_bubu_ Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 zapraszamy na bazarki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6393068#post6393068 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75876 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6392508#post6392508 Quote
Ania-Sonia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Dziewczyny, rozumiem, że pieniądze z bazarków na Śrutkę idą na konto AFN, tak jak napisane w pierwszym poście? Quote
aganiechaa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Z opóźnieniem:oops: ale plakaciki wydrukowane Quote
_bubu_ Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Dziewczyny, rozumiem, że pieniądze z bazarków na Śrutkę idą na konto AFN, tak jak napisane w pierwszym poście? decyzja należy do Ciebie. Można na AFN lub na moje prywatne konto. Na prywatne konto wpłata jest o tyle lepsza że pieniądze są od razu do wykorzystania i nie musimy na nie czekać. A poza tym AFN pobiera prowizje i jest mniej dla Śrutki. Ale więcej osób woli wpłacać na AFN bo to oficjalna fundacja. Jeśli chcesz na moje konto to chętnie podam na priwa :) a jeśli na AFN to konto w pierwszym poście jest podane, tylko prosimy podawać tytuł przelewu " bielskie czworonogi " :) Jeszcze raz baardzo dziękujemy za super bazarki :loveu: :loveu: Quote
_bubu_ Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 aganiechaa napisał(a):Z opóźnieniem:oops: ale plakaciki wydrukowane dziekujemy ! :loveu: Quote
Hund Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 dzięki jak mogę je odebrać?? przyjść do Wokulskiego?? Quote
aganiechaa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Do, której pracujesz? Może bym do Ciebie podrzuciła po pracy (dziś wyjątkowo chyba wyjdę o 17) a Quote
_bubu_ Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 aganiechaa napisał(a):Do, której pracujesz? Może bym do Ciebie podrzuciła po pracy (dziś wyjątkowo chyba wyjdę o 17) a Hund pracuje do 18-tej ;) Quote
Hund Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 pracuję do 18tej tak jak bubu napisała :) szef na urlopie można poszaleć hahahahahah Quote
Hund Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Śrutka miała dzisiaj nagranie telewizyjne które trwało ponad godzinę :) towarzyszył jej dla lepszego samopoczucia Kajtuś Maszka i Sari. Mamy nadzieję że po tym nagraniu domek się znajdzie. trzymajcie kciuki proszę . Ona nie może całe życie mieszkać w hotelu, jest bardzo spragniona miłości :( której nikt nie chce jej dać:( To nagranie nas bardzo zmęczyło ale kochana Śrucia pozwoliła mi odpocząć na swoim legowisku ;) posunęła się i zrobiła mi miejsce obok siebie :) Quote
Matusz Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 3mam bardzo mocno kciuki !! kochana śrucia !! zrobiła miejsce na legowisku:loveu: Quote
Patia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Kochane , trzymam z całych sił . Miałam awarię Internetu od soboty , bo piorun nam przywalił ale teraz już mogę zaglądać do moich ulubieńców. U nas też nie jest lekko :( Zobaczcie : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75998 Quote
Hund Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Biedaczek :( ile jeszce takich maleństw?? My też mamy 5miesięczną chorą na serceonkę LULU :( Quote
_bubu_ Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Śrutka właśnie dzisiaj poznała naszą nową pacjentkę - ciężko chorą Lulu . Śrutka troche na nią warczy - jak to Śrutka oczywiście z zazdrości :p Tymbardziej że Lulu wpakowała sie na nowe legowisko Śrutki. Oczywiście Śrutka szybko pokazała Lulu że to jest jej własność :p Później poszłyśmy na spacerek , Śrucia jest troszkę zmęczona po wczorajszym wystepie w telewizji, widać że było to dla niej duże przeżycie. Miejmy nadzieję że tym razem efekt będzie lepszy.. Quote
Hund Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 ja też mam taką nadzieję, spociłam się wczoraj strasznie z nerwów ....nie mówiąc o zmęczeniu :) A co do legowiska to jest Śrutki i moje ...niestety więcej miejsca nie ma :) LULU dostanie extra coś dla siebie żeby nie było jej przykro ;) Quote
_bubu_ Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 tak właśnie odpczywają gwiazdy telewizyjne po nagraniu ;) Quote
Patia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anashar Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Trzymamy kciuki za domek ;) A będzie gdzieś w sieci to nagranie? :cool3: Quote
Hund Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 To telewizja lokalna Bielska, mają swoją stronę internetową poszukam w pracy linku, może mają programy też w internecie. Quote
_bubu_ Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Śrutka ma dzisiaj chyba gorszy dzień. :-( Marudziła rano przy chodzeniu.. to pewnie zmiana pogody bo w Bielsku wiatr chmury i zbiera sie na deszcz.. Quote
Hund Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 JUż pada a stawy nie lubią wigoci :( dobrze że zdążyłyśmy z telewizją , zapowiada się tydzień deszczu. Quote
Hund Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Śrutka się rozbestwiła ;) wyjasa Kajtusiowi karmę z miski mimo że ma swoją miseczkę pełną tej samej karmy ....Mam nowe zdjęcia ślicznotki :) może uda mi się je wkleić jutro. Quote
Hund Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Śrutka zrobiła się okropna :( wyjada Kajtkowi jedzonko :( najpierw zbrzydły jej puszki , zresztą miał po nich biegunkę :( a teraz dla karmy z puszki jest gotowa mi odgryźć mi palce !! Dostaje na wieczór kilka kawałków mięsa z puszki a w nich lekarstwa, Kajtuś tak samo. połyka je i pędzi na drugi koniec pomieszczenia gdzie Kajtek usiłuje trafić do swojej małej miseczki . dopada jej jak sęp i muszę ją ciągnąc po całym pomieszczeniu na siłę za obrożę bo nie odpuszcza!! Quote
Recommended Posts