Izabela124. Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 jaka niespodzianka? Pózniej ja mogę wystawic allegro Quote
_bubu_ Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 a ja widziałam dzisiaj tą niespodziankę :razz: Śrutka dostała super duże mięciutkie legowisko od koleżanki Hund :p Oj rozpieszczamy naszą ksieżniczkę :loveu: Quote
Izabela124. Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 To trzeba zrobic fotke, jak Śruteczka spi w nowym posłanku Quote
Anashar Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Mała sugestia - dopiszcie w tytule prawie owczarek niemiecki to liczba wejsć wzrośnie przynajmniej 2x ;) No i allegro też mogę wystawiać jak trzeba ;) Quote
Hund Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 niespodzianka się spodobała ;) Śrucia ma naprawdę mięciutko, dlatego oddała swój jeden kocyk Kajtusiowi , teraz oboje mają miękko. Dzisiaj Śrucia była bardzo towarzyska .Lizała Kajtusia i zapoznała się z Klusiorem Dorothy :) najpierw oczywiście go obszczekała ale Klusior niewzruszony nawet nie obrucił się w jej stronę , Śrutka go powąchała i już było dobrze. Quote
Hund Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 pani od goldenki nie zabierze Śrutki już na 100%, zostałyśmy na lodzie :( z niczym :( jest coraz gorzej, powoli się poddaję :( Quote
Patia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Nie poddawajcie się ! Śruci ogłoszenie czeka w kolejce a z Dziennika jest zawsze odzew . Muszę dziś koniecznie znaleźć czas na jakiś bazarek . :roll: Quote
Hund Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Patia dzięki, dzięki że jesteś, i dzięki za słowa otuchy. Jestem padnięta. Quote
_bubu_ Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 aganiechaa napisał(a):Obiecuję dodrukować plakaciki super! jak tylko będą plakaciki to plakatujemy miasto. Quote
_bubu_ Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 wpłata z forum kynologicznego dotarła - baardzo dziękujemy w imieniu Śrutki ! :loveu: :loveu: Quote
karina1002 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Hund napisał(a):najlepiej jakby jadła gotowanego kurczaka z ryżem albo suchą karmę. Tylko że kurczaka z ryżem trzeba gotować a my z bubu praktycznie ciągle jeździmy z psem, po psa itp, nie mamy kiedy fizycznie tego ugotować więc nie zawsze dostaje gotowane. Sucha karma znowu jest twarda i z tym ma Śrutka problem, polubiła już maleńkie kuleczki specjalnie dla małych ras, których nie trzeba gryźć. Nie wiem czy jeszcze jest problem żywieniowy, ale może suchą karmę moczyć? Quote
Hund Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 moczonej nie je :( znalazłyśmy jeden rodzaj suchej karmy który zjada, kuleczki są tak malutkie że połyka je nie gryząc (to pokarm dla małych psów) teraz problemu z biegunką nie ma :) je tylko tę karmę i wszytko wróciło do normy!! Quote
karina1002 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Hund napisał(a):moczonej nie je :( znalazłyśmy jeden rodzaj suchej karmy który zjada, kuleczki są tak malutkie że połyka je nie gryząc (to pokarm dla małych psów) teraz problemu z biegunką nie ma :) je tylko tę karmę i wszytko wróciło do normy!! No to super :) Quote
Hund Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 z koopą naprawdę dobrze !! Śrutka już się tak nauczyła że je z miski leżąc , karma jest drobna więc nie musi jej gryź. Problem jest inny gorszy :( Coraz częściej różni pracownicy przebąkują o tym że pomieszczenie w którym przebywa Śrutka będzie przerabiane na ambulatorium i Śrutka musi z niego zniknąć :( Tylko gdzie?? Quote
Hund Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Śrutka właśnie je kolację i zaraz przewróci się na drugi bok :) Quote
Hund Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Nikt nie odwiedza Śruci:( a ona tak potrzebuje towarzystwa :( Quote
_bubu_ Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Śrutka pewnie nie może się doczekać kiedy wróci Dobrawa :razz: Oj ale będzie radość :) Quote
Ania-Sonia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Czy można nieśmiało poprosić o nowe fotki Śrutki? :oops: Quote
_bubu_ Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 mam tylko takie z komórki bo ciągle zapominam aparatu :p następnym razem postaram się pamietac.. Śrutka na nowym legowisku :) Quote
Hund Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Śrucia wyjadała dzisiaj Kajtusiowi karmę z miseczki a on stał ze spuszczoną główką i na wszytko jej pozwalał :) wie że Śrutka go lubi i liże po główce :) Quote
Recommended Posts