mestudio Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='Mattilu']poproszę o sygnał czy dotarła moja wpłata na Wielkiego Szu:-)[/QUOTE] Za dużo spraw na głowie, zaraz przejrzę konto i uzupełnię wszystko:-), dziękuję. [quote name='Gusiaczek']DzieńDoberek Szu :) Wiesz, pochałturzyłam po zakończeniu bazarku ciasteczkami i parę groszy poleci dla ciebie ;)[/QUOTE] Pięknie dziękujemy:-) [quote name='Ellig']Wielki Szu bardzo sie cieszy:)[/QUOTE] Elu, dziękuję, że jesteś:-). Quote
mestudio Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 (edited) Więc mamy takie wpłaty od dobrych duszyczek Mattilu - 79,86 zł:loveu: od Edysei za ciasteczka - 25 zł:loveu: Bardzo dziękujemy:loveu:, zaraz uzupełnię post rozliczeniowy. Edited April 17, 2013 by mestudio Quote
Gusiaczek Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Idę śnić ( sny się spełniają!) o Domku dla Szu, a Wam spokojnej i dobrej nocy życzę :loveu: Quote
Ziutka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='Gusiaczek']Idę śnić ( sny się spełniają!) o Domku dla Szu, a Wam spokojnej i dobrej nocy życzę :loveu:[/QUOTE] Wyśnij Gusiaczku ten domek...wyśnij ;) Quote
Gusiaczek Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Szu Kochany,przepraszam że tak późno dzisiaj jestem u Ciebie .... Mizianki Przytulaku :) Quote
Ellig Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Witaj wielki Szu, dobrego dnia psiaku o wielgachnym sercu!:) Quote
Gusiaczek Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Przytulaku, witam cię serdecznie :) Nie mogę pojąć, że taka cisza .... wszak boski jesteś, że tak powiem Hmmmmmmmmmm, może powinnam już w te pędy w Bieszczady spylać? uwić ci gniazdo i chrzanić emeryturę? pomyślę Quote
Ellig Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Gusiaczek napisał(a):Przytulaku, witam cię serdecznie :) Nie mogę pojąć, że taka cisza .... wszak boski jesteś, że tak powiem Hmmmmmmmmmm, może powinnam już w te pędy w Bieszczady spylać? uwić ci gniazdo i chrzanić emeryturę? pomyślę Odnowimy ogloszenia Chlopakowi, niech sie tylko dobry bazarek ogloszeniowy zacznie:) Quote
Gusiaczek Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Ellig napisał(a):Odnowimy ogloszenia Chlopakowi, niech sie tylko dobry bazarek ogloszeniowy zacznie:) Po powrocie z leniuchowania zrobię Ciasteczkowo dla Szu. Będzie na ogłoszenia - mam nadzieję. Quote
Ellig Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Gusiaczek napisał(a):Po powrocie z leniuchowania zrobię Ciasteczkowo dla Szu. Będzie na ogłoszenia - mam nadzieję. Mam taki jeden sprawdzony bazarek z ogloszeniami, spoko max 12 zl:) Quote
Gusiaczek Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Ellig napisał(a):Mam taki jeden sprawdzony bazarek z ogloszeniami, spoko max 12 zl:) Super :) Bardzo się cieszę Quote
Mattilu Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Ellig napisał(a):Odnowimy ogloszenia Chlopakowi, niech sie tylko dobry bazarek ogloszeniowy zacznie:) Jak bys taki bazarek znalazla to koniecznie daj mi znac! Quote
Nutusia Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 A gdyby tak po francusku Wielkopsa zapisać - Chouchou [czyt. Szuszu], czyli takie nasze polskie "kochanie"? ;) Mon Chouchou - Kochanie Moje - oby jak najprędzej ktoś tak do Ciebie zawołał... Quote
Gusiaczek Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Nutusia napisał(a):A gdyby tak po francusku Wielkopsa zapisać - Chouchou [czyt. Szuszu], czyli takie nasze polskie "kochanie"? ;) Mon Chouchou - Kochanie Moje - oby jak najprędzej ktoś tak do Ciebie zawołał... Mon Chouchou, Mon Chouchou - PIĘKNIE :loveu: że też pamięć francuskojęzyczna mnie zawiodła :( Quote
mestudio Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Pięknie:-) Mon Chouchou. My całe dni jesteśmy w ogrodzie, dziś przygotowujemy teren pod nowe kojce. Pracy mnóstwo. Psy zadowolone niemożliwie, ciągle brykają, a wieczorem są tak padnięte, że nawet nie interesuje ich późnowieczorny spacer. Teraz po małej przerwie zmykam sadzić różności roślinne. Quote
Gusiaczek Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Muszę się zebrać na wyjazd do Tbg, to i po drodze o Kozienice zahaczym, ogród skontrolujem i na dogo doniesiem ;) Quote
Mattilu Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Gusiaczek napisał(a):Muszę się zebrać na wyjazd do Tbg, to i po drodze o Kozienice zahaczym, ogród skontrolujem i na dogo doniesiem ;) I najlepiej jeszcze obfotografujcie! :) Quote
Gusiaczek Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Mattilu napisał(a):I najlepiej jeszcze obfotografujcie! :) Sie rozumie - pełna dokumentacja ;) Quote
Recommended Posts