Ellig Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Gusiaczku , gotowy plakacik, masz klikajac na "drukuj" po prawj stronie ogloszenia na tablica.pl Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Ellig napisał(a):Gusiaczku , gotowy plakacik, masz klikajac na "drukuj" po prawj stronie ogloszenia na tablica.pl O matkomoja, ja tuman Elu jestem:( Zaraz tam lecę. Quote
Gusiaczek Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Cześć Przytulaku:) Pod Siódemką ruch, aż miło:multi: Quote
inka33 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Gusiaczek napisał(a):O matkomoja, ja tuman Elu jestem:( Zaraz tam lecę. I co? Wystarczy plakacik z tablicy? Quote
Gusiaczek Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 inka33 napisał(a):I co? Wystarczy plakacik z tablicy? Niestety nie chce mi się wydrukować i warto by miał nr tel do "wydarcia". Poza tym podkreśliłabym jak bardzo lgnie do dzieci... Plakacik Fionki będę miała jutro, bo Siwy w pracy nie był, u mnie nie ma kolorowej drukarki, w domu żadnej ;) Quote
Ellig Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Gusiaczek napisał(a):Niestety nie chce mi się wydrukować i warto by miał nr tel do "wydarcia". Poza tym podkreśliłabym jak bardzo lgnie do dzieci... Plakacik Fionki będę miała jutro, bo Siwy w pracy nie był, u mnie nie ma kolorowej drukarki, w domu żadnej ;) Gusia moze zla opcje zaznaczasz przeciez ma numer tel do wydarcia, wybierz "drukuj cale ogloszenie". Quote
Gusiaczek Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Ellig napisał(a):Gusia moze zla opcje zaznaczasz przeciez ma numer tel do wydarcia, wybierz "drukuj cale ogloszenie". zaraz spróbuję, ale moja drukarka w ogóle nie reaguje .... najwyżej poczekam na machera, bo może to sprawa sprzętu ? Quote
mestudio Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 Gusiaczek napisał(a):zaraz spróbuję, ale moja drukarka w ogóle nie reaguje .... najwyżej poczekam na machera, bo może to sprawa sprzętu ? Ja tylko kontroluję ten wątek: czy plakacik już zrobiony? TZmestudio Quote
Gusiaczek Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 mestudio napisał(a):Ja tylko kontroluję ten wątek: czy plakacik już zrobiony? TZmestudio Nie, plakaciku nie ma. Próbowałam kilkakrotnie i nic, a informatyk mnie olał. Zastanawiam się jakie informacje można podać dodatkowo? Fionki plakaciki częściowo już rozwiesiłam Quote
mestudio Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Ellig']Szu ma prawie 400 wyswietlen na Tablica.pl[/QUOTE] Dużo, tylko niech wyświetli go sobie właściwy ludzik:-). Quote
inka33 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Mestudio, zrobicie plakat czy jednak mam spróbować...? :oops: Quote
Ellig Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Szu ma wyróżnione ogloszenie do 30 maja, dzisiaj przepisalam dane kontaktowe na Jamora, ostatnio 3 psy pojechaly do domow z moich ogloszen robionych dla psiakow u Jamora, moze ta zmiana cos odmieni:) Quote
Gusiaczek Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Ellig']Szu ma wyróżnione ogloszenie do 30 maja, dzisiaj przepisalam dane kontaktowe na Jamora, ostatnio 3 psy pojechaly do domow z moich ogloszen robionych dla psiakow u Jamora, moze ta zmiana cos odmieni:)[/QUOTE] Elu, Szu pojedzie do DS, pojedzie! Skąd ta wiara we mnie nie wiem ... Quote
mestudio Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 No cicho bo co mamy do roboty, Jamor zajmuje się psiakiem, a my pilnujemy funduszy i ogłoszeń, ale nic się nie dzieje. Kiepsko. edit: doszło 200 zł od Ziutki:-). Quote
Gusiaczek Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Witaj Szu :) Jeszcze plakacik by się zdał .... Quote
inka33 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Gusiaczek']Witaj Szu :) Jeszcze plakacik by się zdał ....[/QUOTE] Dziś będzie. :] Do której godziny możesz drukować w pracy i podaj mi mail na PW, ok? Quote
Recommended Posts