inka33 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Ziutka']I ja plakacik poprosze na maila :)[/QUOTE] To daj maila na PW. A teraz spadam lepić wreszcie! :scared: Quote
Gusiaczek Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='inka33']Dziś będzie. :] Do której godziny możesz drukować w pracy i podaj mi mail na PW, ok?[/QUOTE] Hura :) Drukować będzie Siwy ja w pracy jestem do 16.00. Quote
inka33 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Tutaj link do wersji do druku: https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y2pawiE0_HZcd5VEoOlMgcrU9b-z9s3_uPTBydwjVQRLAgKvjsDvF9t5IsNY4L_ZkIaiTw_hWq5J3147dnhRaLM9DW7Fx3xmQOddupQ4XrSyPmp767tCK107Qwemw6DpAXh/Szu-PLAKAT-druk.jpg?psid=1 A tu wstawiam "poglądówkę": Przepraszam, że się nie wyrobiłam przed 17-tą... nie mogłam wcześniej... :oops: Quote
inka33 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 :bigcry: Właśnie mój ojciec się dopatrzył, że zjadłam jedno "w"........... :oops: Quote
mestudio Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 Inka dzięki za plakacik, bardzo dziękuję. Quote
inka33 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='mestudio']Inka dzięki za plakacik, bardzo dziękuję.[/QUOTE] Czy jakoś się obędzie bez tego brakującego "w" przed "Warce"...? :oops: Quote
Gusiaczek Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='inka33']:bigcry: Właśnie mój ojciec się dopatrzył, że zjadłam jedno "w"........... :oops:[/QUOTE] Plakacik taki, jak sobie wymarzyłam :) Niestety, Siwy nie dostał linku, więc dopiero w piątek :-( rozpoczynamy "akcję plakatowania" A zjedzone "w" tyle ważne, co nic ;) Dziękuję :) Szu, Maluszku, będzie dobrze, zobaczysz :) Quote
mestudio Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='inka33']Czy jakoś się obędzie bez tego brakującego "w" przed "Warce"...? :oops:[/QUOTE] Obędzie się :-). Quote
Gusiaczek Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='inka33'] Przepraszam, że się nie wyrobiłam przed 17-tą... nie mogłam wcześniej... :oops:[/QUOTE] Inka jesteś Wspaniała :loveu: Szu głodu i nieszczęścia nie doznaje - rozplakatujemy dzień później i gitara ;) Quote
inka33 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Sprawdźcie jeszcze poprawność numeru telefonu, PLIZZZ... :modla: [quote name='mestudio']Obędzie się :-). No to OK. :) [quote name='Gusiaczek']Inka jesteś Wspaniała :loveu: Szu głodu i nieszczęścia nie doznaje - rozplakatujemy dzień później i gitara ;) Oj tam, oj tam... :oops: Quote
Nutusia Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 O, jakiś nowy ten Ziutowy adresik... Poprzedni też utopiłaś w kibelku? ;) Quote
Ziutka Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Nutusia']O, jakiś nowy ten Ziutowy adresik... Poprzedni też utopiłaś w kibelku? ;)[/QUOTE] Tamten jest aktualny :) posiadam ten i ten, tylko ten adoptujpsiaka służy do akceptacji ogłoszeń, plakatów itp Tamten pogaduszkowy i na niego zbieram psiaki do ogłoszeń ;) Quote
inka33 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Aha, muszę oczywiście dodać, o czym przez sklerozę nie napisałam wcześniej, że do powstania tego plakatu przyczyniła się Dobra Dusza Ellig, :loveu: :loveu: :loveu: która mi wyszukała u siebie m.in. mordeczkę Szu przez kraty, żeby tak na litość trochę to ogłoszenie mogło być... [quote name='Ziutka']Tamten jest aktualny :) posiadam ten i ten, tylko ten adoptujpsiaka służy do akceptacji ogłoszeń, plakatów itp Tamten pogaduszkowy i na niego zbieram psiaki do ogłoszeń ;) Na-w-razie-co dostałaś na oba. :) Chociaż bez jednego "w"... :p Się powtórzę: przed drukowaniem sprawdźcie jeszcze poprawność numeru telefonu, PLIZZZ... :modla: Quote
Gusiaczek Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='inka33']Aha, muszę oczywiście dodać, o czym przez sklerozę nie napisałam wcześniej, że do powstania tego plakatu przyczyniła się Dobra Dusza Ellig, :loveu: :loveu: :loveu: która mi wyszukała u siebie m.in. mordeczkę Szu przez kraty, żeby tak na litość trochę to ogłoszenie mogło być... Na-w-razie-co dostałaś na oba. :) Chociaż bez jednego "w"... :p Się powtórzę: przed drukowaniem sprawdźcie jeszcze poprawność numeru telefonu, PLIZZZ... :modla: Ellig, jak zawsze Niezawodna :loveu: Zdjęcie spoza krat smutne, ale bliskie mi, gdy je zobaczyłam oszalałam ! Byłabym pierwsza do adopcji, gdybym mogła stworzyć mu godne warunki ... kocham tego Malucha ... Jestem ogromnie wdzięczna Mestudio i Jej TZ, że uratowali Szu przed wywózką i Ellig dziękuję tez za imię, wszak Ona go tak nazwała :) Ps. lubię Twoje, Inka, "oj tam, oj tam" ;) Quote
Gusiaczek Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Szu, sprawuj się , bo od jutra plakatowanie i skończą się wypady do agentury na wiadomo co ;) Quote
Gusiaczek Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Z tego, co widzę u Jamora dobrze Ci tam, ale .... nie przyzwyczajaj się zbytnio. Quote
Mazowszanka13 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Ja też pobrałam plakacik :) Z lekkim poślizgiem co prawda, ale zawsze :) Quote
Gusiaczek Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Szu, zabieraj tyłek w troki i do DS! Zasiedzieć się masz ochotę, co? Nic z tego! Jamor ma inne plany co do Twojego kojca! (może w końcu chce posprzątać?) No! Spadówa! Dobrej Nocki Ulubieńcu :loveu: Quote
Nutusia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 A możecie tu od czasu do czasu - jako drzewiej bywało - przeklejać jakieś fotki czy wieści w skrócie od Jamora?... Quote
Recommended Posts