AMIGA Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Jejuuuuuuuuuuuu jaka sliczna dziewczyna :-) Nutusiu Złota Kobieto Ty to masz szczęście do ślicznych tymczasów :-) Quote
Gosiapk Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Ona nie jest Czarna Mamba tylko Słodka Mamba jak rozpuszczalne gumy dla dzieci :) Quote
iwstar58 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Może przyda się banerek do pokazania pięknoty :lol: Quote
Poker Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Ale śliczne ,jak zwykle w wykonaniu iwstar58, banerki. Quote
Mattilu Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Jestem u hebanowej pieknosci :) Podobnie jak Gusiaczek, bylam dziwnie spokojna o jej los ;) Nutusiu, to juz pewne, ze Chmurcia wraca? Quote
Poker Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Mattilu napisał(a):Jestem u hebanowej pieknosci :) Podobnie jak Gusiaczek, bylam dziwnie spokojna o jej los ;) Nutusiu, to juz pewne, ze Chmurcia wraca? Piękność jest rzeczywiście piękna. Dziwne z tą Chmurką.Tyle czasu ją mają i nie dali rady? Albo właściwie to jakoś muszą dawać radę skoro nie szukali możliwości odesłania jej szybciej. Quote
Kejciu Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Wieczorkiem wstawię więcej zdjęć Mamby - dopiero wrocilam do domu a teraz pędem do schroniska lecę :) Quote
Kejciu Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Poniżej filmiki jeszcze z czasów jak przebywała w lecznicy i zabierałam ją na spacerki :) [video=youtube;QCL4YxT1vuA]http://www.youtube.com/watch?v=QCL4YxT1vuA[/video] Quote
Kejciu Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [video=youtube;43g3QwoS5nM]http://www.youtube.com/watch?v=43g3QwoS5nM[/video] Quote
Kejciu Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Atak na rękawiczkę :):):) [video=youtube;ub151Xwny9Y]http://www.youtube.com/watch?v=ub151Xwny9Y[/video] Quote
Kejciu Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [video=youtube;lw3bP0q8uTg]http://www.youtube.com/watch?v=lw3bP0q8uTg[/video] Quote
Kejciu Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Jutro jadę w odwiedziny do MAMBY :) Uploaded with ImageShack.us Quote
M&S Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ale mina;) http://img844.imageshack.us/img844/1160/mam5.jpg Dzień dobry Mambo:) Quote
malagos Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Dobrego dnia, dziewczyny i psy! Kejciu, a wymiziaj od nas tę czarnotę! Quote
Nutusia Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Czarna Mamba wcale nie jest słodka... Rzuciła się dziś na Gapcię w związku z zamieszaniem powstałym po naszym powrocie z Ciocią Kejciu z DS Duszki. A potem pokłóciła się z Lili o zabaweczkę. Nie ma opcji, żeby mogła zostawać z moim psami pod naszą nieobecność :( Piękne dzięki za banerek, bo Mamba musi bardzo szybko domek znaleźć... Quote
Kejciu Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Pilnie szukamy domku dla Mamby - ale takiego gdzie będzie sama - bez innych pieseczków - za chwilę zdjęcia z dzisiaj :) Quote
Ziutka Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 kejciu napisał(a):Pilnie szukamy domku dla Mamby - ale takiego gdzie będzie sama - bez innych pieseczków - za chwilę zdjęcia z dzisiaj :) Czekamy na foteczki :) Kurka, kiepsko z tym rzucaniem się na psiaki, rzeczywiście Nutka nie ma jak rozdzielić psiaków, ehh Quote
Nutusia Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 I tak dobrze, że to nie zima... Czarny charakter będzie kiblował w domu. Wiem, wiem... kojec by się przydał ;) Quote
kcd Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Nutusia napisał(a):Czarna Mamba wcale nie jest słodka... Rzuciła się dziś na Gapcię w związku z zamieszaniem powstałym po naszym powrocie z Ciocią Kejciu z DS Duszki. A potem pokłóciła się z Lili o zabaweczkę. Nie ma opcji, żeby mogła zostawać z moim psami pod naszą nieobecność :( Piękne dzięki za banerek, bo Mamba musi bardzo szybko domek znaleźć... Ojjj... to w takim razie ogarnę jutro gumtree i tablicę ze swojej strony... Powiedzcie tylko czyj telefon podać (na priv) Quote
Kejciu Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 kcd napisał(a):Ojjj... to w takim razie ogarnę jutro gumtree i tablicę ze swojej strony... Powiedzcie tylko czyj telefon podać (na priv) kcd ja ogłaszam Mambę wszedzie - nie dodawaj ogłoszeń na gumtre i tablica bo juz tam jest i mi poblokują moje ogloszonka bo jak się powiela tą samą treśc to usuwają :)i wtedy wogole ogloszeń nie będzie :( ja daję wszędzie więc prośba abyście propagowali wśród swoich znajomych bo na portalach Mamba już jest :) ale dziękuję za propozycję:) Quote
kcd Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 kejciu napisał(a):kcd ja ogłaszam Mambę wszedzie - nie dodawaj ogłoszeń na gumtre i tablica bo juz tam jest i mi poblokują moje ogloszonka bo jak się powiela treśc to usuwają :) Dobrze :-) A wydarzenie na fb ma..? No weźcie dajcie mi się jakoś wykazać! ;) Quote
Kejciu Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 kcd napisał(a):Dobrze :-) A wydarzenie na fb ma..? No weźcie dajcie mi się jakoś wykazać! ;) Kcd - wydarzenia nie ma więc jeśli mogę Cię poprosić to dzialaj :) tylko wklej tu link zebym mogla rozreklamować :) dziękuję :) Quote
Recommended Posts