pracy jestem :)

Posted

Ja mogę sprawdzać na fb i powiem czy dodali, czy nie (bo oni nie odpisują)

Edit: oraz mogę zaopiekować się odpowiedziami pod albumem

Edit2: oraz pod zdjęciami ;-)

Posted

gdyby nikt nie zechciał do nich napisać i wyjdzie że zrobię to ja :) to zajmę się odpowiedziami pod albumem i zdjęciami - zakładając że uda im się umieścić :)

nie lubię niedokończonych spraw - i jak powiem A to zajmę się też B w myśl zasady umiesz liczyć licz na siebie i sam pilnuj co zacząłeś :)ale dziękuję za chęć pmocy - gdyby " padło" na mnie i nikt naprawdę do wieczora nie znalazłby czasu aby napisać pod podany gotowy adres mailowy :)
w pracy nie mam dostępu do priv poczty ani nie mam zdjęć Mamboliny - w związku z czym dopiero wieczorem mogę to zrobić

kcd a co z wydarzeniem które utworzyłaś na fb?bo widziałam że mianowałaś mnie administratorem - ja na wydarzeniach się nie znam i nie ogarniam dlatego kiedyś wspomniałam że nie piszę się na to bo nie mam ani czasowych możliwości aby to " rozkręcić" ani za bardzo wiedzy jak to robić - jedynie co to dodałam zdjęcia i zaprosiłam sporo ludków ale nie zaglądam tam nawet - dzieje się tam coś?

najbardziej martwi mnie niestety to że nikt Mambą się nie interesuje a Chmurka właściwie już w drodze :( nie wiem jak to będzie i boję się pomyśleć :(

taka ładna Mamba a zero zainteresowania - o co kaman...?!

Posted

Na wydarzeniu nic, obejrzało ją ileśtam osób, dotarła gdzie się dało, ale jeśli nikt się nie odezwał w ciągu kilku dni, to nikt raczej się już nie odezwie. Moja możliwość dotarcia do ludzi się wyczerpała a i tak wydaje mi się że w większości osoby, które zaprosiłyśmy się pokryły (ja zaprosiłam ok 200 a Ty 300, w sumie jest 400, więc coś tu się nie dodaje ;) ) Wydaje mi się, że nikt się nagle nie namyśli, skoro wcześniej nie był zainteresowany... Tak samo miała z każdym moim/znajomym zwierzem - albo odzew od razu, albo dopiero z ogłoszeń...

Posted (edited)

Hmm...napisałaś na wątku że pozapraszasz kolejnego dnia bo wtedy nie miałaś czasu więc zaproszone pierwszego dnia osoby w większości były przeze mnie :)rzeczywiście cosik się chyba nie dodaje :) albo nakłada na siebie :) no nic matematyka :) ale może jak zmieniłaś ustawienia na administratora to coś się poprzestawiało - chyba że tak jak mówisz osoby się pokryły to może tak być - nie wiem nie znam się :)

Edited by kejciu
Posted

Ze swojej strony dodam że każda pomoc każdej z osób jest mile widziana i konieczna bo Mambiszon jest problematyczny...dlatego każda sugestia gdzie można ją ogłosić itp będzie wzięta pod uwagę - ale ja mam ograniczenia czasowe bo jak mówię wszystkie rzeczy mam na poczcie a do poczty nie mam dostępu - z fb na pulpit zdjęć nie mogę ściągnąć bo mam blokadę z pracy więc jedynie wieczorami mogę coś podziałać - jeśli ktoś ma czas w ciągu dnia - to proszę o pomoc w jej ogłaszaniu gdzie się da :):):)

Posted

Ja napisałam do "Szczekamy na dom", ale oni nie mają takiego dotarcia jak psygarnij.pl - tylko tak, jak mówiłam mi Mamby nie ogłosili, może Wy będziecie miały więcej szczęścia...

Posted

kejciu napisał(a):
Jeśli ktoś ma możliwośc zrobienia tego do 19 to poproszę o info tutaj aby kilka razy nie dostali tej samej prośby - jeśli nie będzie chętnego to zajmę się tym wieczorkiem bo teraz w pracy jestem :)

Ok. Zaraz postaram sie sobie posciagac zdjecia Mamby i wyslac mejla do psygarnij.
kcd napisał(a):
Ja mogę sprawdzać na fb i powiem czy dodali, czy nie (bo oni nie odpisują)

Edit: oraz mogę zaopiekować się odpowiedziami pod albumem

Edit2: oraz pod zdjęciami ;-)

To ja chetnie w razie czego z tej pomocy skorzystam, bo nie ogarniam.

Posted

Wyslalam mejla do psygarnij z tekstem do ogloszen podanym przez Nutusie tu na watku i ze zdjeciami, proszac o umieszczenie jej na ich stronie na FB. Teraz trzeba sprawdzac na FB czy ja umiescili.

Posted

Mattilu napisał(a):
Wyslalam mejla do psygarnij z tekstem do ogloszen podanym przez Nutusie tu na watku i ze zdjeciami, proszac o umieszczenie jej na ich stronie na FB. Teraz trzeba sprawdzac na FB czy ja umiescili.

Dziękuję :loveu:

uciekam na zajęcia jak wrócę podziałam dalej. Na FB będziemy z kcd monitorować :):):)

Posted

Będę sprawdzać psygarnij i szczekamy. Póki co nic, więc na szczekamy bym juz nie liczyła, ale na psygarnij ostatnie posty były godzinę temu...

Edit: Kejciu, jeśli coś nam wrzucą na któryś portal, to musimy tam sobie trochę "rozmawiać", żeby album/post wskakiwał na górę, ok? Wiem, że mogę nie być najlepszym rozmówcą na świecie, ale dla Mambusi się trochę poświęcisz, co? ;-)

Posted

[quote name='kcd']Szczekamy dodały nam Mambusię!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=369921406441955&set=a.369921009775328.1073741898.254742034626560&type=1&theater

Własnie wrócilam :)
już udostępniłam Mambę z linka powyżej :)
kcd dlaczego uważasz że nie jesteś dobrym rozmówcą?eeeej rozmowa to nie żadne poświęcenie dla Mamby :D weź kobieto co Ty do mnie wogóle mówisz :D
chyba masz gorszy dzień skoro tak piszesz :D:D:D
Atakuję dalej Fejsika Mambikiem :D

Posted

Wiadomość od Szczekamy w odpowiedzi na moje "dziękuję" :-) :

"Nie ma za co, próbowaliście ogłoszeń na innych portalach typu tablica.pl? Fajnie, że na wydarzeniu są zdjęcia, będę je dodawała codziennie by Mamba nie spadała z góry."

Ładnie nam pomogą :-)

Matillu, jeśli masz fb, to pisz jak leci na wydarzeniu Mamby komentarze i pod zdjęciami na Szczekamy :-)