Gusiaczek Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Na zdrowie :) Kochana Małgosia .... dziękuję, że jesteś :loveu: Quote
Gusiaczek Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Nutusia napisał(a):Szu - raj do domu, wielkopsie! ;) Nutusiu, mistrzostwo świata :) Uwielbiam grę słów ;) Quote
Gusiaczek Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Cześć Szu :) uważaj, bo jesteś przeze mnie inwigilowany - doskonale wiem, co wyprawiasz nocami ;) Quote
Gusiaczek Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 ależ tu u Ciebie rrrrruch :shake: spokojnej nocy, Szu Quote
mestudio Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Gusiaczek napisał(a):ależ tu u Ciebie rrrrruch :shake: spokojnej nocy, Szu Ano, nic się w temacie nie zmieni. Mam tylko nadzieję, że Szu znajdzie dom bo nie wyobrażam sobie zbierania pieniędzy na niego przez rok np. Quote
Gusiaczek Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 mestudio napisał(a):Ano, nic się w temacie nie zmieni. Mam tylko nadzieję, że Szu znajdzie dom bo nie wyobrażam sobie zbierania pieniędzy na niego przez rok np. Ewuś, nie wiem dlaczego, ale bardzo wierzę w to, że Szu znajdzie DS. Gdyby ktoś zrobił plakacik (ja nijak nie potrafię) w wawie porozwieszałabym. I nie martw się - musimy dać radę. Ze swej strony obiecuję, że będę starała się Was wspomóc. Zrobiłam w pracy "puszeczkę na grosik" - niewiele pewnikiem uzbieram, ale "ziarnko do ziarnka" .... Nutusia napisał(a):Oby nie... Ale łatwo nie będzie :( Nie kracz :mad: Quote
mestudio Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Gusiaczek, to ja też będę wierzyła, że ten dom gdzieś tam jest - bliżej niż dalej. Może TZ zrobi plakat, zapytam. Szu dzięki Ellig ma wyróżniona tablicę do końca maja. Quote
Ellig Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Witaj Szu, twoje ogloszenie o poszukiwaniu domku obejrzalo juz ponad 260 osob, trzymam kciuku! Quote
Gusiaczek Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Ellig napisał(a):Witaj Szu, twoje ogloszenie o poszukiwaniu domku obejrzalo juz ponad 260 osob, trzymam kciuku! Ja też :) i zemdleję, jeśli zjawi się Pan z mojego snu ;) Quote
Mattilu Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Gusiaczek napisał(a):Ja też :) i zemdleję, jeśli zjawi się Pan z mojego snu ;) I jak Cie Ovka bedzie cucic, jak? Quote
Gusiaczek Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Mattilu napisał(a):I jak Cie Ovka bedzie cucic, jak? Ovka ma swoje sposoby ;) Quote
Gusiaczek Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Witaj Szu, i znów poniedziałek, zaczyna się kolejny tydzień, który przybliża Domek dla Ciebie :) Quote
Gusiaczek Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 I dla ciebie, Szu, mam nadzieję, grosik wpadnie ;) Quote
mestudio Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Dotarły pieniążki od Mattilu:loveu: 81 zł z groszem. Dopiszę na pierwszej. Dziękuję bardzo. Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Dzień Doberek Szu :) Zaraz pogonię do Jamora - może znów czegoś się dowiem np. jak spędzasz noce ;) Quote
inka33 Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Gusiaczek napisał(a):Gdyby ktoś zrobił plakacik (ja nijak nie potrafię) w wawie porozwieszałabym. Jak bym treści jakieś dostała i fotki (ew. palcem pokazane) i jak by wena mnie dopadła, to bym postarała się zrobić... :oops: mestudio napisał(a):Może TZ zrobi plakat, zapytam. Mattilu napisał(a):Plakaciki sliczne Inka33 robi Dzięki... :oops: Ale chyba jednak z TŻMestudio nie dam rady graficznie konkurować... Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 (edited) [quote name='inka33']Jak bym treści jakieś dostała i fotki (ew. palcem pokazane) i jak by wena mnie dopadła, to bym postarała się zrobić... :oops: Dzięki... :oops: Ale chyba jednak z TŻMestudio nie dam rady graficznie konkurować... Nie licytujcie się ;) Grunt żeby ktoś z Was zrobił. Zdjęcia cudowne są w galerii na stronie Jamora http://www.fotosik.pl/u/jamor/album/1413635 Tekst może z ogłoszenia Ellig z tablicy ? Zaraz znajdę i dokleję. Jest: http://tablica.pl/oferta/mlody-wielki-szu-szuka-kochajacego-domu-ID2MJ8N.html Edited May 21, 2013 by Gusiaczek uzupełnienie Quote
Recommended Posts