_bubu_ Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 właśnie ostatnio wspominałam Rudkę, robimy teraz stronkę naszego świeżo założonego stowarzyszenia. Założymy kącić dla piesków za tęczowym Mostem aby znalazło się tam miejsce dla Rudki i Lulu i aby wszyscy o nich pamiętali. Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Rudka ['][']['] Panie Boże, nie jestem aniołem dziś niewielu jest takich na świecie, może ci, co na ziemskim padole pokochali zwierzęta i dzieci. Panie Boże, powiedziałeś „proście”, rzekłeś „proście, a będzie wam dane”, wiesz, że wczoraj po Tęczowym Moście poszedł do Ciebie mój pies ukochany? Panie Boże, poznasz go z łatwością, miał sierść jedwabistą, cztery łapki, ogon, proszę o Panie, zawołaj go głośno, bo miał w zwyczaju nie słuchać nikogo. Panie Boże, nie proszę dla siebie, znajdź mu jakąś osobę przyjazną, by głodny i smutny tam nie był, i żeby mógł sobie przy kimś spokojnie zasnąć. Panie Boże, a gdy tak się stanie, że i mnie kiedyś do siebie zawołasz, pozwól mu proszę wyjść mi na spotkanie, jeśli oczywiście zostanę aniołem. Quote
Nela_ Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Bo Rudzi nie da się zapomnieć.... Dała nam tyle radości przez tą chwilkę, kiedy z nami była. Nigdy nie zapomnę jak mnie witała rano, asystowała w kuchni, wołała kiedy tylko zniknęłam jej z oczu... Moje kochane maleństwo. Lulunia, mały rozrabiaka. Jak tylko poczuła się lepiej zaczęła polować na kotkę. Moje kochane sunie Quote
Recommended Posts