Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Dziewczyny, rozumiem, że pieniądze z bazarków na Śrutkę idą na konto AFN, tak jak napisane w pierwszym poście?

decyzja należy do Ciebie. Można na AFN lub na moje prywatne konto. Na prywatne konto wpłata jest o tyle lepsza że pieniądze są od razu do wykorzystania i nie musimy na nie czekać. A poza tym AFN pobiera prowizje i jest mniej dla Śrutki. Ale więcej osób woli wpłacać na AFN bo to oficjalna fundacja. Jeśli chcesz na moje konto to chętnie podam na priwa :) a jeśli na AFN to konto w pierwszym poście jest podane, tylko prosimy podawać tytuł przelewu " bielskie czworonogi " :) Jeszcze raz baardzo dziękujemy za super bazarki :loveu: :loveu:

Posted

aganiechaa napisał(a):
Do, której pracujesz? Może bym do Ciebie podrzuciła po pracy (dziś wyjątkowo chyba wyjdę o 17) a

Hund pracuje do 18-tej ;)

Posted

Śrutka miała dzisiaj nagranie telewizyjne które trwało ponad godzinę :) towarzyszył jej dla lepszego samopoczucia Kajtuś Maszka i Sari. Mamy nadzieję że po tym nagraniu domek się znajdzie. trzymajcie kciuki proszę . Ona nie może całe życie mieszkać w hotelu, jest bardzo spragniona miłości :( której nikt nie chce jej dać:(
To nagranie nas bardzo zmęczyło ale kochana Śrucia pozwoliła mi odpocząć na swoim legowisku ;) posunęła się i zrobiła mi miejsce obok siebie :)

Posted

Śrutka właśnie dzisiaj poznała naszą nową pacjentkę - ciężko chorą Lulu . Śrutka troche na nią warczy - jak to Śrutka oczywiście z zazdrości :p Tymbardziej że Lulu wpakowała sie na nowe legowisko Śrutki. Oczywiście Śrutka szybko pokazała Lulu że to jest jej własność :p
Później poszłyśmy na spacerek , Śrucia jest troszkę zmęczona po wczorajszym wystepie w telewizji, widać że było to dla niej duże przeżycie. Miejmy nadzieję że tym razem efekt będzie lepszy..

Posted

ja też mam taką nadzieję, spociłam się wczoraj strasznie z nerwów ....nie mówiąc o zmęczeniu :)
A co do legowiska to jest Śrutki i moje ...niestety więcej miejsca nie ma :) LULU dostanie extra coś dla siebie żeby nie było jej przykro ;)

Posted

Śrutka ma dzisiaj chyba gorszy dzień. :-( Marudziła rano przy chodzeniu.. to pewnie zmiana pogody bo w Bielsku wiatr chmury i zbiera sie na deszcz..

Posted

Śrutka się rozbestwiła ;) wyjasa Kajtusiowi karmę z miski mimo że ma swoją miseczkę pełną tej samej karmy ....Mam nowe zdjęcia ślicznotki :) może uda mi się je wkleić jutro.

Posted

Śrutka zrobiła się okropna :( wyjada Kajtkowi jedzonko :( najpierw zbrzydły jej puszki , zresztą miał po nich biegunkę :( a teraz dla karmy z puszki jest gotowa mi odgryźć mi palce !! Dostaje na wieczór kilka kawałków mięsa z puszki a w nich lekarstwa, Kajtuś tak samo. połyka je i pędzi na drugi koniec pomieszczenia gdzie Kajtek usiłuje trafić do swojej małej miseczki . dopada jej jak sęp i muszę ją ciągnąc po całym pomieszczeniu na siłę za obrożę bo nie odpuszcza!!