kcd Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ufff! Przynajmniej tyle! Nie czuję się tak absolutnie bezużyteczna! A teraz oceń: https://www.facebook.com/events/497011593686168/?context=create# Quote
Kejciu Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='kcd']Ufff! Przynajmniej tyle! Nie czuję się tak absolutnie bezużyteczna! A teraz oceń: https://www.facebook.com/events/497011593686168/?context=create# kcd to nie tak że jesteś bezużyteczna!!! daj spokój :) poprostu wielokrotnie jak robie ogłoszenia psiakom ze schronisk i inni też już wcześniej takie zrobili - to blokują wszystkim bo sa o tej samej treści - i nie kazdy sprawdza na poczcie że ogloszenia zostaly usunięte a suma sumarum potem okazuje się że wogole psiak ogłoszen nie ma bo zostaly usunięte :( dlatego szkoda aby takie sytuacje się zdarzaly i szkoda naszego czasu :) lecem na wydarzenie - :) Quote
kcd Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Wiem, wiem :-) Po prostu mam aktualnie silną chęć działania i szukam ujścia ;-) Quote
Kejciu Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 kcd napisał(a):Wiem, wiem :-) Po prostu mam aktualnie silną chęć działania i szukam ujścia ;-) to dobrze trafilaś :):):) Mam nadzieję że wspólnie uda nam się mega szybko wypromować MAMBĘ :D 3, 4 DOM! Quote
kcd Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Dobra, chwilowo padam na twarz. Do tego stopnia, że zapomniałam nawet kontaktu na wydarzeniu podać :D Zaprosiłam wszystkich, którzy byli pro psi w oczywisty sposób jutro siądę i przemyślę, kogo zaprosić z "normalnych" znajomych. Ni emogę niestety wszystkich, bo trochę ostatnio tego nadużywałam i zostałam dobitnie upomniana w kilku przypadkach. A wolałabym tego uniknąć... Dobranoc, Mambulcu! Quote
Gosiapk Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Nutusia napisał(a):Czarna Mamba wcale nie jest słodka... Rzuciła się dziś na Gapcię w związku z zamieszaniem powstałym po naszym powrocie z Ciocią Kejciu z DS Duszki. A potem pokłóciła się z Lili o zabaweczkę. Nie ma opcji, żeby mogła zostawać z moim psami pod naszą nieobecność :( Piękne dzięki za banerek, bo Mamba musi bardzo szybko domek znaleźć... łoj, kiepsko. Tylko do domu bez psów się nadaje. Quote
Kejciu Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Dzisiaj mi się sniło że Mamba znalazła dom - czyżby znowu proroczy sen?:> hehe :):):) Quote
Nutusia Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Oby, oby, bo Mamba MUSI znaleźć szybko dom. Po wczorajszej akcji regularnie zaczęła polować na Gapcię :( Z resztą nie ma problemu, z Kreską się bawi, ale obawiam się, że do czasu. Czarny charakter został w areszcie domowym. Quote
Gosiapk Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Biedna Gapunia, taka zestresowana a teraz Mambucha ją dodatkowo dręczy :( Quote
Nutusia Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 W trzecim poście wkleiłam nowy tekst do ogłoszeń. Quote
Kejciu Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Udostępniam co kilka minut mambę na FB - kcd zrobiła wydarzenie na fb - ja sama w wydarzenia za bardzo nie wierzę bo miliony zaproszen dostaję ale na odklikaniu sie kończy moja pomoc zwierzakom z treści ogłoszeń :( zaprosiłam około 300 osób no nic zobaczymy jaki odzew będzie oby - prosimy udostępniajcie Mambę gdzie się da Quote
Nutusia Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Baaaaaaaaardzo prosimy... Nawet tymczas inny wchodzi w grę, choć oczywiście lepiej byłoby uniknąć kolejnych "niedocelowych" przenosin. Quote
iwstar58 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Ojej, szkoda że sunia jest kłopotliwa, ale może potrzebuje kilku dni na adaptację w nowym miejscu. Wejdę na fb, ale tam niewielki pożytek będzie ze mnie, bo dopiero ''organizuję'' się na portalu i nie mam znajomych.:roll: Quote
Nutusia Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Pewnie potrzebuje, ale z dnia na dzień, zamiast być lepiej - jest gorzej :( Nie ufam jej za grosz. Nie ma mowy, żebym zostawiła psy razem w jakiejkolwiek konfiguracji, gdy nie ma nas w domu, nie tylko Mamby z Gapcią, ale też z którymkolwiek innym psem (nawet z Lili). Quote
DoPi Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 ale niszczyciel rekawiczek:evil_lol: Nutusiu, a w kenelce nie zostanie, jak Was nie ma? Quote
Nutusia Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Zostaje w domu. Klatkę mam, ale chyba trochę przymałą. Zresztą nie ma takiej potrzeby, skoro zostaje sama w domu... Na razie została sama w piątek i nic nie zmalowała (sąsiadka zajrzała do niej w ciągu dnia). Mam nadzieję, że dziś też będę miała do czego wracać... Gorzej, że nawet będąc w domu musimy ruchem kierować i mieć ją cały czas na oku. No i izolować Gapcię... Quote
Kejciu Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Szukam szukam wsród znajomych - w pracy nie bardzo mam czas bo musze się robotą zająć ale w domu zbombarduję fejsa na maxa - teraz mi wolno tu chodzi ale też co kilka minut wrzucam....Jezu żeby ktoś ją na DT wziął.... Quote
konfirm13 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Będąc w miasteczku, zawędrowałam w odwiedziny do Mamby, a tu oj, niefajnie:shake:. Mamba piekna, ale niesłodka, a raczej czarna i ostrrra....W stosunku do psów. Z moją, też pewnie by sobie do serca nie przypadły. Potrzebny domek bezpsowy. I gdzie takiego szukać? Quote
Nutusia Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Napisałam do Opiekunów Motka - Meron studiuje weterynarię, tam dużo psiolubów jest. Tylko czy znajdzie się jakiś, który nie ma w domu psa?... Quote
kcd Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 konfirm13 napisał(a):Będąc w miasteczku, zawędrowałam w odwiedziny do Mamby, a tu oj, niefajnie:shake:. Mamba piekna, ale niesłodka, a raczej czarna i ostrrra....W stosunku do psów. Z moją, też pewnie by sobie do serca nie przypadły. Potrzebny domek bezpsowy. I gdzie takiego szukać? A ona tak ma do wszystkich psów, czy tylko do suk? Quote
Nutusia Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 A cholera ją wie! Z bardzo uległego zrobiła sobie cel polowania, z mniej uległymi na razie funkcjonuje, ale jak jej się dzielenie się zabawką przestało podobać, od razu awantura. To nie jest pies, który nie toleruje innych - toleruje, ale na swoich warunkach i chyba do czasu... Myślę, że do większego i silniejszego by nie startowała... Moja Lili jest pierdoła, ale też do czasu i jak już dojdzie do kłótni, nie odpuści. Quote
iwstar58 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Zmieniłam napis na banerku, na bardziej alarmujący. Może na Dogo ktoś wypatrzy... Quote
Recommended Posts