Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mattilu napisał(a):
Jestem u hebanowej pieknosci :) Podobnie jak Gusiaczek, bylam dziwnie spokojna o jej los ;)

Nutusiu, to juz pewne, ze Chmurcia wraca?

Piękność jest rzeczywiście piękna.
Dziwne z tą Chmurką.Tyle czasu ją mają i nie dali rady? Albo właściwie to jakoś muszą dawać radę skoro nie szukali możliwości odesłania jej szybciej.

Posted

Poniżej filmiki jeszcze z czasów jak przebywała w lecznicy i zabierałam ją na spacerki :)

[video=youtube;QCL4YxT1vuA]http://www.youtube.com/watch?v=QCL4YxT1vuA[/video]

Posted

Czarna Mamba wcale nie jest słodka... Rzuciła się dziś na Gapcię w związku z zamieszaniem powstałym po naszym powrocie z Ciocią Kejciu z DS Duszki. A potem pokłóciła się z Lili o zabaweczkę.

Nie ma opcji, żeby mogła zostawać z moim psami pod naszą nieobecność :(

Piękne dzięki za banerek, bo Mamba musi bardzo szybko domek znaleźć...

Posted

kejciu napisał(a):
Pilnie szukamy domku dla Mamby - ale takiego gdzie będzie sama - bez innych pieseczków - za chwilę zdjęcia z dzisiaj :)

Czekamy na foteczki :)

Kurka, kiepsko z tym rzucaniem się na psiaki, rzeczywiście Nutka nie ma jak rozdzielić psiaków, ehh

Posted

Nutusia napisał(a):
Czarna Mamba wcale nie jest słodka... Rzuciła się dziś na Gapcię w związku z zamieszaniem powstałym po naszym powrocie z Ciocią Kejciu z DS Duszki. A potem pokłóciła się z Lili o zabaweczkę.

Nie ma opcji, żeby mogła zostawać z moim psami pod naszą nieobecność :(

Piękne dzięki za banerek, bo Mamba musi bardzo szybko domek znaleźć...

Ojjj... to w takim razie ogarnę jutro gumtree i tablicę ze swojej strony... Powiedzcie tylko czyj telefon podać (na priv)

Posted

kcd napisał(a):
Ojjj... to w takim razie ogarnę jutro gumtree i tablicę ze swojej strony... Powiedzcie tylko czyj telefon podać (na priv)

kcd ja ogłaszam Mambę wszedzie - nie dodawaj ogłoszeń na gumtre i tablica bo juz tam jest i mi poblokują moje ogloszonka bo jak się powiela tą samą treśc to usuwają :)i wtedy wogole ogloszeń nie będzie :( ja daję wszędzie więc prośba abyście propagowali wśród swoich znajomych bo na portalach Mamba już jest :) ale dziękuję za propozycję:)

Posted

kejciu napisał(a):
kcd ja ogłaszam Mambę wszedzie - nie dodawaj ogłoszeń na gumtre i tablica bo juz tam jest i mi poblokują moje ogloszonka bo jak się powiela treśc to usuwają :)

Dobrze :-) A wydarzenie na fb ma..? No weźcie dajcie mi się jakoś wykazać! ;)

Posted

kcd napisał(a):
Dobrze :-) A wydarzenie na fb ma..? No weźcie dajcie mi się jakoś wykazać! ;)

Kcd - wydarzenia nie ma więc jeśli mogę Cię poprosić to dzialaj :) tylko wklej tu link zebym mogla rozreklamować :) dziękuję :)