Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 śliczna sunia !! kiedy i do ciebie los się uśmiechnie ?? Quote
Hund Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 no właśnie matusz5 :(:(:( cisza w tym temacie :(:(:( Quote
_bubu_ Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 i jeszcze z misiem: co on tak skacze.. i kopanie nory.. Quote
Hund Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 to już nie ten sam piesek który jest na zdjęciach w pierszym poście :) Quote
aganiechaa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Śliczna sunia, nie rozumiem czemu nikt jej jeszcze nie zabrał??? Quote
Hund Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 wczoraj przynajmniej miała odwiedziny , córka Dorothy i jej koleżanka przyszły do Śruci, a tak całymi dniami piesek jest sam :( Quote
Ania-Sonia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Tak bardzo mi przykro, że nikt jej jeszcze nie pokochał... :-( Quote
Hund Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 jesteśmy z bubu u niej codziennie żeby nie czuła się samotna ale to nie to samo co ktos na zawsze .... Quote
bric-a-brac Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Dzięki Wam ona zdrowieje! A domek na pewno się wreszcie znajdzie, wierzę w to :) Quote
Hund Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Wczoraj Śrucia nie chciała wyjść z auta i wrócić do hoteliku :( rozstania są coraz trudniejsze :(:(:( a szansy na domek nie ma . Sytuacja jest tragiczna :(:( wczoraj zaczął się remont pomieszczenia hotelowego w którym mieszka Śrutka i niestety musi się wyprowadzić, tylko gdzie :(:(:( Quote
bric-a-brac Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 No ale jak to wyprowadzić? Kurcze, najgorzej jak taka bida się musi z miejsca na miejsce przerzucać:shake: Domek stały potrzebny. Niech ktoś ją weźmie, noo. Może zmieńcie temat wątku, że potrzebny dom na już :roll: Co z nią będzie teraz, kolejny hotelik? Quote
Hund Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ludzie pomocy !!!!!!!dom na gwałt potrzebny, ona nie może wrócić do schronu :(:(:( Quote
bric-a-brac Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Śrutka, do góry, może ktoś zauważy. Quote
Hund Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Zauważył :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jestem szczęśliwa !!!!Jedna wspaniała cudowna rodzina :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
wtatara Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 jak to Śrudka ma dom-własnie miałam drukować plakaty Quote
bric-a-brac Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Naprawdę? Super!:multi: Napisz proszę coś więcej:loveu: Quote
evita. Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Hund napisał(a):Zauważył :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jestem szczęśliwa !!!!Jedna wspaniała cudowna rodzina :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: O rety- niesamowita wiadomość :bigcool: Cały czas po cichu kibicowałam Śruteczce :loveu:. A możemy prosić o więcej szczegółów ?:cool3: Quote
_bubu_ Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 wczoraj zawiozłyśmy Śrutke do nowego domku. Sama jeszcze w to nie wierzę, wszystko działo się tak szybko :loveu: Mam nadzieję , że Śrucia szybko sie zadomowi. Na pewno na początku bedzie ciężko, to dla niej duży stres, wszystko nowe a ona taka nieśmiała i wrażliwa.. Ale trzymamy mocno kciuki za Śrucię. Nie chcę jeszcze zapeszać.. zobaczymy jak to będzie to dopiero pierwszy dzień. Ale tak bardzo się cieszę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To wyjątkowy domek. Śrutka ma teraz najlepszą opiekę :) ciekawe co teraz robi.. No i dostała już nowe imię - teraz to już RUDKA :loveu: Quote
Hund Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 RUDKA spisuj się !!!!! :) I czekamy kolejnych wieści od nowej rodziny!!! Jeśli będzie chciała się tu ujawnić to zapraszamy!!!!!!!! Quote
Matusz Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Anashar Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Śruteczka ma dom :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts