Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Proroki całego dogo - łączcie się! :)
I niech już Mambo-Bambo wreszcie będzie tą rozwydrzoną, rozkapryszoną... JEDYNACZKĄ! ;)

Amen......:)

Posted

Ziutka napisał(a):
Trzymać i nie puszczać ! Rozumiemy się dziewczęta ? ;)

Ocz<ywiście! :)

Piszemny tylkio maąłlymi paluszakami, nawet jeżźeli trochę głupipo to man może wychodzić... ;)

Posted

Żaden z panów nie zadzwonił wczoraj :(
A Chmurka rzeczywiście nadciąga. Mają bilet na prom na 27go maja i będą w Polsce do 6 czerwca. Co robić?...

Posted

Mattilu napisał(a):
Amen......:)

Oby nasze modły zostały wysłuchane w tym miesiącu.

Ziutka napisał(a):
Trzymać i nie puszczać ! Rozumiemy się dziewczęta ? ;)

Sie rozumie Pani dyrektor! :)

inka33 napisał(a):
Ocz<ywiście! :)

Piszemny tylkio maąłlymi paluszakami, nawet jeżźeli trochę głupipo to man może wychodzić... ;)

Ja to wielkim palcem piszę... od stopy :D

Posted

AMIGA napisał(a):
A ja trzymam paluchy u stóp, bo śruby w mikroskopie nie dam rady przekręcać stopami :-(

Oj, koleżanka musi poćwiczyć ;)

Co ta Mambucha dzisiaj spsociła Nutusiu?

Posted

malagos napisał(a):
Może Chmurkę już zacząć ogłaszać?..........
Na wątku Chmurzastej Nutusia zamieściła tekst do ogłoszeń dla Chmurci z prośbą o zrobienie ogłoszeń.

Posted

Chmurcia ogłaszana jest od wczoraj na Koszalin i okolice, bo tam właśnie "zjedzie". Na mazowieckie też będzie ogłaszana na dniach.
Tu jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233460-Chmurka-(Zula)-teraz-Inka-wiedzie-życie-jak-królowa-angielska-)

Kcd, tak sobie myślę, czy nie "uderzyć" jeszcze raz do tej Twojej znajomej z kotem w sprawie Mamby. Bo kot Mamby ani trochę nie interesuje (przynajmniej nasz kot!), w przeciwieństwie do Gapci :( W domu to pies anioł - siedzi ponad 10 godzin, ma do dyspozycji prawie cały dom i ŻADNYCH zniszczeń i ŻADNYCH zanieczyszczeń. A za oknem widzi przecież jak się reszta świetnie bawi i dokazuje...

Posted

[quote name='Nutusia']Chmurcia ogłaszana jest od wczoraj na Koszalin i okolice, bo tam właśnie "zjedzie". Na mazowieckie też będzie ogłaszana na dniach.
Tu jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233460-Chmurka-(Zula)-teraz-Inka-wiedzie-życie-jak-królowa-angielska-)

Kcd, tak sobie myślę, czy nie "uderzyć" jeszcze raz do tej Twojej znajomej z kotem w sprawie Mamby. Bo kot Mamby ani trochę nie interesuje (przynajmniej nasz kot!), w przeciwieństwie do Gapci :( W domu to pies anioł - siedzi ponad 10 godzin, ma do dyspozycji prawie cały dom i ŻADNYCH zniszczeń i ŻADNYCH zanieczyszczeń. A za oknem widzi przecież jak się reszta świetnie bawi i dokazuje...

Ona już niestety wzięła tymczas. Nie wiem, co tu zrobić... Wszyscy mają u siebie jakieś piesy, nie ma komu wcisnąć :-(

Posted

Nutusia napisał(a):
Mamba jest ogłaszana, od kiedy trafiła do lecznicy, czyli już jakieś 2 miesiące... :(

To tak jak mój Tajuś. Chyba te wolne, długie weekendy sprawiają, że ludzie nie myślą o adopcjach tylko o wyjazdach :-(

Posted

Ja się nie znam na FB, to Cioci Kejciu trzeba spytać, ale z tego co wiem, to ona się dwoi i troi, żeby Mamba była najjaśniej błyszczącą celebrytką na FB ;)

Posted

Z udostępnianiem innych psiaków na stronach fb konkretnych fundacji jest problem - bo podejście jest takie że jeśli udostępnią obcego psiaka - ich psiak traci szansę na dom :(
ale wczoraj udało mi się zagadać i Mamba udostępniona została przez Fundację Przyjaciele Braci Mniejszych :)