Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Śrucia nie chciała wyjść z auta i wrócić do hoteliku :( rozstania są coraz trudniejsze :(:(:( a szansy na domek nie ma . Sytuacja jest tragiczna :(:( wczoraj zaczął się remont pomieszczenia hotelowego w którym mieszka Śrutka i niestety musi się wyprowadzić, tylko gdzie :(:(:(

Posted

No ale jak to wyprowadzić? Kurcze, najgorzej jak taka bida się musi z miejsca na miejsce przerzucać:shake: Domek stały potrzebny. Niech ktoś ją weźmie, noo.

Może zmieńcie temat wątku, że potrzebny dom na już :roll:
Co z nią będzie teraz, kolejny hotelik?

Posted

Zauważył :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jestem szczęśliwa !!!!Jedna wspaniała cudowna rodzina :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Hund napisał(a):
Zauważył :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jestem szczęśliwa !!!!Jedna wspaniała cudowna rodzina :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

O rety- niesamowita wiadomość :bigcool: Cały czas po cichu kibicowałam Śruteczce :loveu:. A możemy prosić o więcej szczegółów ?:cool3:

Posted

wczoraj zawiozłyśmy Śrutke do nowego domku. Sama jeszcze w to nie wierzę, wszystko działo się tak szybko :loveu: Mam nadzieję , że Śrucia szybko sie zadomowi. Na pewno na początku bedzie ciężko, to dla niej duży stres, wszystko nowe a ona taka nieśmiała i wrażliwa.. Ale trzymamy mocno kciuki za Śrucię. Nie chcę jeszcze zapeszać.. zobaczymy jak to będzie to dopiero pierwszy dzień. Ale tak bardzo się cieszę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To wyjątkowy domek. Śrutka ma teraz najlepszą opiekę :) ciekawe co teraz robi..
No i dostała już nowe imię - teraz to już RUDKA :loveu: