mestudio Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Gusiaczek napisał(a):Witamy się :) Majowy przelew w w drodze. Gusiaczku dziękujemy. Powinna przyjść zaraz faktura za kwiecień, ale jeszcze jest zapas:-). Quote
Gusiaczek Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 mestudio napisał(a):Gusiaczku dziękujemy. Powinna przyjść zaraz faktura za kwiecień, ale jeszcze jest zapas:-). Bardzo się cieszę, że zapas jest, ale ja już się martwię, by nie nadejszła chwila, gdy będzie krucho (oby nie nadejszła !). Pozdrawiam Was i witam Ulubieńca:) Quote
Ellig Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Wyróznione ogloszenie dla Wielkiego Szu do 30 maja, taka decyzje podjelysmy z mestudio. http://tablica.pl/oferta/mlody-wielki-szu-szuka-kochajacego-domu-ID2MJ8N.html Quote
Gusiaczek Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='Ellig']Wyróznione ogloszenie dla Wielkiego Szu do 30 maja, taka decyzje podjelysmy z mestudio. http://tablica.pl/oferta/mlody-wielki-szu-szuka-kochajacego-domu-ID2MJ8N.html Wspaniale :multi: Zdjęcia cudowne, zwłaszcza z dzieciakami :) Teraz kciuki zacisnąć obowiązkowo Quote
mestudio Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 [quote name='Ellig']Wyróznione ogloszenie dla Wielkiego Szu do 30 maja, taka decyzje podjelysmy z mestudio. http://tablica.pl/oferta/mlody-wielki-szu-szuka-kochajacego-domu-ID2MJ8N.html Pięknie dziękujemy:-). Dziś dotarła faktura za kwiecień - 450 zł więc robię przelew. A teraz liczymy na super domek!!! Quote
Gusiaczek Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Cześć Chopie :) Dzisiejszej nocy w krainę snu przywędrowałeś do mnie z wizytą w towarzystwie dwóch psiaków pod pieczą Jamora. Cieszyłam się jak wariatka, nie mogłam się doczekać kiedy do mnie podbiegniesz, a biegałeś z prędkością światła. Dałeś też pokaz, jak należy wykonywać polecenia opiekuna, by Ovka znów zaczęła chodzić na smyczy, a nie ciągnąć, co było oczywiście lekcją i dla mnie (chyba przede wszystkim);) Wszystko obserwowałam z daleka. W momencie, gdy biegłeś do mnie na przytulanki ... zadzwonił budzik :mad: Po obudzeniu zastanawiałam się tylko dlaczego Jamor (a widziałam Jego zdjęcia na stronie) jest nieco młodszy i ma długie włosy? Czyżby tak wyglądał ktoś kto Cię wypatrzy :hmmmm: Quote
M&S Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Gusiaczek napisał(a):Cześć Chopie :) Dzisiejszej nocy w krainę snu przywędrowałeś do mnie z wizytą w towarzystwie dwóch psiaków pod pieczą Jamora. Cieszyłam się jak wariatka, nie mogłam się doczekać kiedy do mnie podbiegniesz, a biegałeś z prędkością światła. Dałeś też pokaz, jak należy wykonywać polecenia opiekuna, by Ovka znów zaczęła chodzić na smyczy, a nie ciągnąć, co było oczywiście lekcją i dla mnie (chyba przede wszystkim);) Wszystko obserwowałam z daleka. W momencie, gdy biegłeś do mnie na przytulanki ... zadzwonił budzik :mad: Po obudzeniu zastanawiałam się tylko dlaczego Jamor (a widziałam Jego zdjęcia na stronie) jest nieco młodszy i ma długie włosy? Czyżby tak wyglądał ktoś kto Cię wypatrzy :hmmmm: Piękny sen, oby był proroczy:) Quote
Gusiaczek Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 M&S napisał(a):Piękny sen, oby był proroczy:) Oby! :) Dopóki Szu nie znajdzie domu, a właściwie domek jego, jestem chyba skazana na sny o nim ;) Dzisiaj śniłam o telefonie w sprawie adopcji .... normalnie pogięło mnie ? ;) Quote
Gusiaczek Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Witaj deszczowym porankiem mój Ulubieńcu :) Jak okiełznanie twoich 40 kg? Jamor dał radę ? ;) Quote
Gusiaczek Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ellig napisał(a):Szu pokonal przeciwnika i jest wolny:evil_lol: :crazyeye: :evil_lol: Quote
mestudio Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 7 maja wpłynęły pieniążki od Pani Małgorzaty Sz. 150 zł oraz od Gusiaczka i Jagody W. 70 zł. Bardzo pięknie dziękujemy:loveu: Quote
Recommended Posts